Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Daha önceden bir konu açmıştım bu kızla ilgili:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705029

En son olanları anlatayım. Bu kız düğünüme geldi, kardeşim ona da kart vermiş. Her neyse ayrılık günü olduğundan tek erkek kardeşim bayağı üzüldü. Sürekli gel bi sarılayım diyip ağladı, ben de üzüldüm haliyle.Ne güldü ne oynadı, İstanbul'a geldiğimde de sürekli aradı-sordu. Böyle olunca da bi burukluk oldu bende. Eşim dedi en son çağır gelsin gezeriz diye. Ramazan'ın ilk haftası boşluğu vardı o zaman geldi 4-5 günlüğüne. Gece geldi zaten, kaldı. Ertesi sabah kızla buluştu hatta kız bize geldi, biraz oturup çıktılar.
Sonraki gün biz çıkar gezeriz dedim ama geceden duyuyorum kız ben niye gelmiyorum diyerek başının etini yiyor, kavga ediyorlar. Neyse dedik gelsin, huzursuz etmesindense. Ben eşimle, o sevgilisiyle ayrı gayrı takıldık, yedirdik- içirdik. Pek de bir şey anlamadık. Kız da evine geç kalamayacağı için biz de erken dönmek zorunda kaldık.
Ertesi gün yine kızla buluştu kendisi...Eşim artık kızdı, sonraki gün biz gezeriz gelmesin diye. Söyledim ben de gelmesin diye tamam dedi. Biz müze falan geziyoruz, Sultanahmet civarını gezdiriyoruz. Gerçekten 2 dakika rahat bırakmadı sürekli aradı, sordu, neden gelmiyorum diye delirdi en son hastanelik olmuş manyak. Serum yemiş falan fotoğraflarını paylaşmış. Hayır bar-pavyon gezdirsek yine anlarım kıskançlığını da müze geziyoruz be. Bi rahat bırak da kardeşimle gezeyim yani...Ben o gün o kadar sinirlendim ki daha önce ona çatmadığıma çok üzüldüm. Arayıp ağzıma ne gelirse söyleyecektim de yine benim kardeşim abla bırak hiç bulaşma dedi. Düğünüme gelebildiğine sevinip susacağına hala saçma sapan tavırlara girmesine çok gerildim.
Çok sinirliyim ama hıncımı alamadım, geldiğinden de bir şey anlamadım ve daha önce yaptıklarına da sinir oldum. Kardeşimle konuştum bu nereye kadar devam edecek diye, yakasından düşüremediğini anneme annesini arattıracağını falan söyledi. Anneme söyledim ona öyle bir şey söylememiş. Kardeşimin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum ama kız bana yakın oturuyor. Sizce arayıp konuşsam mı, buluşsam mı? Yoksa umursamasam mı?
Bir de bu kızla evlenirse gerçekten düğününe falan gitmeyi düşünmüyorum bütün özel günlerrimi rezil etti

cnm geç bile kalmışsın konuşmakla ben olsam çoktan patlamıştım.

ne saygısız bir kız ya, bir yol yordam vardır... Allah yardım etsin kardeşine valla :44:

İs kardesinde bitiyor, bence sen hic konusma kotu etme kendini.
Kac yasinda ki bunlar?

Son düzenleme:
Kardeşiniz konuşmanızı istemiyorsa peki?

Ben yine de konuşurdum. Önce kardeşinize bi şans verin üç güne kadar bitirdin bitirdin yoksa ben sana yardımcı olurum deyin hala bitirmiyosa siz konuşun. Hem çok büyük bi iyilik yapmış olursunuz kardeşinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek kardeşinde sorun var..
Evlenmicekse ciddi düşünmüyorsa resti çeksin..

Bu ne ya böyle sizinle gezmeye gitti diye ayılıp bayılmalar serum yemeler
Kardeşiniz ayrılmayı düşünmüyor mu?
Allah sabır versin valla bence siz konuşmayın sonra kabak sizin başınıza patlar..
Okurken fenalık geçirdim ne tuhaf insanlar var..

Kiz bariz manyak ama suclu kardesiniz. Ne demek ablanin nisanina ben gitmiyorsam sende gidemezsin?
O zaman eyvallah demeliydi kardesiniz. Sizin konusmaniz ne ise yarayacak ki karsinizdaki akli selim biri degil,kardesiniz ayrilmali,boyle bir psikopatla hayat gecmez,kendinide,sizide,kizi da,aileleri de yakar.
Acilen kestirip atsin ayrilsin.
Sizde ayni sekilde davranin bakalim onunla ayrilmazsan ben yokum diye olacak is mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ne saygısız bir kız ya, bir yol yordam vardır... Allah yardım etsin kardeşine valla :44:

Kardeşim 25 yaşında kız da 23 küçük de değiller hani.
Benim kötü olmam problem değil kızın gözünde zaten sevmiyorum iyi dese ne olur kötü dese ne olur?
İş kardeşimde bitiyor ama bence söylemediği bir şeyler var.
Hem ayrılıcam diyor bir sürü laf sayıyor kızın arkasından hem ayrılamıyor, soruyoruz bir şey söylemiyor.

Ben olsam kardeşime rest çekerdim bu kız yarın evlenince sizinle görüştürmez söyliyeyim.O niye gelecekmiş her organizasyona sorunlu ya çok sinir oldum ben de kıza.Valla kardeşinize söyleyin sen aradın aradın yoksa ben arayıp ailesiyle konuşurum derim.
Bi de serumlu fotosunu paylaşmak nedir Allahım yarabbim ya

Kız bildiğin ruh hastası, bence adam akıllı kardeşinizle konuşun bununla ömür geçer mi ya

Bence yetişkin insanlar siz karışmayın. Hem annenize de bir şey dememiş. Belki ayrılmayı düşünmüyordur ama sizi de kıramadığından öyle diyordur.

Aynen kucuk de degillermis.
Ben olsam boyle bi durumda erkek kardesimi ne kadar seversem seveyim, uzak dururdum. Bi gezmede ayilip bayiliyorsa yarin bi gun kardesine isin dustugunde veya basbasa kalmak istediginde daha buyuk psikopatliklar yapar.
Erkek kardesine de direk soyle o kiz hayatinda bu tavirlariyla var oldugu surece beni unut de. Ya kiz terbiyesini takinsin sevdigi erkegin ailesine, ya da kardesin kizi sevmiyorsa ayrilsin.

Son düzenleme:
kardeşiniz size kurtulamadığını söylüyor da acaba kıza ne anlatıyor.. kızın yaptıkları çok itici gerçekten , ama istenmediğini anlamaması mümkün mü sizce kardeşiniz gerçekten size söylediği gibi kurtulmaya çalışsa bunu anlamayacak yapıda olabilir mi bence hiç bir bayan o kadar da gurursuz olmaz ,Kardeşiniz sizin konuşmanızı da istemiyor! bence kardeşiniz bir işler çeviriyor bana öyle geldi , ona canım balım diyip size onu istemiyorum kurtulamıyorum diyor olabilir mi? diğer türlüsünü aklım almıyor istenmeyen sevilmeyen insan hele de bayan mutlaka anlar burda da başlıklar oluyor aramadı ,canım demedi vs diye insan anlıyor yani bir tavır takınıldığında ..Ben olsam kızla konuşurum .. neymiş ne değilmiş öğrenirim kardeşim de olsa kimsenin arkasından istemiyorum diyip yüzüne aşkımsın demesine izin vermem eğer yanılıyorsam kardeşime eğer yanılmıyorsam da kıza iyilik yapmış olurum . kız da öğrenmiş olur kandırıldığını üzgünüm.

allah yardımcınız olsun cnm bizzat kardeşinin . umarım evlilik falan olmazda yakasını kurtarır kardeşin bu sorunlu kızdan

Kardeşim şu an yaz okulu için başka bir şehirde. Buradayken kızın "her hafta sonu ziyaretine gelirim" dediğini duydum. Kardeşim de sınavlarım var benim nereye geliyorsun ders çalışmam gerekiyor dediğini kızın da iyi o zaman gelirim ben de arkadaşlarla gezerim gibi bir şeyler diyordu.
Yaz okulunun bitmesine 1.5 ay var o zamana kadar karışıklık çıkmasın rahatsız etmesin diye beklemedeyim ama o kadar sinirliyim ki haddini bildirmem lazım.

Erkek kardeşin eğer istemiyorsa o teli kapatir hattini değiştirir daha da ne arar ne sorar... Bence erkek kardesinizde bitiyor is siz karisip kotu olmayin derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de öyle diyoruz ama hemen ya beni ya annemi falan arıyor kız bir şey olduğunda. Kardeşim de bizleri aramasın diye açık tutuyor hattını. Biz gezerken de kardeşim bir sre sonra açmayınca hemen beni aradı. Ben de açmayınca hastanelik olmuş manyak...

ben senin yerinde olsam birlikte gezerken haddini bildirirdim.. nohut gibi her şeyin içinde olmaya çalışan insanlardan nefret ederim.. umarım bir an önce kurtulursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…