Daha önceden bir konu açmıştım bu kızla ilgili:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705029
En son olanları anlatayım. Bu kız düğünüme geldi, kardeşim ona da kart vermiş. Her neyse ayrılık günü olduğundan tek erkek kardeşim bayağı üzüldü. Sürekli gel bi sarılayım diyip ağladı, ben de üzüldüm haliyle.Ne güldü ne oynadı, İstanbul'a geldiğimde de sürekli aradı-sordu. Böyle olunca da bi burukluk oldu bende. Eşim dedi en son çağır gelsin gezeriz diye. Ramazan'ın ilk haftası boşluğu vardı o zaman geldi 4-5 günlüğüne. Gece geldi zaten, kaldı. Ertesi sabah kızla buluştu hatta kız bize geldi, biraz oturup çıktılar.
Sonraki gün biz çıkar gezeriz dedim ama geceden duyuyorum kız ben niye gelmiyorum diyerek başının etini yiyor, kavga ediyorlar. Neyse dedik gelsin, huzursuz etmesindense. Ben eşimle, o sevgilisiyle ayrı gayrı takıldık, yedirdik- içirdik. Pek de bir şey anlamadık. Kız da evine geç kalamayacağı için biz de erken dönmek zorunda kaldık.
Ertesi gün yine kızla buluştu kendisi...Eşim artık kızdı, sonraki gün biz gezeriz gelmesin diye. Söyledim ben de gelmesin diye tamam dedi. Biz müze falan geziyoruz, Sultanahmet civarını gezdiriyoruz. Gerçekten 2 dakika rahat bırakmadı sürekli aradı, sordu, neden gelmiyorum diye delirdi en son hastanelik olmuş manyak. Serum yemiş falan fotoğraflarını paylaşmış. Hayır bar-pavyon gezdirsek yine anlarım kıskançlığını da müze geziyoruz be. Bi rahat bırak da kardeşimle gezeyim yani...Ben o gün o kadar sinirlendim ki daha önce ona çatmadığıma çok üzüldüm. Arayıp ağzıma ne gelirse söyleyecektim de yine benim kardeşim abla bırak hiç bulaşma dedi. Düğünüme gelebildiğine sevinip susacağına hala saçma sapan tavırlara girmesine çok gerildim.
Çok sinirliyim ama hıncımı alamadım, geldiğinden de bir şey anlamadım ve daha önce yaptıklarına da sinir oldum. Kardeşimle konuştum bu nereye kadar devam edecek diye, yakasından düşüremediğini anneme annesini arattıracağını falan söyledi. Anneme söyledim ona öyle bir şey söylememiş. Kardeşimin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum ama kız bana yakın oturuyor. Sizce arayıp konuşsam mı, buluşsam mı? Yoksa umursamasam mı?
Bir de bu kızla evlenirse gerçekten düğününe falan gitmeyi düşünmüyorum bütün özel günlerrimi rezil etti
En son olanları anlatayım. Bu kız düğünüme geldi, kardeşim ona da kart vermiş. Her neyse ayrılık günü olduğundan tek erkek kardeşim bayağı üzüldü. Sürekli gel bi sarılayım diyip ağladı, ben de üzüldüm haliyle.Ne güldü ne oynadı, İstanbul'a geldiğimde de sürekli aradı-sordu. Böyle olunca da bi burukluk oldu bende. Eşim dedi en son çağır gelsin gezeriz diye. Ramazan'ın ilk haftası boşluğu vardı o zaman geldi 4-5 günlüğüne. Gece geldi zaten, kaldı. Ertesi sabah kızla buluştu hatta kız bize geldi, biraz oturup çıktılar.
Sonraki gün biz çıkar gezeriz dedim ama geceden duyuyorum kız ben niye gelmiyorum diyerek başının etini yiyor, kavga ediyorlar. Neyse dedik gelsin, huzursuz etmesindense. Ben eşimle, o sevgilisiyle ayrı gayrı takıldık, yedirdik- içirdik. Pek de bir şey anlamadık. Kız da evine geç kalamayacağı için biz de erken dönmek zorunda kaldık.
Ertesi gün yine kızla buluştu kendisi...Eşim artık kızdı, sonraki gün biz gezeriz gelmesin diye. Söyledim ben de gelmesin diye tamam dedi. Biz müze falan geziyoruz, Sultanahmet civarını gezdiriyoruz. Gerçekten 2 dakika rahat bırakmadı sürekli aradı, sordu, neden gelmiyorum diye delirdi en son hastanelik olmuş manyak. Serum yemiş falan fotoğraflarını paylaşmış. Hayır bar-pavyon gezdirsek yine anlarım kıskançlığını da müze geziyoruz be. Bi rahat bırak da kardeşimle gezeyim yani...Ben o gün o kadar sinirlendim ki daha önce ona çatmadığıma çok üzüldüm. Arayıp ağzıma ne gelirse söyleyecektim de yine benim kardeşim abla bırak hiç bulaşma dedi. Düğünüme gelebildiğine sevinip susacağına hala saçma sapan tavırlara girmesine çok gerildim.
Çok sinirliyim ama hıncımı alamadım, geldiğinden de bir şey anlamadım ve daha önce yaptıklarına da sinir oldum. Kardeşimle konuştum bu nereye kadar devam edecek diye, yakasından düşüremediğini anneme annesini arattıracağını falan söyledi. Anneme söyledim ona öyle bir şey söylememiş. Kardeşimin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum ama kız bana yakın oturuyor. Sizce arayıp konuşsam mı, buluşsam mı? Yoksa umursamasam mı?
Bir de bu kızla evlenirse gerçekten düğününe falan gitmeyi düşünmüyorum bütün özel günlerrimi rezil etti
Kız sizinle gezmeye gelmedi diye serum mu yemiş ayılıp bayılmış mı bana pek inandırıcı gelmedi kusura bakmayın küçükte değil ki aldatılmış yabancı kızla gitmiş değil ki. Kız ile ayrı şehirdeler değerlendirmek istemişler demek ki kaldı ki kardeşiniz gelmeden önce görüşürüz sürekli diye söz vermiş de olabilir sorun sizin baştan kızı sevmemeniz ama müdahale etmeniz hiç doğru olmaz size düşmez kardeşinizin ayrılacaksa kendi ayrılsın zaten ayrı şehirdeler arayıp sormayacak ne yapabilir.
Bir de evlilik dışı ilişki yaşadığını ailesinin bilmesi lazım demişsiniz bu hakkı nasıl kendinizde görüyorsunuz. Kızın özeli bu ve aile tepkisini bilemezsiniz çocuğun ablası arıyor kızınız kardeşimle ilişki yaşadı şimdi yakasından düşmüyor mu diyeceksinizo anne baba da zorla mı oldu kardeşinizin hiç suçu yok mu kızımızla bir anlık birlikte olurken iyi şimdi yakamdan düşmüyor ne demek tabi kardeşinizin zorla koynuna girdi o evlilik dışı ilişki yaşadı kardeşinizin elinin kiri dimi. Bir de birçok kız arkadaşu var diyorsunuz kusura bakmayın kardeşiniz ayran gönüllü demek. Hep kıza suç buluyorsunuz siz karışmayın bence tedavi görüyormuş da üni kazanınca bırakmış nasıl üni kazanmış o zaman.
Ben bu modeli üniversiteyken arkadaşım sayesinde gördüm.
Sevgilisi birebir aynıydı.
Doğum günümü kutlayacağız sırf kız sorun çıkarmasın diye sevgilin de gelsin dedim demez olaydım.
Kız okadar kişinin içinde sırf sevgilisini kıskandığından her fırsatta dudağına yapıştı çocuğun, çocuk ne muhabbete katılabildi ne gülebildi.
Tüm arkadaşlarım kafa çevirmek zorunda kaldı orada sohbet ediyoruz kız biz hiç yokmuşuz gibi şapşup dudağına yapışıyo çocuk ya dur ayıp bilmem ne diyo kız habire öyle.
Telefonu yarım saat açamasın kız kriz geçiriyodu, serumlar, intihar girişimleri. ÇOcuk annesiyle konuştu annesi de ufak ufak kendinden soğut intihar falan eder oğlum nolur pat diye bırakma dedi. Sonuç kardeşin gibi yıllar oldu bu şekil devam, hala sevgililer.
Ben sana da kızdım. Düğününü, her özel gününü rezil ediyo yemişim kardeşimi anında cırlarım. Kardeşinin bile senin özel günlerini mahvetme gibi bi'lüksü yokken onun dıdısının dıdısı hiç edemez.
Şahsen ben gelmesin diye tembihlediğim yere gelse kusura bakma biz seni çağırmadık der geri yollardım bak bi'daha geliyo mu, kardeşim de eşimi falan silmesine göz yumarsa ona da resti çeker konuşmazdım bi'süre ki aklı başına gelsin.
Kimse kimsenin manyaklığını çekmek zorunda değil. Kardeşin çeker kendi hayatı ama bu seni etkilediği anda devreye girme vaktin gelmiş demektir.
Sen azıcık sesini çıkar bence. Kardeşine böyle yapacaksan gelme de mesela:44:
Ya ben bu kızı önceki konundan hatırlıyorum
Hasbinallah nasıl bir beladır
Kardeşin niye vazgeçemiyor aşık demek ki yazık ama elbet geçer o aşkı bakalım o zaman ne yapacak o kız çünkü bir insan birisini nereye kadar çeker ki
Kimse dayanamaz öylesine doğrusu
Ben asla öyle düşünmüyorum. İnsanlar bir şeyler yaşadı diye manyak biri için ömrünü çürütmemeli. Kız bir şeyler yaşadığı için kendini mecbur hissediyorsa davranışlarına dikkat etmeli bence. Açıkçası böyle bir şey için bırakmıyorsa ve kardeşim ayrılmak istiyorsa ailesine kadar gider bu konu. Kz da herhalde evlilik dışı ilişki yaşamanın sonuçlarını bilerek yaşamıştır zorla olan bir şey değildir. Sonuçta kardeşim bıkmış değil gönül eğlendirmiş değil tamamen kızın saçmalamasından kaynaklı. Neden çeksin bir ömür?
Benim düşüncem kızla bir şeyler yaşadığı ve kızın bunu tehdit unsuru olarak kullandığı. Kardeşim de bizi arayıp söylemesini istemediği için telefonlarını açık tutuyor. Ayrılmak istemediğine ihtimal vermiyorum çünkü bir çok başka kızla görüştüğünü söyledi. Bilemiyorum çok canım sıkılıyor bu duruma eşim bile üzüldü kardeşimin haline. Duyuyoruz konuşmalarını, görüyoruz yani...Bir yandan da bana yapılanları hazmedemiyorum, kaç kere şans verildi hala toparlayamadı kendini...Kız zaten tedavi görüyormuş daha önce ama üniversite için bizim şehre gelince bırakmış. Kardeşim de onu kendisi çağırdığı için ortada bırakamamış. Bu sene bitti okulu bakalım ne yapacaklar
Kusura bakmayın siz suan ilişki de dış kapının dış mandali oluyorsunuz evinize sokmasızsiniz muhattap olmazsiniz kardeşinize benim yanıma getirme dersiniz o kadar . Bilmem. siz de bayan olarak evlenmesi gerek degil bir ömür boyu çekmek zorunda değil hayatini curutmek zorunda degil falan bunlar yanlış cümleler . Kıza zorla bişey yapılmadı ama kardesinize de zorla yaptırmadi yarın bigün e ayirdiniz ne olacak tamam kızda vazgecmek zorunda kaldı nasıl başkasıyla devam edebilir ciddi düşünebilir . Ya da kim kabul eder onu o şekilde sizin kardesiniz bir kız daha bulur hatta milyonlarca ama o kız NAMUS DELI AKILLI MANYAK PSIKOPAT AYIRT ETMEZ namus namustur. Kaçıncı yüzyıl da yasanirsa yasansin kimse böyle bir genişliği kabul edemez. Kardesiniz de adımlarını ona göre atsaymis. (TABI BEN DURUMU ARALARIN DA BİRSEY GEÇMİŞ ISE SÖYLUYORUM YOKSA EĞER ÖYLE BISEY ÇEKMEK ZORUNDA DEGIL )
note3 kadinlar_klubü
Bunu tehdit olarak sadece erkekler kullanır ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.
Kardeşiniz pasif. Resti çekemiyor size gelip kurtulmak istiyorum diyor kıza gidip Allah bilir neler diyordur.
Erkeğe ne olur ki? Kızın adı çıkar yani.
Bir erkek gitmek istiyorsa dünya bile önünde duramaz. Bu bu kadar net.
canım eski konularınıda okumuştum seni takip ediyorum bu kız akıl hastası kesinlikle kardeşin bir an önce bu kızdan kurtulmalı çok üzüldüm senin adına allah yardımcınız olsun
Namusu iki bacak arasında düşünmüyorum ben yalnız. Çok düşkünse bu olaya yaşamayacaktı böyle bir şey. Yahut adam olacaktı. Kim kardeşiyle gezdi ben gidemedim diye kıskançlıktan hastanelere düşer? Bu şekilde ayrılıp başkasıyla evlenen bir sürü insan var ayrıca, bulamaz falan diye bir şey yok. Ben kadın halimle akıl hastası birini çekmem şahsen sırf bir şeyler yaşadım diye. Böyle bir genişlik derken, kız evlilik dışı ilişki yaşarken genişlik olmuyor da bu mu genişlik oluyor?
Dış kpının mandalı nedir ayrıca kardeşim o benim ayrılmak istiyorum ama kurtulamıyorum diye gerçekten yardım isterse canına bile okurum onun.
Gayet duydum konuşmalarını onlara şahit olmasam mesajlarını görmesem ben de böyle düşünüyorum. Kıza daha beni arama hayattan bıktırdın falan diyor. Kız ağıza alınmayacak küfürler söylüyor vs... saçma bir haldeler zaten.
Ben bu siteyi anlamiyorum. Bir abla nasıl dış kapı mandali olabiliyo? Benden 13yaş küçük kardeşim var yarın öbür gün yanlış biseyini görsem hiç mi müdahale edemiycem? Kendi hayatı eyvallah ama bile bile kendi başını yakmasina da izin verilmez.
Konu sahibi zaten normalden fazla alttan almış. Ben olsam çoktan baslamistim kızın ve kardeşimin askina da sevgisine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?