Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

bu ne ya?saçmalığın bu kadar olamaz yani.kardeşin bundan ayrılmaz ben sana diiim eğer niyeti ciddi olmasa bu kıza ne die katlancaktı?zaten kardeşinle evlenirse sen kardeşini falan unut ne annenle ne babanla ne de senle görüştürmez hiçbi şekilde ..

Ben bu modeli üniversiteyken arkadaşım sayesinde gördüm.
Sevgilisi birebir aynıydı.
Doğum günümü kutlayacağız sırf kız sorun çıkarmasın diye sevgilin de gelsin dedim demez olaydım.
Kız okadar kişinin içinde sırf sevgilisini kıskandığından her fırsatta dudağına yapıştı çocuğun, çocuk ne muhabbete katılabildi ne gülebildi.
Tüm arkadaşlarım kafa çevirmek zorunda kaldı orada sohbet ediyoruz kız biz hiç yokmuşuz gibi şapşup dudağına yapışıyo çocuk ya dur ayıp bilmem ne diyo kız habire öyle.

Telefonu yarım saat açamasın kız kriz geçiriyodu, serumlar, intihar girişimleri. ÇOcuk annesiyle konuştu annesi de ufak ufak kendinden soğut intihar falan eder oğlum nolur pat diye bırakma dedi. Sonuç kardeşin gibi yıllar oldu bu şekil devam, hala sevgililer.

Ben sana da kızdım. Düğününü, her özel gününü rezil ediyo yemişim kardeşimi anında cırlarım. Kardeşinin bile senin özel günlerini mahvetme gibi bi'lüksü yokken onun dıdısının dıdısı hiç edemez.

Şahsen ben gelmesin diye tembihlediğim yere gelse kusura bakma biz seni çağırmadık der geri yollardım bak bi'daha geliyo mu, kardeşim de eşimi falan silmesine göz yumarsa ona da resti çeker konuşmazdım bi'süre ki aklı başına gelsin.

Kimse kimsenin manyaklığını çekmek zorunda değil. Kardeşin çeker kendi hayatı ama bu seni etkilediği anda devreye girme vaktin gelmiş demektir.

Sen azıcık sesini çıkar bence. Kardeşine böyle yapacaksan gelme de mesela:44:

Canım açıkça tavır al.Bir araya geldiğinizde konuşma fazla.Evine asla kabul etme.Ailece mesafeli olun.Kardeşin de istemiyorsa eğer soğuk davransın yavaş yavaş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben bu kızı önceki konundan hatırlıyorum
Hasbinallah nasıl bir beladır
Kardeşin niye vazgeçemiyor aşık demek ki yazık ama elbet geçer o aşkı bakalım o zaman ne yapacak o kız çünkü bir insan birisini nereye kadar çeker ki
Kimse dayanamaz öylesine doğrusu

Hemen kurtulun bir şekilde, hepinize kafayı yedirir yoksa.bu ne şımarıklık ya duyan da küçük çocuk zanneder.

Aynı şehirdelerdi 10 gündür falan ayıardı geldiğinde. Ayrıca ne minasebet yen evlenmiş ablasının evine ilk gez geliyo ve kim olutor ki bu derece her gün bizimle olma hakkını kendinde görüyor? Öyle bir şey dememiş ayrıca 1 gün senle 1 gün ablamlarla buluşuruz dedim ne problem çıkarıyorsun diye kızdı çünkü. o kadar da yobaz değilim ama elin manyak kızını ailemin içine sokacak kadar da geniş değilim. Kardeşimin hayatı mahbolavaksa her hakkı kendimde görürüm. Sonuçta keyfi yapılan bir ey değil. Kız bize gelip kardeşinizle ilişki yaşadım ayrılamaz derse ailesi de bilir elbette. Normal bir isan olsa sonuna kadar arkasında olurdum ama elin manyağı da bizim aileyi rezil edemez. Sülalede kimse istemiyoe bunu ailem dahi biz bu kızı asla istemeye gitmeyiz diyorlar. Sizce bu kadar tepki herhangi bir kavgaya ne bileyim sıradan anlaşmazlıklara verilmiş olabilir mi? Diğer konuyu okudunuz bilemem ama kardeşimin tepkisi son 1 senedir var, ilk 1 sene gayet bize gelip giden normal bi kızdı. Sonradan manyaklığı çıktı ortaya. Elinin kiriyle ne alakası var siz birini zorla bi ilişki içinde tutarsanız ne bekliyorsunuz? Ayrılma ölürüm ayrılma aileni ararım diyerek sevgi mi kazanacaktı. İstemiyor kardeşim defalarca şahit oldum konuşmalarına sülük gibi yapışmış resmen başka bir açıklaması yok. Aile de zaten kızının ne mal olduğunu biliyor anesi babası bir şey olursa kızımızdan biliriz diyen insanlar.
Psikolojik tedavi gören insanlar üniversiteyi kaznamıyor mu ne biçim bir anlayış? Kazandığı bölüm tıp değil zaten 2 yıllık bir bölüm sırf kardeşimin yanına gelebilmek için yazdığı.
Evet tamamen kıza suç buluyorum parçalamama az kaldı 2 snedir o derece. Kardeşime de bu kadar sessiz kaldığı için suç buluyorum. Birlikte oldularsa bile bu derece manyak insana katlanmamalı.

Aynen benim nişanımı mahvetti, nikahımı mahvetti, kardeşim ziyarete geldi ilk defa onu mahvetti. Kim olarak yani? Ben de fazla sustum ama kardeşi abla bu manyk uğraşılmaz bırak, bi şey söylesen kendini yerden yere atıyo diye durdurduğu için sustum. Susmasaymışım keşke...

Aşıksa hiç soru yok zaten banane manyaksa da normalse de kendi sorunu ama bize gelip ykamı kurtaramıyorum istemiyorum yapıştı derse ister istemez nasıl ayırırız diye düşünüyor insan.

şimdi ararsın. iyilikle konuşursun
sonrada kardeşine ablan bana bagırdı. bana ne hakaretler etti diye zırlar. cirkefleşir.
eline koz vermiş olursun...
onların ortamına girme. kardeşinde gelirse birdaha. hiç plan program yapma...
gitsin kızla gönlünce eglensin gezsin...

Kusura bakmayın siz suan ilişki de dış kapının dış mandali oluyorsunuz evinize sokmasızsiniz muhattap olmazsiniz kardeşinize benim yanıma getirme dersiniz o kadar . Bilmem. siz de bayan olarak evlenmesi gerek degil bir ömür boyu çekmek zorunda değil hayatini curutmek zorunda degil falan bunlar yanlış cümleler . Kıza zorla bişey yapılmadı ama kardesinize de zorla yaptırmadi yarın bigün e ayirdiniz ne olacak tamam kızda vazgecmek zorunda kaldı nasıl başkasıyla devam edebilir ciddi düşünebilir . Ya da kim kabul eder onu o şekilde sizin kardesiniz bir kız daha bulur hatta milyonlarca ama o kız NAMUS DELI AKILLI MANYAK PSIKOPAT AYIRT ETMEZ namus namustur. Kaçıncı yüzyıl da yasanirsa yasansin kimse böyle bir genişliği kabul edemez. Kardesiniz de adımlarını ona göre atsaymis. (TABI BEN DURUMU ARALARIN DA BİRSEY GEÇMİŞ ISE SÖYLUYORUM YOKSA EĞER ÖYLE BISEY ÇEKMEK ZORUNDA DEGIL )

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
canım eski konularınıda okumuştum seni takip ediyorum bu kız akıl hastası kesinlikle kardeşin bir an önce bu kızdan kurtulmalı çok üzüldüm senin adına allah yardımcınız olsun

Bunu tehdit olarak sadece erkekler kullanır ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.
Kardeşiniz pasif. Resti çekemiyor size gelip kurtulmak istiyorum diyor kıza gidip Allah bilir neler diyordur.
Erkeğe ne olur ki? Kızın adı çıkar yani.
Bir erkek gitmek istiyorsa dünya bile önünde duramaz. Bu bu kadar net.

Namusu iki bacak arasında düşünmüyorum ben yalnız. Çok düşkünse bu olaya yaşamayacaktı böyle bir şey. Yahut adam olacaktı. Kim kardeşiyle gezdi ben gidemedim diye kıskançlıktan hastanelere düşer? Bu şekilde ayrılıp başkasıyla evlenen bir sürü insan var ayrıca, bulamaz falan diye bir şey yok. Ben kadın halimle akıl hastası birini çekmem şahsen sırf bir şeyler yaşadım diye. Böyle bir genişlik derken, kız evlilik dışı ilişki yaşarken genişlik olmuyor da bu mu genişlik oluyor?
Dış kpının mandalı nedir ayrıca kardeşim o benim ayrılmak istiyorum ama kurtulamıyorum diye gerçekten yardım isterse canına bile okurum onun.

Gayet duydum konuşmalarını onlara şahit olmasam mesajlarını görmesem ben de böyle düşünüyorum. Kıza daha beni arama hayattan bıktırdın falan diyor. Kız ağıza alınmayacak küfürler söylüyor vs... saçma bir haldeler zaten.

Ben de öyle düşünüyorum. He kendi gelip evlnicem ben bununla dese sorun yok. Ben gitmem ne düğününe ne bir şeyine evlenebilir benden uzakta ama neler neler söylüyor. Arkasından onlarc hkaret, yakamı kurtaramıorumlar, okul bitsin kurtulucam ailesinin yanında olsun sonra başıma kalır vs diyor. Okulları da yeni bitti kz ailesinin yanıa döndü bakalım ne olacak...

Sıkıntılı bir durum, kardeşiniz bu kızla evlense mutlu olabilir mi acaba? Bunun kaygısını taşıyorsunuz.
Ben yerinizde olsaydım, pek karışmazdım, yarın öbür gün kardeşiniz "bizi neden ayrıdın" deyip size düşman olabilir, piyango size patlayabilir.

Değişik bir durum o zaman bu.
Bence siz hiç karışmayın uyarınızı yaptınız.. Gerisi kardeşinize kalmış

Önceki konunu da az önce okudum. Kusura bakma ama burada en büyük suçlu senin kardeşin. Kız belli ki hastalık derecesinde kıskanç ve kontrol manyağı. Ama kardeşinden yüz bulduğu da çok açık. Biri benim kardeşime 'ben gelmezsem ablanın nikahına gidemezsin' diyecek o da tamam deyip gizli gizli gelecek. Mümkün değil. Zaten öyle birşey yapsa kardeşim ben kardeşimi uçaktan iner inmez geri postalardım. Üstelik kardeşiniz izin vermese eşinizi de kardeşinizin facebook'undan silemezdi. Siz ilk önce kardeşinize tepkinizi gösterin bence. Böyle bir kızla konuşsanız ne olur, konuşmasanız ne olur.

Ben bu siteyi anlamiyorum. Bir abla nasıl dış kapı mandali olabiliyo? Benden 13yaş küçük kardeşim var yarın öbür gün yanlış biseyini görsem hiç mi müdahale edemiycem? Kendi hayatı eyvallah ama bile bile kendi başını yakmasina da izin verilmez.
Konu sahibi zaten normalden fazla alttan almış. Ben olsam çoktan baslamistim kızın ve kardeşimin askina da sevgisine de...

Galiba bunu bana diyorsunuz ama şunu demek istiyorum alan razi veren razi kardeşi istese çoktan bırakırdi korkcak hali yok ve 25 yaşında. Kalkıp o yaştaki insana kulağından tutup öğüt veremezsin abla olarak sadece fikir verir . Ve gayet tavrını koymuş kendisi daha ne yapabilir ki kızın ailesini aramak çok saçma . Çünkü kendimi o kızın yerine koyuyorum benim esimin ablası arasa sevgili iken herhalde o anki psikolojiyle ne yapardım bilmiyorum hele ki suan karşı karşıya olduğu durum hareketlerini dengeleyemen bir kız . Daha kötü şeylerde yapabilir . Herşey kardeşin de biter

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…