• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç tanımadığınız birini ruyanızda görüp daha sonra onunla karşılaştınız mı?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Arkdaşlar bugün çok tuhaf bir şey oldu. Ruyamda 40 yaş üstü ama yakışıklı biriyle çarşıda geziyormuşum ve sevgilşymişiz. Birden karşımda babamı gördüm ve o da bizi görünce kaçtım. Saklandım ve babamın onunla iyi arkadaş olup anlaştığını gördüm. Sabah uyandım hayırdır diye düşündüm. Bir arkadaşıma anlattım rüyamı. Hmmm tanıyor musun dedi hayır hiç tanımıyorum ama çok sempatik ve güzel gülen gözleri varsı esmer gür saçlı bir erkekti dedim. Birkaç saat sonra facede evvelki gün yaptığım komik bir paya bir yorum geldiğini gördüm. Profile bakınca şok oldum. Çünkü ruyamda gördüğüm adamdı o! Bir tuhaf oldum özelden konuştuk çünkü bu grup tanışma grubu...bütün kriterler uyuyordu...bir tek yaş konusunda takıldık. Benden 15 yaş büyük...çok bilgili güzel bir işi olan, aklı başında ve yakınımda yaşayan biri. Ben gerçekten çok etkilendim bu olaydan ve ona yazarken bile heyecan yaptım dayanamyıp anlattım o da şaşırdı. Ama yaş konusundan dolayı olmadı. Böyle olaylar yaşadınız mı? Bunun bir açıklaması vardır mutlaka.

Birinin evinde ilk defa kaldiginda evin anahtarını yastığının altına koy evleneceğin kisiyi görürsün dediler. O zamanlar inandık koydum. Tek gördüğüm arabada önümde oturan adamın yüzü hariç arkadan saçinin rengi kesimi, omzunu, enseyi falan gordum. Işte ayni saça, omuza,enseye sahip bir eşim var 😂 1 tanede aynı babası gibi kızım oldu 😂

Arkdaşlar bugün çok tuhaf bir şey oldu. Ruyamda 40 yaş üstü ama yakışıklı biriyle çarşıda geziyormuşum ve sevgilşymişiz. Birden karşımda babamı gördüm ve o da bizi görünce kaçtım. Saklandım ve babamın onunla iyi arkadaş olup anlaştığını gördüm. Sabah uyandım hayırdır diye düşündüm. Bir arkadaşıma anlattım rüyamı. Hmmm tanıyor musun dedi hayır hiç tanımıyorum ama çok sempatik ve güzel gülen gözleri varsı esmer gür saçlı bir erkekti dedim. Birkaç saat sonra facede evvelki gün yaptığım komik bir paya bir yorum geldiğini gördüm. Profile bakınca şok oldum. Çünkü ruyamda gördüğüm adamdı o! Bir tuhaf oldum özelden konuştuk çünkü bu grup tanışma grubu...bütün kriterler uyuyordu...bir tek yaş konusunda takıldık. Benden 15 yaş büyük...çok bilgili güzel bir işi olan, aklı başında ve yakınımda yaşayan biri. Ben gerçekten çok etkilendim bu olaydan ve ona yazarken bile heyecan yaptım dayanamyıp anlattım o da şaşırdı. Ama yaş konusundan dolayı olmadı. Böyle olaylar yaşadınız mı? Bunun bir açıklaması vardır mutlaka.
Buna kendinizi inandırıp kutsal bir adam veya ilişki olarak adletmeyin. Bende eşimin ismini rüyamda görmüştüm. Ama çogu şeyihiçte rüyama uygun degil 🙄biz kızlaar böyle mucizelere ve aşkın çok kutsal bişey olduğuna ve mucizevi birçok olayı bu duruma bağlamayı çok seviyoruz. Hep bu izlediğimiz pembe dizilerdeki çarpışmalı tesadüflü olaylardan muhteşem aşk çıktığı için bizde buna benzer olaylarla bağlantılı gibi gelen şeylere farklı anlamlar yüklüyoruz. Doğru adam bu yoksa Allah bana bunu göstezmedi gibi yanlış bağlantı kurmamanı dilerim.

Rüyamda gördügüm şeyleri genelde gerçektede yaşarım bu sayılır mı çok öncelerden eşimide görmüşlüğüm var şuanda yaşadıgım yere benzer rüyamdada görürdüm bazen kendi kendimden korkarım olur ben inanınrım rüyalara 😁😁

Back
X