- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
Arkdaşlar bugün çok tuhaf bir şey oldu. Ruyamda 40 yaş üstü ama yakışıklı biriyle çarşıda geziyormuşum ve sevgilşymişiz. Birden karşımda babamı gördüm ve o da bizi görünce kaçtım. Saklandım ve babamın onunla iyi arkadaş olup anlaştığını gördüm. Sabah uyandım hayırdır diye düşündüm. Bir arkadaşıma anlattım rüyamı. Hmmm tanıyor musun dedi hayır hiç tanımıyorum ama çok sempatik ve güzel gülen gözleri varsı esmer gür saçlı bir erkekti dedim. Birkaç saat sonra facede evvelki gün yaptığım komik bir paya bir yorum geldiğini gördüm. Profile bakınca şok oldum. Çünkü ruyamda gördüğüm adamdı o! Bir tuhaf oldum özelden konuştuk çünkü bu grup tanışma grubu...bütün kriterler uyuyordu...bir tek yaş konusunda takıldık. Benden 15 yaş büyük...çok bilgili güzel bir işi olan, aklı başında ve yakınımda yaşayan biri. Ben gerçekten çok etkilendim bu olaydan ve ona yazarken bile heyecan yaptım dayanamyıp anlattım o da şaşırdı. Ama yaş konusundan dolayı olmadı. Böyle olaylar yaşadınız mı? Bunun bir açıklaması vardır mutlaka.