• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç tanımadığınız birini ruyanızda görüp daha sonra onunla karşılaştınız mı?

Şöyle düşünün 20 - 35 olsa çokmuş deriz ama 30 - 45 olunca çok sırıtmaz
Ama olmaz demissiniz ilk mesajinizda. O yuzden anlamadim zaten. Bence de olur neden olmasin. Iyi biriyse. Sadece tek endisem evlenip bosandi ise ve de cocugu varsa, bunlar buyuk problem oluyor, biliyoruz. Yoksa yaş cok onemli degil. Tabi ki kendi yasina yakin ilmasi cok cok daha iyi olur.

Ama olmaz demissiniz ilk mesajinizda. O yuzden anlamadim zaten. Bence de olur neden olmasin. Iyi biriyse. Sadece tek endisem evlenip bosandi ise ve de cocugu varsa, bunlar buyuk problem oluyor, biliyoruz. Yoksa yaş cok onemli degil. Tabi ki kendi yasina yakin ilmasi cok cok daha iyi olur.
30 - 45 değilki onlar 35-50
50 yaş nedir Allah aşkına normal mi sizce

Rüyamda evli olduğum birini görmüştüm kumral uzun boylu biriydi falan ama ona karşı öfkeliydim rüyamda tabi bunu 2 sene önce falan görmüştüm geçen senede sevgilimle karşılaştım işte rüyamda gördüğüm kişiye benzettim hareketlerini yüzünü çünkü kumral ve uzun boyluydu herşeyi mi uyar neyse sonra aldatıldım hfhdhdhdhd kısaca rüyanızda gördüğünüz rüyanızda kalsın ki bu beni terketmeden öncede ayrılıkla alakalı rüya gördüm 3 gün içinde ayrilicaksiniz diyordu 3 gün sonra ayrıldı benden hfhfhfh rüyalarım çıkar ya temiz kalpliyimdir 6. Hissimde kuvvetlidir hissederim yani bence hissetmekte alakali

Şöyle düşünün 20 - 35 olsa çokmuş deriz ama 30 - 45 olunca çok sırıtmaz
Ben simdi anladim. Yazdiginiz rakamlar yaş araligi degil. Biri kadinin digeri erkegin yasi. Anladim. Ancak 30 ve 45 siritmiyor da 5 yil sonrasi yani 35-50 neden siritiyor onu anlamadim. 50 yas orta yas grubu. 45 de oyle. Ben sadece adamin evlilik yapip yapmadigina ve cocugu olup olmadigina bakarim bu yas grubunda.

Ben çok uzun yıllar önce rüyamda bir kadına fal baktırıyordum. O zamanlar bir sevgilim vardı. Rüyamda kadına onu soruyorum bu kişi ilerde benim hayatımda olacak mı diye. Kadın; "hayır sen başkasına aşık olacaksın." dedi. İsmini sordum söyledi. Sonra gerçekten o isimde birine aşık oldum ilk görüşte. Rüyanın çıkması mıydı, yoksa kendimi hep bu rüyaya mi hazırladım bilmiyorum 😂

Siz farkında olmadan otobüs market yada sokak gibi bi yerde karşılaşmışsınızdır. Bilinçaltınız farkında olmadan bunu işlemiş olabilir. Bazen rüyamızda tanımadığımız kişileri görüyoruz ama bu yüzler kişiler gerçek hayatta karşılaştığımız veya sosyal medyada gördüğümüz fakat farkında olmadığımız kişiler.

Böyle bir konu daha açılmıştı burda. Ama iki tarafta kardeşle evliydi ve birbirlerini gördüklerinde ikisi de şok olmuş yani adamda aynı rüyayı görmüştü. Öyle anlatmıştı konu sahibi

Evet hatırladım ben de.Ne yaptılar acaba 🤨

Su ilk kez gittigin evde yastigin altina anahtar koyma olayi var ya. Onu yapmistim ablamin evine ilk gittigimde.
Uzun boylu, esmer , zayif bir adam gormustum ruyamda. Polisti. Bir yerde nobet tutuyordu ama arkadan gordum 😂 yuzunu gormemistim.
Sonuc ayni vucut olculerinde esim var ve polis 😂
Doktor, muhendis neyiim goreydim nolurdu sanki 😂

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir, böyle şeyler duymuştum.
Ama çok büyük anlamlar yüklemeyin, mesela evleneceğiz değil sizi aşka tövbe ettirecek bir karmik partner de olabilir

Back
X