• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç tanımadığınız birini ruyanızda görüp daha sonra onunla karşılaştınız mı?

Böyle bir konu daha açılmıştı burda. Ama iki tarafta kardeşle evliydi ve birbirlerini gördüklerinde ikisi de şok olmuş yani adamda aynı rüyayı görmüştü. Öyle anlatmıştı konu sahibi
Evet o konuyu hatırlıyorum. İkisi de aynı evin çocuklarına gelin damat olarak ayrı ayrı gelmişlerdi.

Evet yaşadım şu anki eşim ve çok şükür Rabbime çok iyi birisi çıktı yoksa 2. Evlilikte kötü bir kocayi kaldıracak sabır yok bende....

Bende rüyamda gördüm yüzünü değil ama arkadan görüntüsünü ve ismini ikimiz deniz kıyısında Elele geziyoruz ama nasıl mutluyuz çok aşığız birbirimize ben uyandım tüm gün mutlu oldum havalarda uçtum rüyanın etkisiyle ertesi gün onunla tanıştım 3 gün sonra aşkımı itiraf ettim :D

Onunla tanıştıktan sonra hep o rüyadaki duyguyu hisettim aramızda 11 yaş var ama çok olgun birisi şükürler olsun ve yaşını göstermiyor fit birisi

Böyle bir konu daha açılmıştı burda. Ama iki tarafta kardeşle evliydi ve birbirlerini gördüklerinde ikisi de şok olmuş yani adamda aynı rüyayı görmüştü. Öyle anlatmıştı konu sahibi
Ne bu, Hint dizisi mi? 🤣

Siz 48 olduğunuzdan öyle düşünüyorsunuz. Ben 28 yasındayım misal karsıda ki 15 yas buyuk olup 43 olsa tövbe estağfurullah derim
Esi ile 19 yas fark olup evli olan birini taniyorum. Bakis acisiyla ilgili. Eskiden mesela 20 yasinda olup hala bekar olunca kizlarimiz evlenemeyecegim diye endiseye kapilirmis. Ölüm yasi da daha erkenmis. Ancak gunumuzde 20 yasinda evlenene yavrum yasin basin kac daha cok erken deniliyor. Istatistiklere bakarsan olum yasi da artik daha ileri yaslara kaydi. Eskiden 55 ve sonrasi yasli grubunda idi artik 55 orta yas sinifinda. Evet 48 yasindayim ama eminim senden genc gosteriyorumdur. Eminim cunku insanlar yasimi soyleyince hayret ediyorlar. Hayata bu kadar katı dusuncelerle bakma. Hersey degisebilir, hersey olabilir. Evet senin icin 43 yasindaki biriyle evlenmen tabi ki olmaz ama sen istersen neden olmasin. Ayrica buyuk de konusma.
Olmaz diye de birsey yok. Hersey olabilir.

Birinin evinde ilk defa kaldiginda evin anahtarını yastığının altına koy evleneceğin kisiyi görürsün dediler. O zamanlar inandık koydum. Tek gördüğüm arabada önümde oturan adamın yüzü hariç arkadan saçinin rengi kesimi, omzunu, enseyi falan gordum. Işte ayni saça, omuza,enseye sahip bir eşim var 😂 1 tanede aynı babası gibi kızım oldu 😂

Ay inanamiyorum😁 (Anahtar olayı dahil) Aynısının yan koltukta oturduğum versiyonunu gördüm, yüzünü hatırlamıyorum ama. Henüz kendisiyle karşılaşmadık😅

Arkdaşlar bugün çok tuhaf bir şey oldu. Ruyamda 40 yaş üstü ama yakışıklı biriyle çarşıda geziyormuşum ve sevgilşymişiz. Birden karşımda babamı gördüm ve o da bizi görünce kaçtım. Saklandım ve babamın onunla iyi arkadaş olup anlaştığını gördüm. Sabah uyandım hayırdır diye düşündüm. Bir arkadaşıma anlattım rüyamı. Hmmm tanıyor musun dedi hayır hiç tanımıyorum ama çok sempatik ve güzel gülen gözleri varsı esmer gür saçlı bir erkekti dedim. Birkaç saat sonra facede evvelki gün yaptığım komik bir paya bir yorum geldiğini gördüm. Profile bakınca şok oldum. Çünkü ruyamda gördüğüm adamdı o! Bir tuhaf oldum özelden konuştuk çünkü bu grup tanışma grubu...bütün kriterler uyuyordu...bir tek yaş konusunda takıldık. Benden 15 yaş büyük...çok bilgili güzel bir işi olan, aklı başında ve yakınımda yaşayan biri. Ben gerçekten çok etkilendim bu olaydan ve ona yazarken bile heyecan yaptım dayanamyıp anlattım o da şaşırdı. Ama yaş konusundan dolayı olmadı. Böyle olaylar yaşadınız mı? Bunun bir açıklaması vardır mutlaka.

Acaba daha önce yine paylaşımlarda gördünüz de bilinçaltınıza mı işlendi🧐

Hayatınızda mutlaka bi yerlerde karşılaşmışsınızdır. Yaninizdan geçmiştir, markette görmüşsünüzdür, pazarda görmüşsünüzdür. Bi yerde görmediğiniz bi insani rüyanızda görmenizin imkani yok. Bilinçaltından dolayı rüyanızda görmüşsünüz. O yüzden bu insana bu kadar fantasik bakmayın.

Rüyanizda gördüğünüz kişilerin hepsi aslında gördüğünüz ama belki tanımadığiniz kişiler. Şöyle aciklayayim yoldan geçerken gördüğümüz tv de gördüğümuz Vs, herkesi ama herkesi bellek kaydediyor. Sadece siz hturlamayabiliyorsunuz. BilinçAltı Onları rüyamizda bazen başrol bazen yan rol olarak gösterebiliyor.

Ruyada yasi belli miydi bari ;)
Yaa boyle seylere kafa yormayin,size oyle geliyordur yok once ruyamda gordum sonra adamla tanistim falan
Zeki Muren de sizi gordu mu bari ;) alemsiniz

Ben değil de eşim yaşadı. Daha yeni sevgiliyiz lise zamanları, sabah bir rüyasını anlattı bi adam vardı şöyle böyle diye.. Sonra o akşam okul çıkışı geziyorduk çok kalabalık bir yerde aa rüyamdaki adam bi bak dedi o adam kim peki babam 😂😅 işte yıllar geçti babama orada yakalanmadık ama hep te güldük😝

Ne hayal dünyası arkadaş yaa paylaşım yapıyorsunuz tanımadığınız biri yorum yapıyor neymiş tanışma grıbuymuş hemen adama özelden yürüyorsunuz ve hemen de tanımışsınız maşallah şöyle iyiymiş böyle efendiymiş sadece facede bu kanıya vardınız ve 50 yaşında adam evli değil öyle mi ya da çoluğu çocuğu yok adam mükemmel. Herkesin rüyasında gördüğü karşısına çıksaydı bekar kalmazdı.. iyi bari korona bitince evlenirsiniz.. iyi senaryo..

evet hic tanimadigim adami ruyamda gorup 1 yil sonra o kisiyle evlendim😊

Back
X