Hic tükendinizmi ?

Yok 34, 10 senelik evliyiz 5 senede tanisiyorduk. Evlenir evlenmez sorunlar yasadik, tabi yeni evliyiz neyin ne oldugunu bilmiyoruz ailelerdede sorunlar oldu.. Düzeltemedik birtürlü.
Keşke şöyle ruhsal onarım merkezleri olsaydı, bir odaya girip diğer odaya çıktığımızda her şey yoluna girmiş olsaydı. Bıkmıştır belki uğraşmak istemiyordur. Hatta her şey ona göre normal geliyor bile olabilir. Nedenini sen biliyorsundur, sevgisizlik mi yoksa karakteri mi böyle diye.

Olur olur, 10 sene sonra hala ayni seyleri yasadiginizi düsünebiliyorusunuz ? Iste asil o zaman hayatiniz mafolur, simdi ayriliken nekadar aci cekerseniz ilerde daha zor olur. Sorunu cözemiyorsaniz ugrasmayin gercekten

Olur olur, 10 sene sonra hala ayni seyleri yasadiginizi düsünebiliyorusunuz ? Iste asil o zaman hayatiniz mafolur, simdi ayriliken nekadar aci cekerseniz ilerde daha zor olur. Sorunu cözemiyorsaniz ugrasmayin gercekten
belkı haklısınızdır. hatt BELKI DEGIL HAKLISINIZ AMA su an kendımde o cesaretı goremıyorum

evet kesinlikle öyle birsey lazim, erkekler vampir gibi bütün enerjimizi tüekktiginde, doldurabilecegimiz bir yer. Ve yine haklisiniz esim icin hersey normal, cümkü o hicbisey yapmiyor
Hayatdan zevk almiyormus ama iliskimizde sorun görmüyormus, erkekler zaten ne zaman sorun görür, ev cöplüge döndügünde, ortadan kayboldugunuzda, siddet uygulamaya basladiginizda... Digerleri önemsiz konular tabi..

Eğer eşin de bu evliliği kurtarmak istiyorsa bu evlilik kurtulur.
Onun dışında 10 senedir olduğu gibi tükene tükene ömrünü bitirirsin. Boşyere.
Lütfen erkeklere verdiğiniz değerin %1'ini kendine verin. Nedir bu erkekleri yere göğe sığdıramama derdiniz.
Biraz kendin ettin kendin buldun gibi olmuş.
Üzgünüm. Allah yardımcınız olsun.

Ahhhh ahhh Aynı durumlar bende de var flört nişanlılık ne fedakarlıklar sırf o üzülmesin incilmesin diye nelere katladım.Evlendik masraflar her şeyi kendimiz yaptık ailesinin durumu varken ben babasız büyüdüğüm için belki de hep sabreden olsun hayatta zorluklara dayanadığım için tecrübelimi oldum ne gecer deyip sineye attım seviyorum dedim katlandım.bazen umurasamaz bazen hırcın olur hemen sinirlenir kalbimi kırar ailesine toz kondurmaz ama benım aılem ıcın konusur, evlılığımızde sankı 10 yıllık evli gibiyiz.bende bazen tükeniyorum seni çok iyi anlıyorum.Ama karar verdim artık kendim için yaşıyorum arkadaslarımı cogalttım kurslara başladım.şimdi de ben uzak duruyorum biraz da o didinsin di mi yaaa

Gecen hafta soununda alisveride önümüzed bir rus cifti vardi, kadin bakimliydi ama cok güzel abartili bir sekli vardi diyemem. Benden cok bir farki yoktu sadece ben alisverise cikiyorum diye fazla mir makyaj yapmamistim.
Kadin tek bri parmagini bile kipirdatmadi. Adam dolu olan bir alisveris arabasindan herseyi banda yerlestirdi, sonra geri koydu, sonra ödemeyi yapti.
Kadin o arada etrafi izliyordu ve ben hayran kaldim. Acaba o güzel ve zeki diyemi kilini kipirdatmiyor ?
Adamda ben böyle bir kadinla beraber olabilmek icin herseyi yapmak zorundayimmi diyor ? Noluyor anlamiyorum gercekten, ama sunu iyi biliyorumki o kadin 10 sene sonra, vah vahh ben naptim neden yaptim demicek.
Sonra düsündüm acaba böyle bir kuralmi var hayatda ve bazi "saf" kadinlar bilmiyormu ?

Canım benim..
Kendini böyle şartlama.
Kimi erkek bu tarz işleri yapmıyor seviyor.
Kendimden örnek vereyim, bizde alışverise çıktığımız zaman sanarsın eşim evin hanımı bende evin ufak çocuğu.
Market alışverişi yapmayı çok sever ilgi alanı sırf yemekler.
Mutfağa girdiği zaman sanki yemek programı sunuyor. Büyük bir keyif ve zevkle yemek yapıyor. Ben girmiyorum çoğu zaman mutfağa.
Dağınıklık konusunda ise berbattır.
İkiz kardeşi var birde.
Çocuk inanılmaz, titiz düzenli. kibar, ilgili, özel günleri hiç unutmaz. Eşi doğum yaptığında bebek mızmızlanıyorken eşi masa da yemek yiyemiyor diye kendini parçalıyor. Sen yemeğini ye ben çocuğa bakayım diye :)
Ama benim eşim öyle değil. Atıyorum bi tatlı alırız. Akşam oturur kendi yer. Bana ayırmaz çoğu zaman :)
Huyu böyle demek ki. Alışıyosun.
İlk zamanlar bana da batıyordu. Ama ben ona, onun bana ilgi göstermesine muhtaç değilim ki. Ben kendi kendimi de mutlu ederim.
Artık bu durumlarımızla dalga geçiyorum :)
Boşveeer hayatı kendine zehir etme.

şu anda bende senin durumdayım evet tükendim 5 yıllık bir evlilikten sonra seni anlamayan dinlemeyen görmeyen bir eş inan bende ne yapacağımı bilmiyorum ama artık bende ona karşı herşeyin bittiğinin farkındayım

Niye bunlarin 90% böyle ? Sanirim biz önemsemiyorlar, hepsininde bir hobisi yokmudur, esinden daha cok ilgilendiyi ?
Bilgisayardir, spordur, arabadir..
Benimkinde araba, ve yemin ederim benden daha cok seviyor, her sene degistirdigi halde. Her hafta sonu itinayla temizleniyor o araba,her park ettiginde etrafina bakiliyor cizik varmi diye.
Sen benim ruhumu cizdin kül ettin, birkere dönüp baktinmi aacaba

Ay cenem düstü sanirim sunuda söylemeden edemicem, bu adam arabasinin camini acmaz icerisi toz olmasin diye. Ve ayni adam ciktigimiz 5 sene boyunce bana birkere araba lafi etmedi. Nasil göz boyuyorlar evlenmeden, nasil kötü taraflarini gizliyorlar
Kalkip birde ati alan üsküdari gecti derler...

dünya kocanızın ekseni etrafında dönmüyor, sizin bir hayatınız var ilk önce bunu kendinize kabul ettirin ki; kocanızda sizi kaybetme korkusuyla yanıp tutuşsun bakın görün o zaman kocanız nasıl etrafınızda pervane oluyor...

kendinize zaman ayırın, eşiniz için değil de kendiniz için bir şey yapın ve siz mutlu olun...

Arkadaşımın anlattığına aynen katılıyorum. Sorun 10 sene evli olmanız ya da 5 sene eşinizin kendini gizlemiş olması değil.Siz sorunlarınızı somut olarak düşünün,hangi hareketi sizi bu kadar derinliklere itiyor diye. Belki büyütülecek bir şey değildir. Onu hayatınızın merkezine koymayın.

Belkide çok fazla beklentiye girmekten oluyor bunlar.

Olmaz mi tukendim tabii ki
Kendimi paraladim bir seyler yoluna girsin diye o kadar cabanin karsiligi 0 oldu
Ben de tukendim, yikildim ama sonra her insan evladi gibi toparladim :)

Ne dertliymisiz bizde hanimlar adamlarin umrunda bile degil hallerimiz onlarin keyfi yerinde bizim neden olmasin dunyaya ikikere gelecek değiliz dimi ama yinede her halimize sukredelim beterin beteri vardir diyelim..

evlilige mecburiyetmis gibi bakmayin cok fazla sikayetciyseniz tum limitlerinizi doldurmus sizi goz gore gore suistimal ediyorsa adam bosanin gitsin dedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…