- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Keşke şöyle ruhsal onarım merkezleri olsaydı, bir odaya girip diğer odaya çıktığımızda her şey yoluna girmiş olsaydı. Bıkmıştır belki uğraşmak istemiyordur. Hatta her şey ona göre normal geliyor bile olabilir. Nedenini sen biliyorsundur, sevgisizlik mi yoksa karakteri mi böyle diye.Yok 34, 10 senelik evliyiz 5 senede tanisiyorduk. Evlenir evlenmez sorunlar yasadik, tabi yeni evliyiz neyin ne oldugunu bilmiyoruz ailelerdede sorunlar oldu.. Düzeltemedik birtürlü.
bunları duzeltmeden evlılık yasamak gıbı bı derdım yok dusunmuyorum hatta ama en azından belkı duzelır olmazsa hep boyle gıder okulda uzagz zaten sehır dısına atanırım uzak kalırız hep kendı bılır ben hayatımı onsuz toparlayamadım deneedım olmadı geldı yanıma barstık barstgımızda guzeldı hersey ayrılıyorum ama bırakmıyo benı suraklı arar mesaj atar yanıma geldı ama olmuyo hıcbı sekılde ne kadar ozlersem ozleyım yzumu gostermeyecem artık ne olacagını bılmıyorum bısey de beklemıyorum en azından uzak kalıp toparlanmak ıstıyorum
belkı haklısınızdır. hatt BELKI DEGIL HAKLISINIZ AMA su an kendımde o cesaretı goremıyorumOlur olur, 10 sene sonra hala ayni seyleri yasadiginizi düsünebiliyorusunuz ? Iste asil o zaman hayatiniz mafolur, simdi ayriliken nekadar aci cekerseniz ilerde daha zor olur. Sorunu cözemiyorsaniz ugrasmayin gercekten
Keşke şöyle ruhsal onarım merkezleri olsaydı, bir odaya girip diğer odaya çıktığımızda her şey yoluna girmiş olsaydı. Bıkmıştır belki uğraşmak istemiyordur. Hatta her şey ona göre normal geliyor bile olabilir. Nedenini sen biliyorsundur, sevgisizlik mi yoksa karakteri mi böyle diye.
Gecen hafta soununda alisveride önümüzed bir rus cifti vardi, kadin bakimliydi ama cok güzel abartili bir sekli vardi diyemem. Benden cok bir farki yoktu sadece ben alisverise cikiyorum diye fazla mir makyaj yapmamistim.
Kadin tek bri parmagini bile kipirdatmadi. Adam dolu olan bir alisveris arabasindan herseyi banda yerlestirdi, sonra geri koydu, sonra ödemeyi yapti.
Kadin o arada etrafi izliyordu ve ben hayran kaldim. Acaba o güzel ve zeki diyemi kilini kipirdatmiyor ?
Adamda ben böyle bir kadinla beraber olabilmek icin herseyi yapmak zorundayimmi diyor ? Noluyor anlamiyorum gercekten, ama sunu iyi biliyorumki o kadin 10 sene sonra, vah vahh ben naptim neden yaptim demicek.
Sonra düsündüm acaba böyle bir kuralmi var hayatda ve bazi "saf" kadinlar bilmiyormu ?
şu anda bende senin durumdayım evet tükendim 5 yıllık bir evlilikten sonra seni anlamayan dinlemeyen görmeyen bir eş inan bende ne yapacağımı bilmiyorum ama artık bende ona karşı herşeyin bittiğinin farkındayımBirsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.
Karsiligi ilgisizlik! Karsiligi koskoca bir hic..
Gözünün icine bakarsiniz ama o görmez, yok o iyi olsun, yok o kizmasin, o incinmesin.
Mutlaka cogu iliskide oldugu gibi hatalar olmsutur, incinmistir yürekler, aileler, sevgiler... Ama siz durmadan mücadele etmissinizdir, sevgisini bir parca olsada göstermesede sevgisine güvenmissinizdir.
Bunu 10 sene yaptiktan sonra, karsi tarafdan hic birsey gelmediginde ne oldugunu söyleyim size. TÜKENIYORSUNUZ !
Girtlagima biri sikiyor sanki, tam iki haftadir, bir dönemdir dedim, gecer dedim... Nefes alamiyorum, bütün hayallerim yikildi sanki, dokunsalar aglayacak durumdayim. Oysa ben onunla mutluydum, yani sirf o yanimda diye iyidim. Böyle birseyde degilmidir sevgi zaten ? Onun sevdigi seyleri yaparken bile ben mutlu oluyordum, ama sorun su ki o mutlu olmuyordu.. Onun bana sarilasi, öpesi gelmiyordu hic. Ben hep tek yasadim bu evliligi, tek basima sorumluklar yüklendim, tek basima tatil planlari yaptim...
Son konusmamizdan sonra durumu anladi sanki, iyi davraniyor ama ben ona iyi davranamiyorum artik. Nefes alamadigim icindir belki... Sonra üzülüyorum onun icin.
Iki senedir cocuk konusunu erteliyordu, simdi istemiyorum diyor, korkularim var diyor..
Sorun sadece bu degil tabiki ama artik mücadele edemiyorum, "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen erkekler varmidir acaba gercekten ??
Not: Lütfen "bosan" yazacaksaniz yazmayin, bosanacak olursam zaten bosanirim, burda tek kelimeyle herseye cözüm bulan mesajlara karsiyim.
Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim
şu anda bende senin durumdayım evet tükendim 5 yıllık bir evlilikten sonra seni anlamayan dinlemeyen görmeyen bir eş inan bende ne yapacağımı bilmiyorum ama artık bende ona karşı herşeyin bittiğinin farkındayım
Arkadaşımın anlattığına aynen katılıyorum. Sorun 10 sene evli olmanız ya da 5 sene eşinizin kendini gizlemiş olması değil.Siz sorunlarınızı somut olarak düşünün,hangi hareketi sizi bu kadar derinliklere itiyor diye. Belki büyütülecek bir şey değildir. Onu hayatınızın merkezine koymayın.dünya kocanızın ekseni etrafında dönmüyor, sizin bir hayatınız var ilk önce bunu kendinize kabul ettirin ki; kocanızda sizi kaybetme korkusuyla yanıp tutuşsun bakın görün o zaman kocanız nasıl etrafınızda pervane oluyor...
kendinize zaman ayırın, eşiniz için değil de kendiniz için bir şey yapın ve siz mutlu olun...
Gecen hafta soununda alisveride önümüzed bir rus cifti vardi, kadin bakimliydi ama cok güzel abartili bir sekli vardi diyemem. Benden cok bir farki yoktu sadece ben alisverise cikiyorum diye fazla mir makyaj yapmamistim.
Kadin tek bri parmagini bile kipirdatmadi. Adam dolu olan bir alisveris arabasindan herseyi banda yerlestirdi, sonra geri koydu, sonra ödemeyi yapti.
Kadin o arada etrafi izliyordu ve ben hayran kaldim. Acaba o güzel ve zeki diyemi kilini kipirdatmiyor ?
Adamda ben böyle bir kadinla beraber olabilmek icin herseyi yapmak zorundayimmi diyor ? Noluyor anlamiyorum gercekten, ama sunu iyi biliyorumki o kadin 10 sene sonra, vah vahh ben naptim neden yaptim demicek.
Sonra düsündüm acaba böyle bir kuralmi var hayatda ve bazi "saf" kadinlar bilmiyormu ?
okuma o zamanayy sanki karanliik bir eve girdim, nasill kasvetli bir hava var konuda, okuyani depresyona sokuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?