- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
ben artık kafayı takmıyorum 2 haftadır umrumda değil ayrı ayrı yatıyoruz evliliğimiz çocuk için devam ediyor çünkü iyi bir baba bebeğim mutlu bana o yetiyor boşansam kendi ailemle daha kötüüüü aman hayattttttttttttNiye bunlarin 90% böyle ? Sanirim biz önemsemiyorlar, hepsininde bir hobisi yokmudur, esinden daha cok ilgilendiyi ?
Bilgisayardir, spordur, arabadir..
Benimkinde araba, ve yemin ederim benden daha cok seviyor, her sene degistirdigi halde. Her hafta sonu itinayla temizleniyor o araba,her park ettiginde etrafina bakiliyor cizik varmi diye.
Sen benim ruhumu cizdin kül ettin, birkere dönüp baktinmi aacaba
Ben bana büyük bir şerefsizliği dokunmuş bir erkeği unutmak için çook uzun senelerimi verdim. Hem eskisi gibi onun sevgilisi olmayı deli gibi istedim, deli gibi seviyordum hemde gururumu değmeyecek bir erkek için ayaklar altına alamam dedim. Tükendikçe tükendim. Psikolojik travmalar yaşadım, tedaviler gördüm, içime kapandım, yaşayan bir ölü gibiydim. Ama vazgeçmeyi bildim. Sonra bir erkek çıktı karşıma Allah'ın mükafatı dediğim. Sorduğun gibi "HERŞEY GÜZEL OLACAK" diyen erkeklerdendi ve herşeyi ama herşeyi güzelleştirdi. Beni ayağa kaldırdı hayat sevincim oldu onunla birlikte çok nadir sızlasa da yaralarımı toprağa gömdüm. Şimdi deliler gibi aşık ve deliler gibi mutluyum. Boşan demeyeceğim zaten bekara karı boşamak kolaydır derler senin için bir kelime kadar kolay olmaz. Ama yine de tavsiyem şu; o adamdan asla çocuk yapma ve vazgeçmeyi bil. Gerçek mutluluk denen şey olmayacak bir işten yada birinden vazgeçmeden kapını çalmıyor. Hakkında hayırlısı olsun..Birsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.
Karsiligi ilgisizlik! Karsiligi koskoca bir hic..
Gözünün icine bakarsiniz ama o görmez, yok o iyi olsun, yok o kizmasin, o incinmesin.
Mutlaka cogu iliskide oldugu gibi hatalar olmsutur, incinmistir yürekler, aileler, sevgiler... Ama siz durmadan mücadele etmissinizdir, sevgisini bir parca olsada göstermesede sevgisine güvenmissinizdir.
Bunu 10 sene yaptiktan sonra, karsi tarafdan hic birsey gelmediginde ne oldugunu söyleyim size. TÜKENIYORSUNUZ !
Girtlagima biri sikiyor sanki, tam iki haftadir, bir dönemdir dedim, gecer dedim... Nefes alamiyorum, bütün hayallerim yikildi sanki, dokunsalar aglayacak durumdayim. Oysa ben onunla mutluydum, yani sirf o yanimda diye iyidim. Böyle birseyde degilmidir sevgi zaten ? Onun sevdigi seyleri yaparken bile ben mutlu oluyordum, ama sorun su ki o mutlu olmuyordu.. Onun bana sarilasi, öpesi gelmiyordu hic. Ben hep tek yasadim bu evliligi, tek basima sorumluklar yüklendim, tek basima tatil planlari yaptim...
Son konusmamizdan sonra durumu anladi sanki, iyi davraniyor ama ben ona iyi davranamiyorum artik. Nefes alamadigim icindir belki... Sonra üzülüyorum onun icin.
Iki senedir cocuk konusunu erteliyordu, simdi istemiyorum diyor, korkularim var diyor..
Sorun sadece bu degil tabiki ama artik mücadele edemiyorum, "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen erkekler varmidir acaba gercekten ??
Not: Lütfen "bosan" yazacaksaniz yazmayin, bosanacak olursam zaten bosanirim, burda tek kelimeyle herseye cözüm bulan mesajlara karsiyim.
Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim
Yok olamaz, bana bile bakmiyorum. Belki disi araba cikardiysalar olabilir..Bir erkek kadından çok kendi çocuk ister böyle birşey olamaz bence peki başka biri olmuş olabilir mi ?
Sürekli vermekle sevgi olmaz
Ne yaparsan yap, hep çabalayan sen olursan bir süre sonra çabalar değersiz görünür karşıdan, nasıl olsa yapılıyor diye gevşer de gevşer, maalesef ki hayatın kanunu bu. Boşanmak istemiyorsan onun çabalamasını sağlayacaksın, sana emek verecek ki kıymetli olasın, değer göresin. Ben bu gerçeği uzun yıllar kabul etmek istemedim, büyüdü büyüdü sonunda aldatıldım ve bitti. Şimdi artık yapmıyorum, biraz çabalıyorsam biraz da eşime yıkıyorum, şunu da sen yapar mısın diyorum ya da bazen ilgi beklediğimi belli ediyorum. Bunları söze dökmüyorum, onu suçlamadan davranışlarımla belli ediyorum.
Birsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.
Karsiligi ilgisizlik! Karsiligi koskoca bir hic..
Gözünün icine bakarsiniz ama o görmez, yok o iyi olsun, yok o kizmasin, o incinmesin.
Mutlaka cogu iliskide oldugu gibi hatalar olmsutur, incinmistir yürekler, aileler, sevgiler... Ama siz durmadan mücadele etmissinizdir, sevgisini bir parca olsada göstermesede sevgisine güvenmissinizdir.
Bunu 10 sene yaptiktan sonra, karsi tarafdan hic birsey gelmediginde ne oldugunu söyleyim size. TÜKENIYORSUNUZ !
Girtlagima biri sikiyor sanki, tam iki haftadir, bir dönemdir dedim, gecer dedim... Nefes alamiyorum, bütün hayallerim yikildi sanki, dokunsalar aglayacak durumdayim. Oysa ben onunla mutluydum, yani sirf o yanimda diye iyidim. Böyle birseyde degilmidir sevgi zaten ? Onun sevdigi seyleri yaparken bile ben mutlu oluyordum, ama sorun su ki o mutlu olmuyordu.. Onun bana sarilasi, öpesi gelmiyordu hic. Ben hep tek yasadim bu evliligi, tek basima sorumluklar yüklendim, tek basima tatil planlari yaptim...
Son konusmamizdan sonra durumu anladi sanki, iyi davraniyor ama ben ona iyi davranamiyorum artik. Nefes alamadigim icindir belki... Sonra üzülüyorum onun icin.
Iki senedir cocuk konusunu erteliyordu, simdi istemiyorum diyor, korkularim var diyor..
Sorun sadece bu degil tabiki ama artik mücadele edemiyorum, "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen erkekler varmidir acaba gercekten ??
Not: Lütfen "bosan" yazacaksaniz yazmayin, bosanacak olursam zaten bosanirim, burda tek kelimeyle herseye cözüm bulan mesajlara karsiyim.
Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim
Bende senin gibi düsünen insanlardanim, isimden zevk alirim, spor kursundayim, ingilizce kursundayim, evine cekilip aglayanlardan degilim ama resmen bogazimi bisey sikiyor artik. Mutlu olmaya calismaktan yoruldum benbayanlar cok depresif olmayin lutfen mutlu olmak isteyen insan bunu basarir olmak istemeyen acidan zevk alanlardan olmayin sikayet etmek hicbir seyin cozumu degil cozum odakli olun basima su su geldi seceneklerim bunlar ne yapmaliyim bu kafayla yasayin mutluluk icin de bu boyledir mutsuzsan seni uzen konulardan uzak durup bi sure seni mutlu edenlere daha cok zaman ayir kendini simart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?