hic umudum yok

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
cok buyuk beklentilerle yaptigim ilk denemede negatifimi aldim oyle diyorum cunku cok belirti vardi ama ikinci denememi dondurulmuslarla yaptirdim hiiiic belirtim yok hiiic umudum yok iki gun sonra tahlilim var cok korkuyorum yuzde doksan dokuz negatif diye bekliyom ama bir an once negatifi alip yasantima devam edeyim diyom bazende acaba tahlilmi alsam kendim evde yapsam diyorum sonra ne gerek var diyom nasil olsa negatif tek cizgi diyom of of of su mubarek vakitlerde belkide cok gunaha giriyom su vakitlerde teslimiyet ve tevekkul icinde KURANI KERIM okusam daha iyi olmazmi neden bu kadar taktim bu konuyo sonucta ne gelir elden baska bir amacim gayem yokmu benim aslinda bastan hic umursamiyodum ama tahlil gunu yaklastikca bir suru dusunceler kendimden cok esim icin istiyorum en cok onun ne kadar mutlu olacagini tasavvur bile edemiyorum hele kaynanamin ve kayin pederimin sevincini hayal bile edemiyorum ben onlari cook seviyorum sanki onlarda bebegim olsa beni daha cok sevecekler gibi geliyo bana ne olur Rabbim su vakitler hurmetine biz gunahkar ve gafil kullarinin dualarini kabul eyle yarabbim hayirlisiysa ver yarabbim

zulalcat insan en çok sona yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyor, herkesin geçtiği aşamalar inan, kendini olumsuza koşullandırma lütfen, dondurulmuşlarla hamile kalan bir sürü arkadaş var burada, önce sen inan ve Allahtan iste, gerisi zaten ona kalmış, başka şeylerle meşgul olmaya çalış.

zulalcat benimde ilk denemem negatifti. belirtilerim hamile gibiyidi ama olmadı.kinci denemem dondurulmuşlarla oldu hiç belirtim yokru ve şuan 3 aylık hamileyim....lütfen canını sıkma 2 gün sonra 12 .günün mü? ben 10.gün idrarde yaptım poziif çıkmıştı. idrarde yapsın çıkabilir. çıkmazsada ümitsizlenme kanda kesin çıkacak. bol şans.....

Cnım bu kadar karamsar okma lutfen

sen kotu seyler dusunursen kotu seyler olur tabıkıde umud etmek yolun yarısıdır unutma arkadasım onlarla konus karnını okşa hamıleymıssın gıbı davran ne olur kotu seyler dusunmeyın

ben hepınıze ornek olmalıyım 7. denemem ayrıca dondurulmuslarla hamıle kaldım
olmazsa ınanın bı 7 kere daha denerım hıc umutsuz olmadım guzel seyler hayel ettım
sende oyle olmalısın kı başarasıncanım arkadasım

ayrıca hıc belırtı fılanarama herkeste aynı şeyler yasanmıyorkı belıtın olmadanda anne olabılırsın dımı canımmm

Canım seninle tamamen aynı duygular içerisindeydim. Olmadığına emindim. Nedeninin açıklayamıyordum ama belirti yok, o yok bu yok diyip kendimi üzüyordum. Geçen pazar sabahı resmen kendimle kavga ettim. Olumlu düşünmek nasıl bir şey hayal bile edemiyordum. Ama şimdi hamileyim... Hala idrar testlerinde negatif çıkyıor ama kan testi pozitif. ılerde ne yaşarım bilemiyorum, inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunur ve güzel gelişir. Bu endişeler, merak, bekleme ve heyecan devam edecek. Bu ruh durumundan kurtumak için bence bir an nce kan testi yaptır. Pozitif çıkarsa kendini ve bebeğini daha fazla üzmezsin. Yoksa da kısmet değilmiş dersin ve kendini kısa zamanda toplamaya çalışırsın. Bilinmezlik içinde kendini yıpratmaktansa...

cok buyuk beklentilerle yaptigim ilk denemede negatifimi aldim oyle diyorum cunku cok belirti vardi ama ikinci denememi dondurulmuslarla yaptirdim hiiiic belirtim yok hiiic umudum yok iki gun sonra tahlilim var cok korkuyorum yuzde doksan dokuz negatif diye bekliyom ama bir an once negatifi alip yasantima devam edeyim diyom bazende acaba tahlilmi alsam kendim evde yapsam diyorum sonra ne gerek var diyom nasil olsa negatif tek cizgi diyom of of of su mubarek vakitlerde belkide cok gunaha giriyom su vakitlerde teslimiyet ve tevekkul icinde KURANI KERIM okusam daha iyi olmazmi neden bu kadar taktim bu konuyo sonucta ne gelir elden baska bir amacim gayem yokmu benim aslinda bastan hic umursamiyodum ama tahlil gunu yaklastikca bir suru dusunceler kendimden cok esim icin istiyorum en cok onun ne kadar mutlu olacagini tasavvur bile edemiyorum hele kaynanamin ve kayin pederimin sevincini hayal bile edemiyorum ben onlari cook seviyorum sanki onlarda bebegim olsa beni daha cok sevecekler gibi geliyo bana ne olur Rabbim su vakitler hurmetine biz gunahkar ve gafil kullarinin dualarini kabul eyle yarabbim hayirlisiysa ver yarabbim

Canim umudunu hic yitirmee ...

Belki de suan bebislerin seninlee .. :asigim:

Test günün ne zaman ? Benim 2 güncük kaldi ..

Burada 14. gün test yapiliyor .. Idrar da yapmadim beklemeyi tercih ettim ..

Insallah Rabbim cuma günü hürmetine bizi de sevindirdikleri kullarina dahil eder ..

Senin hissettiklerini bende aynen hissediyorum ..

Esim , onun ailesi ve benim ailemin ne kadar sevinebilcegini hayal etmekten kendim ne kadar sevincem tahmin bile edemiyorum .. bilmiyorumkismile

Insallah pozitif sonuc almak nasip olur hepimize ..

Pazartesi test günümm .. dualarinizi bekliyorum ..

neden bu kadar umutsuz oluyorsunki ilk denemende olmayabilir ama 2.denemende olabilir dondurulmuşlada olsa olur..burda bir çok insan dondurulmuşlarıyla evlatlarını kucağına alıyor....lütfen biraz daha sakin ol çünkü sitres çok önemli zulalcat....idrar testi yapmanı kesinlikle tavsiye etmem ama kendini üzmektense daha çok sitrese sokmaktansa kan testi yaptırabilirsin...ama ben bekle derim...bende ilk denememde idrar yaptım çıkmadı çok zor günler yaşadım ama 2.denememde o kadar rahattım ki hep olumlu düşündüm ve sonucunuda aldım...inşş sende o güzel sonucu alıp evladına kavuşursun...
silam canım sonucunu bize yaz olurmu bende seni merak ediyordum pozitif pozitif sonuçlar diliyorum her ikinizede......

cok tesekkur ederim arkadaslarim ALLAH razi olsun hepinizden moral verdiniz bana ya silacim bende seni cok merak ediyordum sen ben ve haytomolos ayni donemde negatifi altik hadi insallah bu sefer seviniriz

neden bu kadar umutsuz oluyorsunki ilk denemende olmayabilir ama 2.denemende olabilir dondurulmuşlada olsa olur..burda bir çok insan dondurulmuşlarıyla evlatlarını kucağına alıyor....lütfen biraz daha sakin ol çünkü sitres çok önemli zulalcat....idrar testi yapmanı kesinlikle tavsiye etmem ama kendini üzmektense daha çok sitrese sokmaktansa kan testi yaptırabilirsin...ama ben bekle derim...bende ilk denememde idrar yaptım çıkmadı çok zor günler yaşadım ama 2.denememde o kadar rahattım ki hep olumlu düşündüm ve sonucunuda aldım...inşş sende o güzel sonucu alıp evladına kavuşursun...
silam canım sonucunu bize yaz olurmu bende seni merak ediyordum pozitif pozitif sonuçlar diliyorum her ikinizede......

cok tesekkur ederim arkadaslarim ALLAH razi olsun hepinizden moral verdiniz bana ya silacim bende seni cok merak ediyordum sen ben ve haytomolos ayni donemde negatifi altik hadi insallah bu sefer seviniriz

Ikinizde cok sagolun canim arkadaslarim ...

Insallah güzel haberler vermek nasip olur ..

slm kızlar rabbim hakkınzda hayırlısını versin bende merak ettim şimdi bak. hepinize ve içinde kendimede dua ediyorum. allah dualarımızı kabul etsin inş.

bi ümitsiz vakkada benim arkadaşlar benimde haftaya yumurtalar toplanıyo ama kendimi bi türlü olumlu düşünmeye adapte edemiyorum şimdiden olmucak gibi geliyor 3. denemem benim her 2 side tuttu ama 6 ve 8. haftalarda kaybettim meleklerimi şimdi aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.daha fazla bekletmesin bizi bu yolda çok zor daynamak sabredip beklemek.

Zulalcigim, bak simdi bak bak bak, kizicam ama; umutsuz olacak ne var?... Olmamasi icin bir neden mi var yahu, olanin nasil oluyor dusunsene? Ne hikayeler okuduk burada nelere "Allah'im sana cok sukur neler neler var" demedik mi? Ne olmazlarin oldugunu gorup dert verenin dermani da verdigini gormedik mi? Olacak arkadaslar hepimizin olacak, olmamasi icin bir neden yok ki... Yaradilisimiz boyle, bunun icin yaratildik, biraz zorlansak da olacak. umutsuzluk icine dusup olacak seyi olmaz etmeyelim. Olacak, bu sefer olmazsa baska sefer olacak, boyle deneyip durmak, maddi manevi yipranmak kolay degil biliyorum ama evlat buyutmek daha mi kolay sanki? Hayat bir mucadele, olmasa sevmezdik bu kadar, evlat da oyle, bulmasi da buyutmesi de zor olmasa bu kadar ozlemez bu kadar sevmezdik belki.

Yok o yuzden umutsuzluk filan, dunya umutla donuyor, umutla guzellesiyor, umutla gelisiyor. Tipki bizim vucudumuzda her ay umutla gelisen o birtanecik yumurtacik gibi, tipki umutla dunyaya gelmesine vesile oldugumuz bebeklerimiz yavrularimiz gibi. Umudumuzu besleyelim ki yesersin; yesersin ki bebeklerimiz bize tutunsun.

Zulalcim gecen sefer birlikte uzulmustuk, bu sefer birlikte sevinecegiz insallah:)))

insallah ucte uc oluruz canlarim haytomolos sila zulalcat pozitiiif insallah yani ucumuzde yakin donemde bekledigimizden diyorum RABBIM herkese versin ucumuzunde dondurulmustu degilmi

insallah ucte uc oluruz canlarim haytomolos sila zulalcat pozitiiif insallah yani ucumuzde yakin donemde bekledigimizden diyorum RABBIM herkese versin ucumuzunde dondurulmustu degilmi

Evettt, bebisim cozundu ama ben hala donuyorum yahu:))) Grip oldum en olmayacak zamanda iyi mi:)))

haymatloscum gecmis olsun ya aman dikkat et kendine de nazli cekirdeciklere birsey olmasin insallah tutunmuslardirlar anneciklerine uzumcukler

zulalcat ve silam sonuçlarınız inşallah pozitif olur yarın büyük gün hemen burda yazın olur mu
dularım sizinle inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz

Ben bu gün pozitif sonucumu aldim sükürler olsun ..

Darisi tüm isteyenlere .. Dualarim sizlerle ..

zulalcat ve silam sonuçlarınız inşallah pozitif olur yarın büyük gün hemen burda yazın olur mu
dularım sizinle inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz

Allah razi olsun canim ...

Dualarin icin binlerce kez tesekkür ederim ...

Rabbim senin de gönlündekini tez zamanda versin insallah ...

Benim dualarim da seninlee ...

Back
X