cok buyuk beklentilerle yaptigim ilk denemede negatifimi aldim oyle diyorum cunku cok belirti vardi ama ikinci denememi dondurulmuslarla yaptirdim hiiiic belirtim yok hiiic umudum yok iki gun sonra tahlilim var cok korkuyorum yuzde doksan dokuz negatif diye bekliyom ama bir an once negatifi alip yasantima devam edeyim diyom bazende acaba tahlilmi alsam kendim evde yapsam diyorum sonra ne gerek var diyom nasil olsa negatif tek cizgi diyom of of of su mubarek vakitlerde belkide cok gunaha giriyom su vakitlerde teslimiyet ve tevekkul icinde KURANI KERIM okusam daha iyi olmazmi neden bu kadar taktim bu konuyo sonucta ne gelir elden baska bir amacim gayem yokmu benim aslinda bastan hic umursamiyodum ama tahlil gunu yaklastikca bir suru dusunceler kendimden cok esim icin istiyorum en cok onun ne kadar mutlu olacagini tasavvur bile edemiyorum hele kaynanamin ve kayin pederimin sevincini hayal bile edemiyorum ben onlari cook seviyorum sanki onlarda bebegim olsa beni daha cok sevecekler gibi geliyo bana ne olur Rabbim su vakitler hurmetine biz gunahkar ve gafil kullarinin dualarini kabul eyle yarabbim hayirlisiysa ver yarabbim