Kendımden 2 yas küçük bi sevgilim vardı.3 bucuk ay önce ayrıldık.ama onu hep düşünüyorum onunlayken onun kıymetini bilemedim şimdi çok pişmanım.ama onu çok sevdim yalvardım 2 kere o artık sevmiyormuş.ailesi benim 2 yaş büyük olma durumuna kızmış.ve biz ayrıldık artık görüşmüyoruz ama onsuz yapamıyorum galiba kaderim buu!Umarım mutlu olur....senağlama
canım kendn diosun sevmiyomuş die.daha ne yapabilirsinki.olmuosa olmuyodur.sen nie sıkıosun canını.bırakta o düşünsün senin gibi aşka değer veren gerçekten seven birini kaybettiğine
ohooo, walla bence bu yaşlarda 2 yaşı sorun yapan aile ileride ne dertler açardı başınıza, ikiniz de çok gençsiniz, yani hayat karşınıza daha kimleri çıkaracak kim bilir, sizler de değişeceksiniz zaten, bugün değer verdiklerinizle iş güç sahibi olduğunuzda, okullarınız bittiğinde sizleri memnun edecek şeyler de değişecek doğal olarak...
bence yaş problemi saçma geliyor çünkü gönlüne demiyorsunki şu senden küçük sev şu senden büyük sevme diye gönlüne girince yaş boy farketmiyor ama gerçekten sevmemişse baştan bitmiş olması iyi çünkü evlendikten sonra hayal kırıklığı olurdu ama ailesi istemediği için sevmiyorumda demiş olabilir ama sen yinede dimdik dur tabiki üzüleceksin ama sıkıntıyı atlattıktan sonra hayatına kaldığı yerden devam edersin ama bana sorarsan gerçekten mi sevmiyor yoksa ailesi istemediği içinmi ayrıldı öğren derim senin için hayırlısı olsun
aşkın yaşı yoktur yaa...millet oğlu yasındaki adamlarla ewlenioor..benım sewgilimde benden tam 1,5 yaş küçük ama olgun biri..mühim olan anlaşmaktır..ama nasipse olur..boşwer nasip deilmiş..yenı yelkenler ac sen..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bence sen onunla konuşmalısın ve tekrardan ayrılma sebebinizin altını çizerek gerçekten sevip sevmediğinizi irdelemelisiniz bir aşk bukadarçabuk ve sudan bir bahaneyle bitemez kaç yaşındasın ve o kaç yaşında bunuda söylersen belkide daha doğru yönlendirilirsin canım :)
ne garip bence neden sadece ailesi olmamalı hem herkes herşeyi bilmek zorunda değiki 2 yaşta çok önemli bir fark değil neden söyleme ihtiyacı duymuşki anlamadım.
bence başka bir sorunu vardı boşver cnm giden gider gitsin boşverrr
iki yaş çok büyük bi fark değil ki? sadece ailesi bence sorun değildir...
sorun her neyse bitmesi senin için hayırlı olmuş bence ...
ilerde çok daha zor durumlarla karşılaşman önlenmiş oldu
üzülme ve onu sevmeyi bırak bence....yada en azından dene...seni haketmiyor bitanem...
vazgecer canım bende kendimden 1yaş küçük biriyle çıktım ama benden 5-6 yaş büyük gösteriyodu babası ayrılmamızı istemiş ve ayrıldı çok sewiyodu kaçmak istedi kaçırım dedi tabi bende asla dedim yolunu açtım gitti............
hoş olmayan bi durum bu yaş problemi.... ama aşılayamayacak bir engel de değilmiş hani...
açık konuşmak lazım.. hangi erkek çocuk sahibi aile , kendinden büyük bi kızla birliktye olsun isterki oğlunun ?
kulağa pek hoş gelmiyor demi?
ama inanın çok saçma!!!!!!! aşkın yaşı vardır elbet ama, 2 yaş değildir bu!!!! pek önemsenecek bir durum değilmiş...keşke birazdaha çırpınsaydınız, ha gayret deyip tutunsaydınız birbirinize canım... keşke...