kizlar yaslarinizi kilolarinizi boylarinizi yazarmisiniz ben basliyorum
21 yas 49 kilo 1.60 boy
niye kiz insanlik hali isemek ayip mi hem tutmak zararli yani
kızlar bu aralar çok sık tuvalete çıkıyporum ya..bugün gezmeye gitim kadının evinde 2 kere wc.ye gittim utandım valla
ewimiz arabamız sülalelerde yokkk canım lüx hayat lüx hayat alırken güzel öderken zırtt diyo demekkkii ama bunu bana neden bu şekilde yansıtır anlamam...ben bu ew için alyansıma kadar neyim var neyim yok verdim...ben kelime etmedim ama verirken bi çeyrek yüzü bile görmedim direk ellerine saydım ama yoookkk biz ne yapsak fedakar olamıyoruz...
Hamile olabilir misin?
Yaşım 23....88liyim 23 kabul ediyomm
Boy 1.68 galiba
Kilo yokkk:18:
sanmam ya..2 gün sonra adet olucam.ama hiç öle hamilelik belirtisi falan yok.değilimdir heralde..
niye kiz kac kilosun soyleYaşım 23....88liyim 23 kabul ediyomm
Boy 1.68 galiba
Kilo yokkk:18:
ayıp değil ama kalabalıktı herkez aynı şeyi yeyip içiyor ben zırt zırt wc.ye gidiyorum.benden başka kimse girmedi
Hayırlısı olsun canım,istiyo musunuz bebek
yaş:23 boy:1.63 kilo 55 (dana gibi oldum normali 50 olması gerek )
aman ne yapacan iste su dunyada bir ev sahibi olmak bile ne kadar pahali hayat pahali sende hakliisin herkez fedakarlik yapmaz bazilarida yapilan fedakarliklari gormek istemez..
Ooo hayırlı geceler kızlaar
niye kiz kac kilosun soyle
Ooo hayırlı geceler kızlaar
sorma sorma çalıştırmıyoda ewde öle vitrin mankeni gibi iş yap yemek zatenm yemiyoruz bayadır...işinden dolayı.. canım sıkıldıkça hep parayla susturuyo al parayı git alışveriş yap al parayı kendine bişey al parayı onun vermesi hoşuna gidiyo paşa yasonuçta hep o fedakarlık yapmış gibi oluyo yani...
ooo gülenkalp hoşgeldin....
amaninda amanin kimler gelmis gülooo`M hosgeldiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?