hiç uykum yok

Kız ciddimisin ayy bak üzüldüm ha
gel annem ben sana yaparım

ciddi degilim desem yalan olur ah keske oyle bir imkan olsa kendim yapacaktim ama hic denemedim yarin kayinvalideme soyliyim biliyorsa o yapsin bana

ah birde ne oldugunu anlatsan tam süper olacak

diyorum ya tiviticim
sabah 24 saatlik nöbetten çıktım
hani baya yorgunum
gün içinde uyuma ihtiyacı hissetmedim
12 gibi yattım ama uyuyamadım
yatakta dön dön dön
sinirim bozuldu kalktım geri
şu anda resmen gözlerim kapanıyo ama uyuyamıyorummmmm
ağlayacam yaaa

dedikleri gibi bir dus al belki iyi gelir:44:

ayrica ne oldu yine olmayan parayi bolusemediniz mi daha

ayyyy sorma gönlünü al kötü olma dedi millet iyi dedim bari büyüklük bende kalsın deemez olaydım kısss tepeme çıktı denyo kocam yok ben hiç bizim borçlarımızı düşünemiyomuşum hep ailem diyomuşum bizim toplam 240.000 borcumuz varmış adam borç listesini döktü önüme tepeme bindi bütün borçlar içine doğuyomuş seçilicekmişim ama huzurumuz bozulcakmış....gitmiyorum leenn dedim şimdi msjlaşarak çarpışıyoruz aslan kıralı aç jülideyi aç bak ahada ben şuanda

mesajlaşarak kavgada hiç ii olmuyor yaa kendiöden biliom...hep yanlış anlasılıyor

gerrcekten bu kadar borcunuz varmivarsa ALLAH ODEME KOLAYLIGI VERSIN INSALLAH(AMIN) boyle dusunursen adamda hakli yani butun borcunu kapatmak istiyor demekki :26:
Kız 2 gün önce yaptım daha bilseydim ayırırdım sanada Neyse şunla idare et canımm Aç ağzını bakiimmm

Eki Görüntüle 303850

Kim kahve istiyoduu

Eki Görüntüle 303851

eline saglik canim yemis kadar oldumyanliz ben kahve degil cay istedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…