olur olur..sen nerde öğrencisin
denizlide öğrenciyimm annemlerde kırıkkalede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur..sen nerde öğrencisin
denizlide öğrenciyimm annemlerde kırıkkalede((
biliyorum canim cocuk konusu icin gittim doktora o zaman ogrendim zaten ya ama oyle birsey olsa doktor yonlendirirdi beni of simdi taktim kafaya :18:
benim eşim hiçç yokkk ondan uyuyamıyorum sanırımm![]()
hııhh ii bariyaa kızlar hava kaçta aydınlanıyordu ..21 ARALIKta en uzun gece olcak inşaşllh eşim nöbette olmaz..
sabah ezanını dinlemeyi çok seviyorum insanın içini rahatlatıyoo..korkmuyorum aslındaa daha tam alışamadım geçen yıl sevgilim korkarm diye hep gelirdi bende kalırdı o mezun olup hepten gidince alışamadım daha bi başıma yatmayyaa(bide kısmayın sadece uyuyruz sarılıp vallaa
hıı iyi ya hangi blm
endoklin doktoruna gitceksin diyceksinki bende hipofiz adenom olma riski varmıdır doktorcuğum oda olamsına ihtimal görüyorsa yönlerdirir...benim tsh lar guatır hepsi birbirine karıştı bu rahatsızlıktan dolayı ondan aciliyetim vardı...
evet gercekten cok rahatlatiyor insani ama ne zamandir duyamiyorum buralarda anca kilise canlari caliyoronuda ne zaman caldiklarini cozemedim bi
![]()
biliyormu buraya girdigini![]()
bizim akrabalarda yurt dışında..aman çok sıkıcı be..dimi..memleketim gibi var mı
anladim canim eger gidersem sonuc alirsam yazarim gitmessem artik ALLAH KERIM![]()
yok anacim yok kendi dilin yasadigin sehir gibisi yok![]()
evet gercekten cok rahatlatiyor insani ama ne zamandir duyamiyorum buralarda anca kilise canlari caliyoronuda ne zaman caldiklarini cozemedim bi
![]()
biliyoda ne gerek var şimdi adama odun diyorum kalas diyorum uyuz diyorum![]()
evli değilim sadece adayım varr:)))![]()
yazarim canimgit ihmal etme özeldende at merak ederim...
2 seneye yaklastine kadardır ordasın
![]()
pazar günleri çalmıyolarmı ayy hiç bilmiyorumm onlardaa hergün çan çalıyomu?iinternetten uydu aracılığyla dinleyeblrsn sanırım teknoloji bayağı gelişti vardır öyle bişiler mutlaka
hııhh tamam ozaman inş.dayınla ewlenip geceleri onun koynunda olursun mışıl mışıl...
hııhh tamam ozaman inş.dayınla ewlenip geceleri onun koynunda olursun mışıl mışıl...
boşver sonunu düşünen kahraman olamaz![]()