3 yaş ve bir bebeğim var. 40 i çıkınca bazı tanidiklarimiz gelmek istedi. Ama bana yardım edecek kimsem yok ne kendi ailem ne eşimin ailesi l. Bazı ailelere imreniyorum yardım edenleri oluyor. Misafir gelecek ev mi toplayacagim birşeyler mi hazırlayacağım yoksa gündüz çocuklarımla mi ilginecegim. Dahası misafir de geldimi yine bir sürü mutfak işi. Kaynanamla aynı binadayiz kendi evini temizler durur. Ama bana geldimi bir yardımı olmaz iş konusunda. Ha ben gelsin bana yardım etsin açısından değil hiç değilse bebekle zor olduğunu görüyor ama hiç umrunda katmaz. Gelecek olan misafir esas kendi samimi olduğu bir aile. Ama daha birde kek yap dedi. Ne olcak sanki ben yapayım dese mesela. Çocuklardan once ben kaç kez temizliğini yaptım ama megersem gerçekten nankormus. Aynı binaya taşındık pişman etti. Cat kapi gelir ev daginiksa arkamdan lafda eder hatta hem hissettirdi bunu hem duydum evindeki birinden. Laf lafa geldimi de o çocukları küçükken bile hem temizmis evi kaf arasinda bir kere onu demişti. Çok bencil birisi çok. Bense hep iyi niyetinden sicakkanliligimdan kaybettim. 3 yaş kızım yatak odasındaki aynaya sürekli elini sürer. Eşimde yorma kendini sende silip durma nasılsa hemen batiriyo der. Kaynanama bı gün dedim eşim sürekli silip durma vs çocuğun var diyor dedim. Verdiği cevap şu elalem akşama kadar napiyo dermis benim için. Evimde büyük bir de kiradayiz ama geniş odalı 3+1 ev. Temizle temizle zor oluyor. Yazık gerçekten insanlıktan nasibini alamamış birisi ama zoruma gidiyor işte. En yakın arkadaşım bana evin daginikta olsa hiç bak uğraşma bana ayıp olmaz sen bı yardım istedin mi gelirim der. Tabi cagirmam ayıp olmasın diye. Ama bu lafı kaynanam anne olacak o demedi daha benden hiç çekinme falan mesela. ah ah...... Kendi ailemde çalışan aile gece gunduz mesai vs.