Hiçbir Erkeği Uğraşmaya Değer Görmüyorum.. Doğru mu Yapıyorum?

Öffff bu ne ya tipik ekşici abazani Bir arkadaş yazmış aradığında kusura bakma sen benim beklentimi karşılamadin de

Bence direk uzaklaş bundan çok garip bir tipmiş.Seni ileride çok daha başka şeylerle üzer bu kafayla.Seni seven bir erkeğin yapması gereken davranışlar değil bunlar canım

Öffff bu ne ya tipik ekşici abazani Bir arkadaş yazmış aradığında kusura bakma sen benim beklentimi karşılamadin de

o bana sordu sen ekşici misin diye.. muhtemelen kendisi ekşici

Bence direk uzaklaş bundan çok garip bir tipmiş.Seni ileride çok daha başka şeylerle üzer bu kafayla.Seni seven bir erkeğin yapması gereken davranışlar değil bunlar canım

evet bana da beni çok üzecekmiş gibi geliyor.. yol yakınken vazgeçiyorum ben de..

yorumlarınız için çok teşekkürler ayrıca:)

o bana sordu sen ekşici misin diye.. muhtemelen kendisi ekşici

evet bana da beni çok üzecekmiş gibi geliyor.. yol yakınken vazgeçiyorum ben de..

yorumlarınız için çok teşekkürler ayrıca:)
Böyle insanimsilar genelde ekşi sözlük okuyup oradakilere inanip birde birkaç klişe ezberleyip söylüyorlar....Hep aynı terane..pffff

Konu basligina istinaden cevabim: Hicbir erkegi, hicbir insani (ailem haric) ugrasmaya deger görmüyorum ama ugrasiyorum orasi ayri bir paradoxon

Kısa ve net görücü usulle evlen
en azından niyeti belli olur sende kırılmassın bu kadar

iyiyip yapmışsın
çok saçma düşünceleri var her hareketini kendisine bağlıyor..

Ben de aynı problemler var, 24 yaşındayım.. Bence siz gayet iyi yapıyorsunuz bile bile mutsuz olmak aptallıktır.
Olmuyorsa ileriyi göremiyorsanız boşverin, ben öyle yapıyorum.
İnşallah mutlu oluruz..

bu densiz le uğraşma da zaten:))
ne günaydın filan yazıp ta egosunu şişiriyosun.
engelle geç.
amannn kendinizi boşa üzüyosunuz bu dengesizler için

Konuyu okudum da ben sadece başlığa cevap vermek istiyorum..

Çok iyi yapıyorsun çok da güzel yapıyorsun

Aramış 10 dk önce.. Görmedim napıym, çalışıyorum diye geçiştiriym dimii

Aramış 10 dk önce.. Görmedim napıym, çalışıyorum diye geçiştiriym dimii
Taaa aksam yatmadan once mesaj at ayy tum gun mesguldum kusura bakma o kadar yogundum ki telefonuma bakmak simdi aklıma geldi eee nasilsin nasil gecti gunun yaz

Ben de aynı problemler var, 24 yaşındayım.. Bence siz gayet iyi yapıyorsunuz bile bile mutsuz olmak aptallıktır.
Olmuyorsa ileriyi göremiyorsanız boşverin, ben öyle yapıyorum.
İnşallah mutlu oluruz..

inşallah canım..

nekadarda bana benzeyen bi kizsin sen :)) sevdim seni.
maalesef ayni hatayi yapiyoruz, cok dusunuyoruz cok. erkekler cok duz mantiktir. hicte bizim onlara yakistirdigimiz derinlik yok aslinda onlarda. o yuzden soylediklerinin arkadasinda hep biseyler arama, ne diyosa odur. dusunduklerini hissettiklerini soylemektende cekinme, ayni sekilde sende duz mantik takil yani. ama! koskocaman bir AMA: cok buyutme onu gozunde. buyuttugunu hissederler. havalanirlar. kacan kovalanir unutma.

Hayatta en çekici şey özgüvendir.
Öyle kadınlar var ki, çok aman aman güzel olmamasına rağmen havası ile büyüler.

Sakın adamlara özgüvensiz bir tavırla yaklaşma. Dünya güzeli bile olsan değerin olmaz sonra.

Ayrıca yeryüzü pek çok şahane herifle dolu :)) çevreni ve kendini kaliteli hale getirmeye bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…