Hiçbir Erkeği Uğraşmaya Değer Görmüyorum.. Doğru mu Yapıyorum?

biliyor musun ben geçen gün senin konularını okudum.. kendime çok yakın hiseetim seni ve yaşadıklarını..
haklısın.. kaçan kovalanıyor.. ilgilenmedim hemen aramalara başladı..

kesinlikle katılıyorum, nekadar özgüven o kadar rahat kafa..

Esprilerinden ukalalık akıyor anlamadin mi? Karsinda ukala dumbelegi var, kaç ve bu tip icin uzulme.

hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için gelişmeleri yazacağım.. aramış, bi kaç saat sonra bir şey yazarım çalışıyordum görmedim diye.. o kadar..

biliyor musun ben geçen gün senin konularını okudum.. kendime çok yakın hiseetim seni ve yaşadıklarını..
haklısın.. kaçan kovalanıyor.. ilgilenmedim hemen aramalara başladı..
gercektenmi? kalp kalbe karsidir diye bosuna demiyorlar. sansin benimkine benzemez insallah, daha dogrusu Allaha cok sukur sansli olduguma inaniyorum, ama gonul iliskileri konusunda simdiye kadar pekte saglam adimlar atamadim, o yuzden gonul iliskilerinde cok daha gonlunce olur hersey :))

acikcasi ben artik her zaman hoslandigim ilgilendigim karakterlerin disindaki karakterlerle ilgilenmeye basladim. yani kovalayan, ilgilenen, begenen, konusan, sevecen olan, empati kuran, maco olmayan tiplerle. alismam zaman aldi ama dengemin cok daha az bozuldugunu gorebiliyorum.
kovalanmak en guzeli. gencsin. baktin oyunlarini uzatiyor, devamli seni degistirmeye calisiyor, sal gitsin.

Son yazdıkların tamda benim şu anda yaşadıklarım karşı tarafa hiçbir şey belli etmeyip kendi kendini yemek
Adamdaki ego maşallah kendini ne görüyormuş öyle ya pes yabi senin üzerinde egonu tatmin ediyorsa sende onun üzerinde egonu tatmin et eğer ki çok hoşlandıysan uğraş Dicem ama konuşmaları da konuşma değil ki

evet gerçekten.. konular güncel değil diye mesaj atmadım sadece.. erkek tiplerini ele aldığın konuya aynen katılıyorum mesela
ben benim üzerime titreyen, hiç tipim tarzım olmayan erkeklere de şans veriyorum.. sonra onlar da şımarıyor.. erkekleri şımartmakta üstüme yok sanırım

Kişiliği çiğ bir çocukmuş mesajları sürekli kendi odaklı , belliki ya ailesinden ya çevresinden değer görmemiş sana bu lafları söylerek kendini özel hissetmeye çalışıyor. Biz buna kişiliği oturmamış diyoruz, vaktini ve hissini bu olmamışla harcama.

karşı tarafa bi şey belli etmemek zorundayız ama.. hoşlanıyorum ama uğraşasım yok, korkuyorum daha çok kırılmaktan..

işte bunları hep şaka, espri gibi yapıyor ama her şakanın altında bi gerçek var.. rahatsız edici oluyor o yüzden.. istediğim gibi konuşamaz oldum..

Başlığa cevabım evet, iyi yapıyorsunuz.

Eleştiri sürekli olursa sıkar. Eleştiriyor dediğinizde aklımda bir şeyler oluştu zaten.

Ama bu bir şeyler yapmalı olayını bende yaşadım.

Tartışmalardan sonra farkettim ki ben ilgi bekliyorum, yani arasın, tamam kim haklı kim haksız boşver aramız bozulmasın demesini bekliyorum. Daha doğrusu bekliyor DUm.

Sonra bir konuşmada bunları söyledim.

Hayatımda tanıdığım herkesten daha sakin olan "X"

"Sen sinirliyken ortalarda olmuyorum bilerek. Sen sakinleşince kimin haklı olduğuna bakmadan pişman oluyorsun sinirlendiğine." dedi.

Doğruydu.

Ben fevriyim, kızarım, başkasına sinirlenirim kendi kendime o insanlara kızarım. Sonra "X" gelir ve sakinleştin mi iyi misin der. :)

Biz aşırı duygusallıktan onları anlasak da çözsek de anlamamış gibi yapıyoruz.

Ama onlar -en sakini, duygusalı bile- hafif odun. (Afedersiniz bu tabir için.)

O yüzden biz kadınları anlayınca o yönde davranmaya devam ediyorlar.

Çızırtılı,karıncalı gösteren televizyon bir kere üzerine vurunca çalıştı diye sürekli her arızada televizyona yumruk atan emekli amcanın yaptığı gibi.

Çok uzattım ama;
Salıverelim,uğraşmaya değmiyor. Onların bize yaptığı gibi.

çok güzel ifade etmişsiniz.. biz derin sularda yüzerken onlar sığda rahat rahat nesef alıp veriyorlar.. biz kurup dururken kafamızda, onlar gayet rahat.. dünyadan haberleri yok.. ne çok derin, ne sığ.. orta yol bulunmalı..

bu herıfin cool oldugunu da nerden cıkardın
gayet itici bı tip valla

işte bunları hep şaka, espri gibi yapıyor ama her şakanın altında bi gerçek var.. rahatsız edici oluyor o yüzden.. istediğim gibi konuşamaz oldum..
Bence gerçek falan yok, sadece senin üzerinden hissini tatmin ediyor bunu kendine maletme.

samimiyette olmadığı için konuşamıyorsun, alttan alta çekişme var. İnsan ilişkide güven hissetmek ister, güzel duygular hissetmek için birlikte olursun, huzur hissetmek istersin hırçınlaşmak değil.

aynen öyle.. çok güzel dediniz.. bunları zamanı gelince ona söyleyebilirim hatta.. neyin çekişmesi bu.. amacımız ne..

karşı tarafa bi şey belli etmemek zorundayız ama.. hoşlanıyorum ama uğraşasım yok, korkuyorum daha çok kırılmaktan..

İsyan bayrağını çekesim geliyor .Zor bir durum gerçekten insan kararsız kalıyor ama uğraştığıma değecek mi diye ? Zamanıma yazık mı edicem diye ? İşte sonucu güzel olmayınca daha da umutsuzluğa sürükleniyorsun .
3 yıllık ilişkimi 1 sene önce bitirdim. 5 ay önce biri ile konuştum olmadı yazmayı kesti bir anda salak şimdide resimleri beğeniyor anlamadım hangi kafayı taşıyor
Şu an ki görüştüğüm insan ile 1 ay bile olmadı ama nasl bir etkilenmedir adam bir yazsa dünyanın en mutlu insanı oluyorum yazmasa bunalımlardayım.hergün yazışıyoruz ama günaydın ,çıktım ,geldim , napıyosun gibi .. Daha yüzyüze görüşmemiz olmadı henüz benim böyle salak gibi adama kapılmam niyedir
Sizin yüzyüze görüşmeleriniz oldu mı yanındayken nasıldı ?

Deliriyordum önceleri.

Sonra baktım olmuyor bana zarar.

Birde onların gözünde sinirli, agresif oluyoruz..

Gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…