Hiçbir Erkeği Uğraşmaya Değer Görmüyorum.. Doğru mu Yapıyorum?

kendini çektiğinde üstüne çok düşecekmiş,elde etmeye çalışacakmış gibi geldi bana
adamın karakterini hiç beğenmedim,çok itici. Fazla kapılmadan uzaklaşmaya bak.

Çok kötüymüş sen benden de şanssızsın.. bırak bırak hayır gelmez

Sen beni hiç aramıyorsun dediğinde hemen aramaya başlamazdım ben olsam... O mu karar verecek benim kimi ne zaman arayacağıma? Hata burdan başlamış zaten...

Bence zaten çok itici biri... Sen iyi dayanmışsın valla...Onu geldiği yere postala. Ve başlıkta dediğin gibi hiçbir erkekle uğraşma zaten. Onlar uğraşsın...

kendini çektiğinde üstüne çok düşecekmiş,elde etmeye çalışacakmış gibi geldi bana
adamın karakterini hiç beğenmedim,çok itici. Fazla kapılmadan uzaklaşmaya bak.

Bilmiyorum biraz öyle gibi şu an zaten.. Ama biraz.. Bu olaydan sonra hep o ulaştı bana.. Ama dialoglar çok kısa, ben kısa kesiyorum o da uzatmıyor.. Bi garip oldu..

Valla şu sıralar ben de aynı psikolojideyim. Erkekler çok gereksiz geliyor. Aman uğraşma valla istiyorlarsa kendileri uğraşsın

Şakaları neyse de eleştirileri çok gereksiz ve abartı bence. Böyle tiplerle olmak cesaret ister. Çünkü, memnun olmazlar. Herşeyi eleştirir sonunda kendine bağımlı özgüvensiz bir kadın yaratır. Kadın bir süre sonra o beğensin diye kendini kanıtlama amacıyla kendi olmaktan çıkar.

çok aman aman hemen evlenmem lazım telaşında değilim ama evet ben karşıma çıkan erkeklere geleceğe yönelik bakıyorum.. evlenmeyeceksem, çok aykırıysa bana uğraşmıyorum..

aynen benım gibisin cnm sende beni gordum. artık bende ugrasmıyorum. 30 yasındayım. en ufak bisey goreyım (nette tanımadıgı kızlarıı eklemek gibi vs ) hemen kendımı cekıyorum konusmuorum cevap bıle vermıyorum

Seni hatırlıyorum canım bi konuna yorum yapmıştım.. Gerçekten uğraşılacak karakterde insanlar değiller ya:/

Kocaman bir "bence de" diyerek yorumunuza katiliyorum. Konu sahibi ayni boyle bir konusma yaparak alt ust edin. En nefret ettigim sakali insan modeli. Cekilesi eziyet degil.

Bu kilini kipirdatmamis halinmi?

Bu yaptıklarından sonra kılımı kıpurdatasım gelmiyor yani.. Öncesinde baya taviz verdiğimin farkındayım

Kocaman bir "bence de" diyerek yorumunuza katiliyorum. Konu sahibi ayni boyle bir konusma yaparak alt ust edin. En nefret ettigim sakali insan modeli. Cekilesi eziyet degil.

Haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için

boşver , sen birşey yazma aramada bence. fazla üstüne düşünce kendini birşey sanıyor bu karşı cinsler .. sana karşı doğruysa, gelir, arar, yazar. hiç birşey yapmasada salla gitsin. kendini hiç birşey için üzmeye değmez, inan bana. sen her zamanki işlerinle ilgilen, düşünme çok fazla bence.

sevgiler..

Çok teşekkür ederim.. düşünmeye çalışıyorum:)

hiç bir erkek hiçbirseye değmez. bir hafta oluyor üçbuçuk yıllık ilişkim bitti. borcu çoktu bekle demişti bir buçuk yıl. bekledim. birtürlü borcu bitmedi hep anlayışlı oldum, ben aradım ben sordum hep onun psikolojisini düşündüm. hatta borcun bitmesin yine gel birlikte yaşayalım dedim, evlenmeyelim, hersey imza değil, seviyorumya... sonuç: borçlarının ödenmesi için zengin olan eski karısına yanaşması gerekiyormuş, mahvolurmuş yoksa, bitmeliymiş... bir haftadır her uyandığımda nefes alamadığımı hissediyorum üzüntüden, elim telefona gidiyor yapma diye yazmak için, yazamıyorum ama... onda tık yok, kim neye değer acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…