hiç bir erkek hiçbirseye değmez. bir hafta oluyor üçbuçuk yıllık ilişkim bitti. borcu çoktu bekle demişti bir buçuk yıl. bekledim. birtürlü borcu bitmedi hep anlayışlı oldum, ben aradım ben sordum hep onun psikolojisini düşündüm. hatta borcun bitmesin yine gel birlikte yaşayalım dedim, evlenmeyelim, hersey imza değil, seviyorumya... sonuç: borçlarının ödenmesi için zengin olan eski karısına yanaşması gerekiyormuş, mahvolurmuş yoksa, bitmeliymiş... bir haftadır her uyandığımda nefes alamadığımı hissediyorum üzüntüden, elim telefona gidiyor yapma diye yazmak için, yazamıyorum ama... onda tık yok, kim neye değer acaba?
Yani böyle ilişki zaten olmaz. Sizde de suç var. Ortada samimi hiçbir şey yok. Ne kadar samimiyetsiz her şey, rahatsız. İlişki bu taktik uygulamanı gerektirecek bi oyun bi çekişme değil. Açık olmalısınız birbirinize güvenmelisiniz. Çocuk biraz sosyalleşmeni insan içine çıkmanı kendine bi şeyler katmanı istemiş olabilir bu normal bence. Evet söylediği bazı şeyler çok lakayt. Ama sen de çok farklı değilsin bence. Ayrılın gitsin çok saçma Bi ilişkiye dönüşmüş bu. Bi dahaki ilişkinizde daha ciddi olun ve "o yazsın ben yazmıyım şöyle davranayım o bunu derse böyle yapayım" gibi taktikler yapmayın. Ne gerek var? Ne sıcaklığı kalır ilişkinin böyle? Akışına bırakın, sevin sarılın. Ve asla sırf bi ilişkinin içinde bulunmak için birini hayatınıza almayın. Gerçekten sevin aşık olun ve güvenin. Gerekirse 2 3 yıl kimse olmasın hayatınızda ne fark eder. İlla çıkar karşınıza böyle biri. Gereksiz ilişkilerle ruhunuzu kirletmeyin.
hiç bir erkek hiçbirseye değmez. bir hafta oluyor üçbuçuk yıllık ilişkim bitti. borcu çoktu bekle demişti bir buçuk yıl. bekledim. birtürlü borcu bitmedi hep anlayışlı oldum, ben aradım ben sordum hep onun psikolojisini düşündüm. hatta borcun bitmesin yine gel birlikte yaşayalım dedim, evlenmeyelim, hersey imza değil, seviyorumya... sonuç: borçlarının ödenmesi için zengin olan eski karısına yanaşması gerekiyormuş, mahvolurmuş yoksa, bitmeliymiş... bir haftadır her uyandığımda nefes alamadığımı hissediyorum üzüntüden, elim telefona gidiyor yapma diye yazmak için, yazamıyorum ama... onda tık yok, kim neye değer acaba?
Ruhunu kirletmekten kastım, yanlış insanlarla birlikte olarak insanlara güvenini yitirmen, erkekleri uğraşmaya değer görmüyorum diyerek ufaktan bi erkek düşmanlığının baş göstermesi, hayal kırıklığına uğramak ve bunları seni daha da kutuplaştırması, herkese şüpheyle yaklaşman vs. Herkes ister tabi sevmek sevilmek. Ama kısmet bu işler. Başka uğraşlar bul kendine, farklı ortamlara gir yeni arkadaşlar edin onlarla vakit geçir mutlu olmaya çalış. Ve mutluluğunu biriyle birlikte olmaya bağlama her şeyden önce. Belki bir ay sonra belki yarın karşına öyle biri çıkacak ki.. Bilemezsin. Sabretmek lazım. Ve o kişi hayatına girene kadar hayatı dolu dolu ve mutlu olarak geçirmek lazım. Ben böyle düşünüyorum
üç buçuk yıl dile kolay işte, bir anda böyle bir olayla karşılaştım. hiç tanımamışım. üzülmemek lazım ama kalbime laf anlatamıyorumBu bahsettiğin adama hiiiç değmez.. Üzülmeye de değmez.. Karakter sıfır.. Para için eski eşe dönmek.. Nasıl bi erkeklik bu.. Boşver hiç düşünme bile.. Kurtulmuşsun..
okadar iyi bir insandıki şoklardayım ben, cidden bir anda bitmesini kaldıracak durumda değilim, sevgi,alışkanlık hersey var, bir anda nasıl unutup değmez diyeyim unutayım, ölüyorum sanki...İnanamıyorum Nasıl erkektir bu kendinden bile aciz sırf para için yaşayan .senin paran çok olup borcunu ödeseydin seninle beraber olurdu yolunacak kaz arıyormuş ,üzüldüm bu yaşadıklarınıza gerçekten
25 yaş konusu değil bu yaa
okadar iyi bir insandıki şoklardayım ben, cidden bir anda bitmesini kaldıracak durumda değilim, sevgi,alışkanlık hersey var, bir anda nasıl unutup değmez diyeyim unutayım, ölüyorum sanki...
Canım son durum nedir, merak ettim seni?
Ugrasmayan veya umursamayan bi kadin goremedim ben yazdiklarinda.. Kestirip atman gereken bi itici herifle ne cok uzatmissin msjlasmaydi muhatap almaydi derken.. Cool gibi davranma derim; gercekten cool ol..Merhaba kızlar.. 25 yaşındayım ve son 2 senedir öyle saçma insanlarla tanıştım, o kadar kırıldım ki.. 2 yıl önce sözde bana çok aşık olan, kitap yazan sevgilim beni aldattı.. Hemen ben de birini bulmalıyım diye arayışa girdim.. Hataydı, evet.. Ama hem onu kıskandırmak, hem de çivinin çiviyi sökme ihtimalinden yararlanmak istiyordum.. Ama o çiviler maalesef beni söktü.. O duygusal boşluğumda oyuncak ettim kalbimi milletin elinde.. Kaç kez kırıldım, kaç kez ağladım.. Erkekler o kadar kaypaklaşmış ki.. Bu 2 yılda yaşadıklarımı yazmayacağım, uzun sürer..
En son biri daha çıktı karşıma.. Bu bana çok cool geldi.. Uğraşmadım, fazla üzerine düşmedim.. Meğer öyle değilmiş, benden bekliyormuş.. Birgün sitem etti "sen beni hiç aramıyorsun" filan diye.. Bende hemen yelkenler indi.. Vay be dedim, ben de bunu cool, kendini beğenmiş bir adam zannederdim.. Ee memnun oldum tabii, ben de saf saf yazmaya, aramaya başladım.. Hergün konuşuyorduk, "güzelsin, tatlısın, zekisin" iltifatlar edip duruyor, mutlu oldum.. Ama bunların yanında; "sen neden hep evdesin, hiç sosyal değilsin, iş kurs ev, hep böyle mi hayatın? Sen neden hep spor giyiniyorsun? Neden hep kot tişört.. Neden öylesin? Neden böylesin?" Sürekli beni eleştirmeye başladı.. Ben de "ben böyleyim, işine gelirse" dedim.. Bu arada kendisi çok şakacı bir arkadaştır.. Sürekli espri yapar.. Ama nasıl espriler.. "Vay, demek kitap okuyorsun.. Kitap okuyan kültürlü kız imajı çizmek istiyorsun" "Temizlik mi yapıyorsun? Evlenilecek titiz kız olduğunu mu göstermeye çalışıyorsun?" Bu tarz sinir bozucu espriler..
Son olay..
Geçen gün bunun yazdığı mesaja cevap verirken ellerim ıslaktı.. Yanlış harflere bastım.. Gelen cevap; "Benimle konuşurken eli ayağına dolaşıyor kızın heyecandan ya"
Ben de "Elim ıslaktı.. Ne kadar kendini beğenmişsin" dedim..
Cevap gelmedi.. Uyuduğunu sandım.. "Uyudun mu? Günaydınını şimdiden yazayım ben de.. Sabah sırıta sırıta mutlu uyanırsın sayemde.." yazdım..
Ve cevap geldi..
O: Sırıtacağımı mutlu olacağımı nereden çıkardın? Ne kadar özgüvenlisin..
Ben: Senin heyecandan ellerimin titrediğini çıkardığın yerden
O: Ee öyle ama, hazin sonun bu işte
Ben: Hazin sonum iyiymiş.. Ben geleceğimi daha kötü görüyorum, ince hastalığa filan yakalanırım ben üzüntüden.. Bi daha görüşmeyelim.. Yol yakınden ben döneyim.. Ölmek istemiyorum.. Daha çok gencim..
O: Öyle bir şey yok canım, daha hayallerimiz var
Ben: Sana güvenmiyorum
O: Ben ciddiydim aslında
Ben: Ben de
Ve mesajlaşma burada bitti.. Ertesi gün bana "günaydın" yazmış.. Her zamanki gibi mesajı şirinleştirerek.. Komik fotoğraflarla.. Ben şirinleşmedim ama, dümdüz "günaydın" yazdım sadece.. Normalde öyle yapmıyordum.. Cevap gelmedi.. Bütün gün ben de yazmadım.. Akşam tam ben işten çıkarken aradı.. "Şimdi çıkıyorum işten" filan dedim.. "Tamam müsait değilsin anladım, sonra görüşürüz o zaman" dedi, kapattık.. Eve gittikten sonra aradım.. Açmadı.. "Aradım ama açmadın" gibi bir mesaj yazmadım.. Üzerine düşmek istemedim.. Uyuduğunu düşündüm zaten, erken uyuyor.. Ama bu sabah da mesaj yok... Benden önce uyanıyor, "günaydın" dememiş.. "Dün aramışsın, uyumuştum" gibi bir mesaj da yok.. Hiçbir şey yok.. Ben de bir şey yazmadım..
Üzüldüm.. Ama kılımı kıpırdatasım yok.. Hiçbir erkek için.. Başlıkta da dediğim gibi.. Hiçbir erkeği uğraşmaya değer görmüyorum.. Hiçbirine tahammülüm kalmamış.. Yine de içim acıyor, o ayrı..
Doğru mu sizce? Çok mu gurur yapıyorum? Ama taviz verdikçe düşüncesizce kırılmaktan yoruldum artık, haliyle korkuyorum.. Benim mesaj atmam seni mutlu etmiyorsa neden konuşuyoruz ki.. Şaka da olsa karşında bi kadın var, böyle bozulup atılmaz diye düşünüyorum..
Ugrasmayan veya umursamayan bi kadin goremedim ben yazdiklarinda.. Kestirip atman gereken bi itici herifle ne cok uzatmissin msjlasmaydi muhatap almaydi derken.. Cool gibi davranma derim; gercekten cool ol..
Konuya daha önce yorum yazdım aslında ama doğrudan içinde bulunduğun durumla alakalı değildi yazdıklarım. Şimdi bir yorum yazayım istedim.
Açıkçası konu başlığı biraz yanıltıcı olmuş :) Ben başlığı ilk gördüğümde, konuyu okumadan önce gözümde direkt, gerçekten de hiçbir erkek için kılını bile kımıldatmayan, erkeklerin attığı adıma karşılık falan vermeyen, ne mesaj ne de arama konusunda bir çaba sarf etmeyen yani bariz bir şekilde kendisinden hoşlanan erkekleri hiç umursamayan bir kadın canlanmıştı. Fakat konu ile başlığın tezat çünkü sen bu çocuk için uğraşıyorsun ve onu uğraşmaya değer görüyorsun. Bana göre değer mi, hayır. Sana kalkıp da "sen neden hep böyle böyle giyiniyorsun" falan tarzında konuştuğu ve saçma sapan şekilde, geyik muhabbeti adı altında kendi egosunu tatmin ettiği sözleri söylediği an orada bırakmalıydın bence.
Ama madem hoşlanıyorsun şunu söyleyeyim, geyikle meyikle yürümez böyle işler. Benim, şimdiki erkek arkadaşımdan önceki sevgili aday adaylarımdan biriyle de diyaloğum sizinkine benzer şekildeydi, tabi benzeyen kısmı geyik kısmı. İkimizin de hoşlandığı su götürmez bir gerçekti ama bizde öyle sizdeki gibi eleştriler falan yoktu. Ego tatmin edici bir söz dahi geçmemişti aramızda. Bolca iltifat ve eğlence vardı ama bi süre sonra sıkıyor sonuçta geyik nereye kadar? Ve muhabbet normale döndüğünde de eski tadı vermiyor. E sürekli geyik yaptığın birini de bi süre sonra ciddiye almamaya başlıyorsun, şaka mı yapıyor ciddi mi anlamıyorsun. Benim özellikle erkeklere yakıştırdığım birşey değil pek. Evet, espritüel ve eğlenceli olması mükemmel birşeydir ama cıvıklığa kaymamalı iş. Bir süre sonra insan bıkıyor ve onu sevgilin olabilecek seviyede, durumda bile göremeyebiliyorsun. İkinizden birinin ilgisi kaybolur gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?