Hiçbir Erkeği Uğraşmaya Değer Görmüyorum.. Doğru mu Yapıyorum?

Bu bahsettiğin adama hiiiç değmez.. Üzülmeye de değmez.. Karakter sıfır.. Para için eski eşe dönmek.. Nasıl bi erkeklik bu.. Boşver hiç düşünme bile.. Kurtulmuşsun..

Yani böyle ilişki zaten olmaz. Sizde de suç var. Ortada samimi hiçbir şey yok. Ne kadar samimiyetsiz her şey, rahatsız. İlişki bu taktik uygulamanı gerektirecek bi oyun bi çekişme değil. Açık olmalısınız birbirinize güvenmelisiniz. Çocuk biraz sosyalleşmeni insan içine çıkmanı kendine bi şeyler katmanı istemiş olabilir bu normal bence. Evet söylediği bazı şeyler çok lakayt. Ama sen de çok farklı değilsin bence. Ayrılın gitsin çok saçma Bi ilişkiye dönüşmüş bu. Bi dahaki ilişkinizde daha ciddi olun ve "o yazsın ben yazmıyım şöyle davranayım o bunu derse böyle yapayım" gibi taktikler yapmayın. Ne gerek var? Ne sıcaklığı kalır ilişkinin böyle? Akışına bırakın, sevin sarılın. Ve asla sırf bi ilişkinin içinde bulunmak için birini hayatınıza almayın. Gerçekten sevin aşık olun ve güvenin. Gerekirse 2 3 yıl kimse olmasın hayatınızda ne fark eder. İlla çıkar karşınıza böyle biri. Gereksiz ilişkilerle ruhunuzu kirletmeyin.

evet illa biri olsun düşüncesi yanlış belki ama her insan gibi sevmek, sevilmek istiyorum, güvenebileceğim bir insan arıyorum.. akışına bırakmaya çalışsam da bu düşünce yapısından çıkamadım maalesef.. bu niyetle bir şeyler için çabalarken ruhumu kirlettiğimi düşünmüyorum ben aslında.. lakayt olduğumu da düşünmüyorum, sadece onu onun diliyle alt etmeye çalışmıştım.. benim de yapım bu.. sosyal ve insan içine çıkan, kendisini geliştirmek için dil eğitimi için yurtdışına gelmiş bir insanım ayrıca.. sadece burada biraz arkadaşsız kaldım, olan arkadaşlarımla da her zaman görüşemiyorum ya onların ya benim işlerim oluyor.. onun söylenmesi biraz buna daha çok.. yorumunuz için teşekkürler..

İnanamıyorum Nasıl erkektir bu kendinden bile aciz sırf para için yaşayan .senin paran çok olup borcunu ödeseydin seninle beraber olurdu yolunacak kaz arıyormuş ,üzüldüm bu yaşadıklarınıza gerçekten

Ruhunu kirletmekten kastım, yanlış insanlarla birlikte olarak insanlara güvenini yitirmen, erkekleri uğraşmaya değer görmüyorum diyerek ufaktan bi erkek düşmanlığının baş göstermesi, hayal kırıklığına uğramak ve bunları seni daha da kutuplaştırması, herkese şüpheyle yaklaşman vs. Herkes ister tabi sevmek sevilmek. Ama kısmet bu işler. Başka uğraşlar bul kendine, farklı ortamlara gir yeni arkadaşlar edin onlarla vakit geçir mutlu olmaya çalış. Ve mutluluğunu biriyle birlikte olmaya bağlama her şeyden önce. Belki bir ay sonra belki yarın karşına öyle biri çıkacak ki.. Bilemezsin. Sabretmek lazım. Ve o kişi hayatına girene kadar hayatı dolu dolu ve mutlu olarak geçirmek lazım. Ben böyle düşünüyorum

çok haklısın, teşekkür ederim:)

Bu bahsettiğin adama hiiiç değmez.. Üzülmeye de değmez.. Karakter sıfır.. Para için eski eşe dönmek.. Nasıl bi erkeklik bu.. Boşver hiç düşünme bile.. Kurtulmuşsun..
üç buçuk yıl dile kolay işte, bir anda böyle bir olayla karşılaştım. hiç tanımamışım. üzülmemek lazım ama kalbime laf anlatamıyorum

okadar iyi bir insandıki şoklardayım ben, cidden bir anda bitmesini kaldıracak durumda değilim, sevgi,alışkanlık hersey var, bir anda nasıl unutup değmez diyeyim unutayım, ölüyorum sanki...

okadar iyi bir insandıki şoklardayım ben, cidden bir anda bitmesini kaldıracak durumda değilim, sevgi,alışkanlık hersey var, bir anda nasıl unutup değmez diyeyim unutayım, ölüyorum sanki...

anlıyorum hayal kırıklığını.. çok geçmiş olsun ama yukarıda da dediğim gibi, kurtulmuşsun..

Canım son durum nedir, merak ettim seni?

Son durum belirsiz yine canım.. Baya bi soğukluk oldu aramızda.. Geçen gün biraz konuştuk, benim çok naif, alıngan olduğumu filan söyledi.. Daha ciddi konuşmaya başladık ama artık.. Ama ciddi değilken baya iltifatlar ederdi, şimdi de onu bıraktı.. Ayarsız:) Ama ben hoşlanıyorum, deneyeceğim egosunu şişirmemeye dikkat etmem gerekiyor ama denerken.. Peşimden koşsun istiyorum.. Bilmiyorum nasıl olacak.. Neyinden hoşlanıyorum onu da bilmiyorum, aslında unutmaya çalışsam daha iyi olabilir karışık yani..

Ugrasmayan veya umursamayan bi kadin goremedim ben yazdiklarinda.. Kestirip atman gereken bi itici herifle ne cok uzatmissin msjlasmaydi muhatap almaydi derken.. Cool gibi davranma derim; gercekten cool ol..

Ugrasmayan veya umursamayan bi kadin goremedim ben yazdiklarinda.. Kestirip atman gereken bi itici herifle ne cok uzatmissin msjlasmaydi muhatap almaydi derken.. Cool gibi davranma derim; gercekten cool ol..

evet uzattım çünkü hoşlanıyorum gereksiz bi şekilde cool olamıyorum, şimdilik cool görünmeye çalışıyorum umarım bi gün başarırım gerçekten umursamamayı

Konuya daha önce yorum yazdım aslında ama doğrudan içinde bulunduğun durumla alakalı değildi yazdıklarım. Şimdi bir yorum yazayım istedim.

Açıkçası konu başlığı biraz yanıltıcı olmuş :) Ben başlığı ilk gördüğümde, konuyu okumadan önce gözümde direkt, gerçekten de hiçbir erkek için kılını bile kımıldatmayan, erkeklerin attığı adıma karşılık falan vermeyen, ne mesaj ne de arama konusunda bir çaba sarf etmeyen yani bariz bir şekilde kendisinden hoşlanan erkekleri hiç umursamayan bir kadın canlanmıştı. Fakat konu ile başlığın tezat çünkü sen bu çocuk için uğraşıyorsun ve onu uğraşmaya değer görüyorsun. Bana göre değer mi, hayır. Sana kalkıp da "sen neden hep böyle böyle giyiniyorsun" falan tarzında konuştuğu ve saçma sapan şekilde, geyik muhabbeti adı altında kendi egosunu tatmin ettiği sözleri söylediği an orada bırakmalıydın bence.

Ama madem hoşlanıyorsun şunu söyleyeyim, geyikle meyikle yürümez böyle işler. Benim, şimdiki erkek arkadaşımdan önceki sevgili aday adaylarımdan biriyle de diyaloğum sizinkine benzer şekildeydi, tabi benzeyen kısmı geyik kısmı. İkimizin de hoşlandığı su götürmez bir gerçekti ama bizde öyle sizdeki gibi eleştriler falan yoktu. Ego tatmin edici bir söz dahi geçmemişti aramızda. Bolca iltifat ve eğlence vardı ama bi süre sonra sıkıyor sonuçta geyik nereye kadar? Ve muhabbet normale döndüğünde de eski tadı vermiyor. E sürekli geyik yaptığın birini de bi süre sonra ciddiye almamaya başlıyorsun, şaka mı yapıyor ciddi mi anlamıyorsun. Benim özellikle erkeklere yakıştırdığım birşey değil pek. Evet, espritüel ve eğlenceli olması mükemmel birşeydir ama cıvıklığa kaymamalı iş. Bir süre sonra insan bıkıyor ve onu sevgilin olabilecek seviyede, durumda bile göremeyebiliyorsun. İkinizden birinin ilgisi kaybolur gibime geliyor.

Evet başlıkla şu anki durumum tezat farkındayım.. O sabahki ruh halim böyle bir başlık atmamı gerektirmiş demek ki, çünkü uyandığımda bi mesaj bekliyordum, yoktu, ben de bir daha arayıp sormamaya, yazarsa cevap vermemeye karar verdim, uğraşmamaktan kastım buydu.. Ama o ulaşınca, uğraşınca kendime engel olamadım.. Aslında benimki duygusal boşluk, tanımak istiyorum yine de:) aslında buraya ilişkinin çok küçük bir bölümünğ yansıttığımızı düşünüyorum tüm konu başlıklarında, hep olumsuzlukları anlatıyoruz ama o insanın benim hayatıma kattığı güzellikler de oldu.. O an kızınca onları görmüyor insan.. Ben ailemden uzakta yaşıyorum, onları özlediğimde üzüldüğümde, başarısız olduğumda, kötü hissettiğimde yine de yanımda oldu, destek verdi.. Tabii ilk mesajımda yazdığı sinir bozucu şeyleri de yaptı ama.. Tanınmayı hak ediyor gibi geliyor bana.. Ya da bana öyle geliyor, leyla olduysam biraz:) yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

Eşim 2 sene peşimden koştu, kendine aşık etti. erkekler uğraşmalı bence. Başlıktan gercekten umursammayan bir kadın bekliyordum ama sen bayagi takıyorsun bu çocuğu. Her mesajından bir şey çıkarıyorsun. Erkek istiyorsa kadını ikna etmeli, kendini ona gore duzenlemeli. Eger daha fazla kalp kırıklığı istemiyorsan tabi. Cunkü hazır olan ve ne istediğini bilen erkek, senin için ugrasır, lay lay lom takılanlardan hayır cikacagini zannetmiyorum. Yerinde olsam öyle mesajla filan uğraşmam, aramam etmem, gelen kendi gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…