Hiçbir erkeğin kahrını çekmeyin 😠😠

Hahahahahahahaha erkekler cidden saf anlamiyorlar bazi seyleri bizim gibi bence büyük resme degil kucuk resme bakiyor onlar 😂😂 ben bu konuyu cok kafama taktigim icin arastirdim şöyleymiş

Mesela oraya koyuyor ya mutlu anını. Psikolojik olarak once kendisini inandırmaya ikna etmeye çalışıyormuş. Sonra da başkalarını. Bunu yapan insanlar.
eşimle tek kare resmim yok, eşim de sadece 1 tane 2mizin olduğu resmi paylaşmış. Hatta kızmıştım ne gerek var diye. Akrabalarım arkadaşlarım da söyler, göya sosyal medyadasın ama bi şeyinden haberimiz yok diye. Eşimle resmim olmadığından ayrıldığımızı düşünenler de varsa hiç şaşırmam :D gereksiz bence. Ben farklı amaçlarla kullanıyorum, ilim bilim adına gerisi beni pek enterese etmiyor.

Hahahahhahahahahahhahahaa bende face kullanmiyorum ama instagram ucmus bence ben anlayamiyorum bu işi ben gecen kendi profilime baktim ayda 1 kez foto yuklemisim o da selfie.
Esimle cok az fotom var en cok kendimi cekmisim nasil bir megalomanliksa😂😂😂 cidden komik gözüküyor esasinda haaaa. Dogru diosun
Cidden öyle bak , benim o arkadaş cimrilikten kafede kahve bile içmez , evde kahvaltı etmez günlerde kıtlıktan çıkmış gibi yer , yemeğe çıkmışlar ama kesin ikramiye falan aldı kocası 😂 ay tövbe yarabbim , hee zaten adamla ettiği kavgalar bizim yanımızda yerin dibine sokar adamı ohooo , aşk diye paylaşmış kocasını bide 😂

O kadar güzel özetlemişsiniz ki konuyu. Benim eşimin yaptıklarını anlatsam bundan koca olmaz dersiniz. Ama baba oldu işte, iyi de bir baba oldu. Çok büyük hatalar da yaptı, boşanma sürecine de girdik. Ama çocuk durduruyor işte insanı. Çünkü iyi bir baba, çünkü evde devam eden sürekli bir şiddet ortamı yoktu. Her karı koca gibi yapılan ufak tartışmalar dışında kavga gürültü yoktu. Çocuğa yansıyan herhangi bir mutsuz ortam yoktu, sırf onu güldürmek için kavgayı erteleyip top oynayan bir çift olduk. Evet çoğu insan "sadece anne değilsin, insansın kendi mutluluğun önemli" diyebilir ama ben o çocuğu dünyaya getirdiysem onun mutluluğu benimkinin önünde olmak zorunda. Evet yaa, böyle gerçekten. Ufkumu actiniz benim resmen.

Benim düşüncem, hissim bu yönde. Ben kendimi anneliğimin önüne koyamıyorum. Bunu yapabilene de saygım var, kendi tercihidir ama ben kendimi tanıyorum ve bunu başaramam. Tabi bu dediklerim, çocuğun psikolojisinin bozulduğu şiddetle dolu bir ev için geçerli değil. Benim oğlum şiddete tanık olmadığı için bunları söylüyorum. Olsaydı, o vakit boşanmak oğlum için daha hayırlı derdim. Babasını sevse bile.

Benim düşüncem, hissim bu yönde. Ben kendimi anneliğimin önüne koyamıyorum. Bunu yapabilene de saygım var, kendi tercihidir ama ben kendimi tanıyorum ve bunu başaramam. Tabi bu dediklerim, çocuğun psikolojisinin bozulduğu şiddetle dolu bir ev için geçerli değil. Benim oğlum şiddete tanık olmadığı için bunları söylüyorum. Olsaydı, o vakit boşanmak oğlum için daha hayırlı derdim. Babasını sevse bile.

Evet kesinlikle böyle. Dayak olan, küfür olan evde zaten bir çocuğun mutlu olması imkansız. Umarım mutlu olursunuz siz de evliliğinizde.

QUOTE="idrakyollariiltihabi, post: 60957892, member: 525708"]
Ben buna örneğim işte yahu. Oğlum babasını çok seviyor, babası da oğlunu. Öyle ki düşüp dizini acıtsa içi gidiyor adamın. Mutlu muyum ben bu evlilikte, pek değil. Şartlarım daha iyi olsaydı ya da ailemin destek olacağını bilseydim belki çoktan boşanmıştım. Ama her gece uyumadan oğlunu öpüp koklayan bir adama bakıp oğlunu her gün görmesini engellemeye razı gelemiyorum. Ya da oğlumun anne ve babanın bir arada olduğu bir evde büyümesine engel olmak istemiyorum. Hepsini geçtim ben bu ülkede bu şartlarda tek başıma çocuk büyütemem. Bu benim acizliğimden veya tembelliğimden değil üstelik. Oğlumu geçen yıl gönderdiğim okula gönderemiyorum. Halihazırda hala evli olduğum halde. Yok yani olmuyor, fiyatlar uçmuş. E ben yürek mi yedim de "bana ne mutsuzum ayrılıcam ben" deyip karanlığa adım atayım. Böyle bok gibi mutsuz mutsuz oturacağım yerimde işte. İkinci çocuğu yapmayacağım mesela. Kısmen elimde olan tek şey bu. Ki spiral artı prezervatif ile hamile kalan kadın gördü bu gözler. Ona da bir şey demeye korkuyorum. Kısmetse ikinci çocuğu düşünmüyorum diyeyim.
Benim oğlumda babasıyla büyük aşk yaşıyor..
Hani diyorum bazen erkek çocuğu anneci olurdu.
Benim olmadığım yerde de, beni ozluyor tabi.
Ama babaya aşırı aşık, babası da ona.

Hani çok mutsuz olsam günün birinde,
bende ayrılamam herhalde.

Öyle bir durum yok, yasamadan da bilemem ama..
Bir de ben üvey anne, üvey baba durumunu dusunemiyorum bile..
İşte bu yüzden kadınlar o ayrılma noktasına çok zor geliyorlar ya..
Spirali kayanlardan biri de benim bu arada 😔😔
Hiç güvenmeyin...

Çok güzel, harika fikir. Mutsuz oldukları evliliğe mahkum olmasınlar doğrudur. Kendimden yola çıkayım madem. Şiddet görmüyorum, zulüm içinde yaşamıyorum evliliğimde. Çok da mutlu sayılmam ama diyelim ki boşanmaya karar verdim. Şu an ailemin yanındayım. İki saat önce oğlum on yıldır kullanılmayan ve bozuk olan DVD playerı ellediği için babam sinirlendi herr şeyi kurcalıyor bilmem ne diye söylendi. Akabinde annem evde yemek olmadığı ve oğlum aç kalacağı için pilav yapmama sözde esprili bir yaklaşımla "neyse ki oğlun var aman biz de yararlanalım pilavdan. Oğluna yapman lazım acil" bilmem ne diye saçmaladı. Ben az çok kestirebiliyorum bu eve oğlumla gelirsem oğlumun neler yaşayacağını. Nasıl muamele göreceğini. Şiddet görmediğim sürece ben bu durumda "En azından kendi evimde babası oğlunu seviyor" diyerek gelmem mesela. Önceliğim kendi mutluluğum değil oğlum olur.

Diyeceksiniz ki kendi ayaklarınızın üzerinde durun ayrı eve çıkın. Tamam diyelim öyle yaptım. Çocuk mecbur kreşe gidecek değil mi diğer ihtimalle bakıcı olacak. Çalışmak zorundayım çünkü. Fiyatlardan haberiniz var mı? Neredeyse asgari ücret kreşe, asgari ücretten fazlası bakıcıya gidecek. Neredeyse kira parasına denk gelen zamlı faturalardan ve ebesinin nikahına kadar uzanmış kira tutarından bahsetmiyorum bile. Çocuğun masrafları vs. Nafaka mı diyeceksiniz? Demeyin. O kısım daha komik çünkü.

Ben ise sizin aksinize şunu diyorum bu ülkenin kadınlarına. Zengin değilseniz ve anne iseniz oturun Mutsuz olun o evlilikte. Çocuğunuzun aç kalmasından evladır. Gerçekler maalesef ki böyle. Bu ülkede kadın mutsuz olmaya mahkum. Anne ise, bu mutsuzluğu mecburen kendi seçiyor üstelik.
Gözlerim doldu öyle güzel anlatmışsınizki yüreginize saglık

Cidden öyle bak , benim o arkadaş cimrilikten kafede kahve bile içmez , evde kahvaltı etmez günlerde kıtlıktan çıkmış gibi yer , yemeğe çıkmışlar ama kesin ikramiye falan aldı kocası 😂 ay tövbe yarabbim , hee zaten adamla ettiği kavgalar bizim yanımızda yerin dibine sokar adamı ohooo , aşk diye paylaşmış kocasını bide 😂
Hahahahahahhahahahahahahahah ohaaa cimriye bak ben boyle seyleri duyunca sasiyorum bide kendime bakiyorum nelere para harciyoruz diye.
Bu neden ama toplum baskisi bence
Kocasıyla foto koymada etmese herkes dicek aa hayirdir biseymi var araniz mi bozuk vs vs
Yani kısacası o malum "elalem"derdi bence gülüm.

Hahahahahahhahahahahahahahah ohaaa cimriye bak ben boyle seyleri duyunca sasiyorum bide kendime bakiyorum nelere para harciyoruz diye.
Bu neden ama toplum baskisi bence
Kocasıyla foto koymada etmese herkes dicek aa hayirdir biseymi var araniz mi bozuk vs vs
Yani kısacası o malum "elalem"derdi bence gülüm.
Tabi görün benicilik işte , benim aklıma gelmez her gelen gidenle yada gittiğim yerde şak diye resim çekeyim , hatıra olsun diye çocukları falan çekerim ama paylaşmam . Amaaan elalem önce dönüp kendi dötüne baksın vallahi .

Back
X