Ben de bunu diyorum işte. Benim evliliğim ya da benim şartlarım o kadar kötü olmamasına rağmen ben cesaret edemem bu ülkede yalnız çocuk büyütmeye. Peki ailesi ve kocası manyak olan o kadınlar nasıl cesaret etsin? Okumamış, mesleği olmayan, sahip çıkanı olmayan o anneler nasıl cesaret etsin? Evet yalnızsan sokakta yatarım yine bu kahrı çekmem dersin ama anne isen diyemiyorsun işte. Bu ülkede birçok kadın ben dayağımı yiyeyim de çocuğum sıcak yatakta yatsın diyor. Yok yahu çözüm yok işte. Beylik laflarla olmuyor bu iş. Az daha zam gelsin her boka, kırtasiye masrafı biraz daha artsın daha çok zulüm çekecek kadınlar. İş yok yahu iş yok. Hadi her şeyi göze aldı çıktı evden yavrusuyla. Kan emici yaratıklar 12 saat çalışma karşılığında 2 bin TL veriyor. Bu kadın neye yetsin, kalmayan zamanla ek iş mi yapsın ne yapsın yani. Benim artık zerre umudum kalmadı ne bu ülkeye dair, ne insanına dair, ne de yaşamaya dair hiç umudum yok. Ancak sosyal medyada lanet yağdırır dururuz cinayetlere. Çözüm yok. Çözüm belli ama yok.