Hiçbir erkeğin kahrını çekmeyin 😠😠

eşimle tek kare resmim yok, eşim de sadece 1 tane 2mizin olduğu resmi paylaşmış. Hatta kızmıştım ne gerek var diye. Akrabalarım arkadaşlarım da söyler, göya sosyal medyadasın ama bi şeyinden haberimiz yok diye. Eşimle resmim olmadığından ayrıldığımızı düşünenler de varsa hiç şaşırmam gereksiz bence. Ben farklı amaçlarla kullanıyorum, ilim bilim adına gerisi beni pek enterese etmiyor.

Cidden öyle bak , benim o arkadaş cimrilikten kafede kahve bile içmez , evde kahvaltı etmez günlerde kıtlıktan çıkmış gibi yer , yemeğe çıkmışlar ama kesin ikramiye falan aldı kocası ay tövbe yarabbim , hee zaten adamla ettiği kavgalar bizim yanımızda yerin dibine sokar adamı ohooo , aşk diye paylaşmış kocasını bide

Benim düşüncem, hissim bu yönde. Ben kendimi anneliğimin önüne koyamıyorum. Bunu yapabilene de saygım var, kendi tercihidir ama ben kendimi tanıyorum ve bunu başaramam. Tabi bu dediklerim, çocuğun psikolojisinin bozulduğu şiddetle dolu bir ev için geçerli değil. Benim oğlum şiddete tanık olmadığı için bunları söylüyorum. Olsaydı, o vakit boşanmak oğlum için daha hayırlı derdim. Babasını sevse bile.

Evet kesinlikle böyle. Dayak olan, küfür olan evde zaten bir çocuğun mutlu olması imkansız. Umarım mutlu olursunuz siz de evliliğinizde.

Benim oğlumda babasıyla büyük aşk yaşıyor..
Hani diyorum bazen erkek çocuğu anneci olurdu.
Benim olmadığım yerde de, beni ozluyor tabi.
Ama babaya aşırı aşık, babası da ona.

Hani çok mutsuz olsam günün birinde,
bende ayrılamam herhalde.

Öyle bir durum yok, yasamadan da bilemem ama..
Bir de ben üvey anne, üvey baba durumunu dusunemiyorum bile..
İşte bu yüzden kadınlar o ayrılma noktasına çok zor geliyorlar ya..
Spirali kayanlardan biri de benim bu arada
Hiç güvenmeyin...

Gözlerim doldu öyle güzel anlatmışsınizki yüreginize saglık

Hahahahahahhahahahahahahahah ohaaa cimriye bak ben boyle seyleri duyunca sasiyorum bide kendime bakiyorum nelere para harciyoruz diye.
Bu neden ama toplum baskisi bence
Kocasıyla foto koymada etmese herkes dicek aa hayirdir biseymi var araniz mi bozuk vs vs
Yani kısacası o malum "elalem"derdi bence gülüm.

Tabi görün benicilik işte , benim aklıma gelmez her gelen gidenle yada gittiğim yerde şak diye resim çekeyim , hatıra olsun diye çocukları falan çekerim ama paylaşmam . Amaaan elalem önce dönüp kendi dötüne baksın vallahi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…