Hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadas olmaz....

bence arkadas olunabilinir karsi cinsle...
kisa süre önce, iki arkadasimin ben hoslandigini farketmistim...
gerekli mesaji verecek laflar ve hareketlerden sonra yanlis yaptiklarini anladilar...
simdi biriyle hala arkadasligimiz devam ediyor...
karsinizdaki insanla alakali bir sey bu, birazda karakter meselesi...
ender de olsa gercekten sadece sizi arkadas gibi gören bir erkegin dostlugu bazen bir bayanin arkadasligindan daha iyidir...

umutlu_ol senin yorumunu ne zaman görsem şöyle bir duruyorum...vallahi tebrik ederim...

benim en yakın arkadaşlarım okulun en yakışıklı çocuklarıdır
içten içe düşünüyorlar mı bilemem.hissettiğim kişilerle şu an arkadaşta değilim zaten

ama kadınlarla yıldızımın barışmadığı gerçeğinide hesaba katarsam,kesinllikle erkekler daha iyi arkadaş,daha iyi satıcı,daha iyi kuaför v.s...daha iyiler yani
(laf arasında bunu da söyleyeyim dedim)

Katılıyorum bu söze.Bir kere kadınla erkeğin kimyası sonucu saten çok yakın arkadaş olamaz.Ateşle barut yan yana dururmu?İster istemez bir çekim bir yakınlaşma olacaktır.
Yani hiç arkadaş olamazlar fln demiyorm.Ama yakın dost olmaz.

kadınlar dost olmak istiyorlar ama erkekler öyle değil malesefsonradan niyeti bozuyorlar

kesinlikle katılıyorum :81:

Freud öyle demiştir de, o dediğini yaşadığı dönemle beraber değerlendirmek gerekir bence.

Freud 1939 yılında öldüğünde, seksen küsür yaşındaydı. 1880'lerin başında tıp eğitimini tamamladı ve sonra bir psikiyatri kliniğinde asistanlığa başladı. Yani bu önermeyi ortaya attığında belki 1900'ler başlamıştı onu bilmiyorum, ama o dönemde bir kadın ve bir erkek, bizim şu an anladığımız gibi arkadaşça ilişkilerde bulunabilir miydi ki?

Ayrıca "yakın arkadaş" tanımlamasındaki "yakın" kelimesi şu an bile çok görecelidir.

bu sozun dogruluk payi da var yanlislik payi da var bana gore...

bugüne kadar hep yakın arkadaşlarım erkek oldu... bu başlığı doğrularrmı bilmem ama... yüzde 90ı bana sonradan aşık olduğunu itiraf etti

buna rağmen yinede en yakın arkadaşlarım erkekti, kızların kıskançlığını, yada çekememezliğini onlar yapmıolar, arkadan işte çevirmiolar

ha şuan seviglim olduğu için çok erkek arkım kalmadı ama 2 tane dost diyebiliceğim kız arkadaşım var... ama hala kızlarla arkadaşlık yapmaktan uzak duruyorum

yakın arkadaşım dediğim tüm erkekler bana aşık oldu ben hep orta yol bulmaya çalıştım erkekten arkadaş olmuyo bende onlar hemen duygusala bağlıyolar ama yinede bi sürü erkek arkadaşım var

çok saçma...

Freud kadar sapık bir insan daha var mıdır acaba merak ediyorum.. Yanıldığı birçok konudan biri de bu.

Benım hayatta sırtımı güvenle yaslayaBileceğim dostlarımdan 2 si erkektir.. Erkeklerin dostluğu daha sağlam olur.. TaBi karakteri düzgün insanlar seçtiyseniz.. sözlümü de tanır dostlarım.. Sözlümle de çokyakın arkadas oldular..

Bence Freud doğru söylüyor. Erkeğin kendinin bile bilmediği içten içe bir beklentisi yoksa arkadaşlık dostluk sürmez.

elbette katılıyorum. yakın arkadaş demek sevgili demek zaten. ben duygusal anlamda, fikirsel anlamda tanıdığım insanı elbette cinsel anlamda da tanımak isterim. erkekler de ister mutlaka...

elbette katılıyorum. yakın arkadaş demek sevgili demek zaten. ben duygusal anlamda, fikirsel anlamda tanıdığım insanı elbette cinsel anlamda da tanımak isterim. erkekler de ister mutlaka...

ya bu arada yanlış anlaşılmak istemem "bana göre" yakın arkadaş demek "sevgili" anlamına geliyor. çünkü normal arkadaşlıktan ayırıp onu kendime yakın olarak tanımlıyorsam o benim için özeldir yani sevgilidir...

bunu su sekilde de yorumladım ben erkekler cirkin kadınlarla yakın arkadas olmak istemez cinsel acıdan birlikte olabilcegi kapasitede kadınlarla yakın arkadas olur

Dogru soze ne denir.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…