- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Hayatımda iyi giden bir şey yok uzun süredir. İş bulamıyorum. Biri de mi işe almaz ya cidden 5-6 görüşmem oldu. Hiçbiri beni işe almadı, hep yetersiz bulundum. Okulu bitirdikten sonra bir işe girsem deneyim kazanacaktım ama hep deneyimli aradıkları için başlayamadım. Meslek değiştirmeyi düşündüm ama şu an benim için bir lüks bu anca kendi özgürlüğümü kazandığımda yapabilirim. Aileme yük olmak istemiyorum. Diğerlerini görünce de ister istemez kıyaslıyorum.
Kariyerden yana şansım olmadı aşk evlilikten hiç olmadı zaten. Erkekler hep güzelliğe bakıyor. Çok güzel olanlar bu konuda şanslı oluyor istedikleri kişilerle evleniyorlar. karşıma doğru düzgün biri çıkmadı bu ana kadar. Ben de ortalama biriyim karşımdaki kişinin ahım şahım olmasını beklemiyorum ama tabiki benim de standardım var. Zaman da geçiyor bununla birlikte işler daha da zorlaşıyor. Şu yaşımda hala aileme bağımlıyım maddi manevi. Evliliğe de olumlu bakıyordum ama o da nasip olmadı.
Böyle zor durumlarda nasıl sağlıklı kalabiliriz?
Not: tasarımcıyım
Kariyerden yana şansım olmadı aşk evlilikten hiç olmadı zaten. Erkekler hep güzelliğe bakıyor. Çok güzel olanlar bu konuda şanslı oluyor istedikleri kişilerle evleniyorlar. karşıma doğru düzgün biri çıkmadı bu ana kadar. Ben de ortalama biriyim karşımdaki kişinin ahım şahım olmasını beklemiyorum ama tabiki benim de standardım var. Zaman da geçiyor bununla birlikte işler daha da zorlaşıyor. Şu yaşımda hala aileme bağımlıyım maddi manevi. Evliliğe de olumlu bakıyordum ama o da nasip olmadı.
Böyle zor durumlarda nasıl sağlıklı kalabiliriz?
Not: tasarımcıyım