Saç Uzatma Yöntemleri hiçbir küre inanmıyorum;uzamıyo saçlarım diyenler

ESRANIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
313
2
96
35
Ankara
kızlar ben ne denediysem saçlarımı uzatmayı başaramadım 2 senedir denemediğim şampuan uygulamadığım bakım kremi,maske,kür,losyon kalmadı yine uzamadı saçlarım yine uzamadı.kestiriyorum o zaman uzuyo eski boyuna geliyo ondan sonra asla uzamıyo belirli bir boy hizası var...artık hangi konuyu okusam da inanmıyorum sıkıldım ve de yoruldum uğraşmaktan..benim gibi düşünen kızları da bekliyorum mafoldumben:enbuyukkk:senağlama

başka bi arkadaş da beline kadar uzayıp durduğunu söylemiş. sebebi şu, herkesin saç ömrü vardır genetik olarak, diyelim ki saçınız ayda 1 cm uzuyor, yani normal bi uzama hızı var, ve saç tellerinizin genetik olarak ömrü 2 yıl. 2 yıl sonra o saç teli sonbahar yaprağı gibi düşecektir.onun yerine çıkan tel de aynı şekilde, 2 yıl uzayıp sonra düşecektir.bu nedenle saç boyunuz 24 cm den ileri gidemeyecektir.

bir de vitamin ve mineral takviyesiyle uzamayı hızlandırmayı deneyin, ağız yoluyla biotin,çinko, gingseng tabletleri alın, hem saç ömrünü uzatıp hem de uzama hızını arttırabilirsiniz belki...

teşekkr ederm tatlım yarın doktora gidicem zaten bu konuya uzman kontrolünde deginicem ...ancak benim saçlarım omuz hizamn biraz altına kadar gelebiliyo en fazla.daha fazlasını şu ömrümde görmedim...

Arkadaşlar benim de saçlarım öyleydi önceden kullanmadığım şampuan kalmamıştı. Onlarca doktora gittim verdikleri ilaçlar bir işe yaramadı. Meğer saçımı düzenli kestirmiyormuşum kendim farkettim sonradan böyle saçımın uzadığını. Ayda bir saçımı kestiriyorum artık. Önceden kuaför çok alıyor, zaten uzamıyor diye kızıyordum ama şimdi uzuyor kendi kendine:)

bende uzamıyo diyenlerdeniiiiimmmmm bi yerden sonra oda bende pes edip kuaförün yolunu tutuyoruz

yha bnm saçlarım normal şekilde uzuyor bn turplu su yapıyordm işe yarıyordu ama bıktm artık uğraşmaktn biranönce uzamasını istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum...:gitme:

gercekten hiç bir kür sacımın normal uzadıgından daha fazla uzatmadı..artık kendi haline bıraktım ben de

şampuanımın içine bemix, bepanthen, evigen ampulleri kırdım ben 1'er şişe. hiç uğraşmadığım halde saçlarım çok hızlı uzamaya başladı son 2-3- aydır :):)

tuce sana katılıyorum bu üçlü karışımı bende şampuanıma koyup kullandım iyi sonuç aldım saçlarımda güçlendi ama ben kısa saç seviyorum oyüzden kestiriyorum

Bende epeydir uğraşmıyorum saçımla. Hiç ellemiyorum artık. Kür filanda yapmıyorum. Sadece yıkıyorum ve çıkıyorum. Fazla takmıyorum saç meselesini. Saçlarım çok büyük oranda düzeldi ve uzadı. Kendi haline bırakmak lazım. Hiç bir küre inanmıyorum artık. Böyle kürler kısa süreli iyileşme sağlıyor bence. Saçın kökünden beslendiğini artık çok iyi biliyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Saçımda çok büyük gelişme var.

sac bi kere küstümü zor uzuyor benim bana küs :) zor uzuyor ama turp suyu işe yaradı dökmüyor saclarımı cevremdekielr uzadıgını soyluyor tavsiye ederim

ben turplu suyu deniyorum birakmistim yine basladim ise yariyo bide sarimsakli sampuan

bepanten iğne ve badem yağıda iyi geliyo haftada 2 kere yapın

arkadaşlar fazla boyamayın fönde çekmeyin bende herşeyi denedim aksine o yağlar saçlarımı daha çok döktü o kürlerde çok saçma tabikide yediklerimizle alakalı çinko içeren besinler yiyin ve saçınızı 2 günde 1 yıkayın temiz saç dökülmez ve çabuk uzar

ark.lar saçlarıma turp,sarımsak,havuç zart zurt hiç birşey sürmüyorum temmuz ayında kestirdim yaklaşık 5 ay oldu nerdeyse 10 cm uzadı yani dert etmeyin saç uzaması genetik birşeyopuyorumnanaktan

öff öff benim de saçtan sıkıntım var. saçlarımın rengi iyi hoş da...

* Saçlarım çok az.....
* Çok çabuk kırılıyor. Kestiriyorum 1 hafta 10 gün sonra aynı.
* dipleri çok yağlı uçları çok kuru. 2 gün zor gidiyor yıkamadan. aslında uçlarına saç bakım ürünlerinden kullanıyorum.
* Uzamıyor, uzarsa uçları çatal çatal görünüyor. Fön de çekmıyorum, maşa, düzleştırıcı de kullanmıyorum.
* Acayip ince telli (((
* Boya falan da yok.

ne yapayım ben bunlarla. neresinden başlayayım bılemedım :))

ben yaptığım maskelerle 2 ayda ölmüş saçlarımı dirilttim inan...iğrenç olmuştu kestirdim ve açtığım başkıktaki formülleri uyguladım...saçlarım gürşelti herkes de söylüyo bunu ve de çok uzadı tbi...öneririm canımm inşallah saçların istediğin gibi olur...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…