sen ona her özel günde çiçek al bakalım tepkisi ne olucak. onun davranışı normal ya da anormal değil karakteri öyle ya da öyle yetişmiş. alışık değil belliki.
Sanirim bu karakteriyle ilgili.ama 15 yillik evliligimizde Ben bir sakiz bile almadim ona.o ise unuttugunda yada almadiginda kusecegimi bildiginden son dakikada olsa birseyler yapar.
Bitek senin esin böyle degil kievvelsi gün annem babama "askim bana cicek alsana" demis babamin verdigi cevaba bak "karicigim senin yaninda ciceklerin en güzeli duruyor hemde hic solmayan cicek" annem diyor kizim aglarmisin gülermisin.. babamda belki senede 1 defa icinden gelerek cicek alir anneme.. belki esine anlatsan kadinlarin kendilerine cicek hediye edilmesinden cok hoslandiklarini?
Demek ki kusuyorsunuz ki aliyor:) Annem de kuserdi kendisine hediye alinmadiginda, anneler gununde bile biz almayalim kuserdi, insan evladina kuser mi ya, ama hep alistirmaktan, babam cok alistirmisti bizi hediyeye.
Benim ki çok istikrarsız canım bu konuda. Oda bi hayli ilginç oluyor emin olabilirsin
Ama sanırım maddi durumuyla alakalı.
Nişanlıyken ilk sevgililer günümüzdü, sanıyorum kutlamamaıştı sadece sözle kutlamıştı ama çok beklemiştim.
Evliliğimizin ilk sevgililer gününde yani geçen yıl ardı arkası kesilmeyen sürprizler ve hediyelerle unutulmaz bi 14 şubat yaşatmıştı
Ardından evlilik yıldönümümüz geldi bütün gün 1 buket çiçek bekledim gelmedi, akşamda küçük bi hediye almış ama araba bulamamış diye yemeğe bile çıkmamıştık. Okadar kurmuştum ki kendimi araba konusunu dert edip böyle bi günü baltalamasına acayip bozulmuştum çünkü ben otobüsle bile gitmeye razıydım, o yüzden ilk evlilik yıldönümüm bütün gece ağlayarak geçmişti hiç unutmicam bunu aklıma geldikçe okadar kahroluyorum ki...
Ardından doğumgünüm geldi evde sürpriz doğumgünü hazrlamış bana arkadaşlarımızı falan çağırmış oda harikaydı...
Dünde önemsemediğimi belirttim sevgililer gününü, oda bişey yapmadı bende
Yani bu yüzden ben senin soruna ne cevap vereceğimi bilemedim :) Bizim için her özel gün büyük soru işaretleri taşıyor. Ya bomba gibi geçecek, ya yerle bir
Yani zaten yillar gectikce umursamamak ister istemez oluyor, ben de bazen uzulsem de bakiyorum da alisiyorum galiba hediyesizlige, umursanmamazliga. Alanlari gordukce sasiriyorum artik, cocuk gibi:) Maddiyatsizlik en son sebep, Allah yokluk vermesin de maddiyatsiz olsak hic uzulmezdim bu duruma herhalde.
Benim kocam çok ince ruhludur aslında, ama paranın gözü kör olsun işte
Üzülme canım ya türkiye de erkekler pek çiçek almazki bak Anadolu erkeklerine yeni nesil biraz değişti alıyorlar bazısı da hala erkekliğe yediremiyor çiçek alıp götürmeyi seni sevmediği için değil yani ben hiç görmedim babam çiçek alsın ama parası olsun altın alırdı yoksa hiç kutlamazdı bile yok sayardı o günü belki alamadığı için kendini eksik hissederdi:) dün bizde dışarı çıkamadık arabamız yok eee taksi tut git gel dışarda harca paramızda yok otobüsle gitsek bebek var yaptım evde yemek pasta kutladık sende evde yap kutla bundan sonra içinde kalmasın hiçbirşey dört dörtlük olmaz canım
sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz ama hata bizde evlenmeden önce yapmayan adam sanki evlenince değişecek aman ya çok akılsızmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?