Hiçbir sevgilimle mutlu olamıyorum :(

1yıl sonraya gerek yok suan yurtdısında babamla eniştemin arkdsı beni istiyor ogluna.1bucuk ay sonra zaten gıdıcektım bıde ustune bu olay cıkınca şimdi herkes bizim görüşmemizi beklıyor ve benim ne dicegimi merak ediyolar. arasıra whatsapp tan konusuyoruz o cocukla okadar guzel konusuyoki benimle yani değerimi anlıyorum agzıma bakıyor resmen ne diyicem bişiy mi isiticem ne desem yapmaya hazır. şuan bi ilişkim varken onunlada konusmam dogru degil biliyorum ama bende düşünmek zorundayım sonucta evli değilim bir kızı bin kişi ister bi kişi alır heheh :) ama bide suanki ilişkime bakıyorum böyle itiş kakış bi ilişki saygımızı oldukça yitirdik.5 gündür de görüşmüyoruz alıştım boyle onunla görüşmemeye sogudumda biraz gibi.cumartesi günü arkaşlarımızın nişanı var orya gidicez acaba onu görünce nasıl davranıcam bilmiyorum...
Bir sorum var...;
*Bir erkek gece iyi geceler diyip sırtını dönüp uyursa bu ne demek ? hemde hiç birşey yokken.

Hiç düşünme ve bitir ilişkini başkasını düşünebiliyorsan kesinlikle sevgi falan yoktur.
Düşünsene o yapsa aynı şeyi kimbilir neler derdik.
Sen de daha fazla bekleme bence.

Bunu yanındayken mi yapıyor ?
Aynı yatakta yatıyorsanız ve sırtını dönüp yatıyorsa bence benimsemediğini gösterir..

NAsıl bir kahkaha attım anlatamam sana :60:
Zurna demek ..
Öğretmesine öğretirsin bunlar ilk ilişkisiymiş yapa yapa da öğrenir ama acaba değer mi ?
Sevgi yoksa gerçekten çocuğu eğitmiş bırakmış olursun bir şeyi batmasa başka şeyi batar çünkü.
Sevgi varsa o zurna bile hoşuna giderdi hayal ettim de benim sevdiceğim dinletse zurna ( biraz zor oldu hayali:1:)
Heralde hem kahkaha atar hem çok tatlısın derdim :60:

Nasıl anlarsına gelince ..
Otur bir düşün bundan 1 yıl sonra hayatında o yok ama çok yakışıklı çok romantik bir adam var.
BU sana ne hissettiriyor ?
Gerçekten seviyorsan ne kadar odun olsa da onsuzluğu düşünmek içini acıtır.
Sevmiyorsan o romantik adamın hayalini kuradurursun.

Hiç düşünme ve bitir ilişkini başkasını düşünebiliyorsan kesinlikle sevgi falan yoktur.
Düşünsene o yapsa aynı şeyi kimbilir neler derdik.
Sen de daha fazla bekleme bence.

Bunu yanındayken mi yapıyor ?
Aynı yatakta yatıyorsanız ve sırtını dönüp yatıyorsa bence benimsemediğini gösterir..

Evet benim yanımdayken yapıyor.nedenini sorduğumda oyle sarıla sarıla yatamıyomus sıcak basıyomus.
Ve bende düşünüyorum benim yaptıgımı o yapsa acayıb sinirlenirdim gebertirdim onu.bi kaç kere denedim.seni seviyorum ve kaybetmek ıstemıyorum dedı,arkadasmzda demiş ben ayrılmak ıstemıyorum dıye ama ayrılmak istemeyen adamda boyle yapmaz.acaba benimle bazı seyler paylastgı ıcın vıcdanından dolaımı ayrılmıyo yada ıstemyo ?

hiçbir sevgilinizle mutlu olamıyorsanız biraz sevgilisiz kalmayı mı deneseniz acaba? belkide ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı vardır.

hahah cok iyi bi cevaptı zurnanın zort dediği yerdeyiz bitti :))))
Bu git gellerim gerçek aşkı henüz yaşamadığımdan olabilir ama aşkın süresi oldgna inanan bi insanım yani bitiyo bi sure sonra :/

sana kendımden ornek verıyım ben esımle 2010 agustosta tanıstık eylulde ewlenme teklıfımı aldım ekımde sozlendık :52:ve mayıs 2011 de ewlendık suan mayıs 2012
sana yemın edıyorum ılk gunkınden 10 kat daha fazla asıgım ona
ask bıter falan hhıkaya
o senın elınde ve karsı tarafın elınde benm annm babam 26 yıllık ewlı hhala asık annem babama babamda anneme

bıtmıyo dahada koruklenıyor daha yakın oluyosun... ve bn de senın gıbıydım ask bıtıyor ask yok vs derdım ama esımle ılk gorste asık olduk

sen sadce bekle ve bıraz zaman ver kendıne ve suankınıde bırak
o dogru kısı degıl

en ummadgın zamanda cıkıyor ask

Evet benim yanımdayken yapıyor.nedenini sorduğumda oyle sarıla sarıla yatamıyomus sıcak basıyomus.
Ve bende düşünüyorum benim yaptıgımı o yapsa acayıb sinirlenirdim gebertirdim onu.bi kaç kere denedim.seni seviyorum ve kaybetmek ıstemıyorum dedı,arkadasmzda demiş ben ayrılmak ıstemıyorum dıye ama ayrılmak istemeyen adamda boyle yapmaz.acaba benimle bazı seyler paylastgı ıcın vıcdanından dolaımı ayrılmıyo yada ıstemyo ?

Bence bazı şeyleri yaşamak için çok acele etmişsin 2 ayı doldurmamış bir ilişki sonuçta bazı şeylerden emin değilsin aynı yatağı paylaşmak bana pek doğru gelmiyor.
Hmm sıcaktır rahat edemez olabilir ama arkasını dönüp yatmasını gerektirmez.
Ağustos ayında bile sıcaktan nefret eden biz uyumadan önce sarılıp uyuruz gece de uyku semesinde bazen arkamı dönerim bilemeden hemen hissedip çeker hiç bir şey yapamıyorsa sıcakta bir el veya ayak teması olur, olur bir şey işte ki ben sevdiceğimden önce kardeşim bile yanıma gelse yatarken küçücük çocuk uyuyamazsım asla ..

sana kendımden ornek verıyım ben esımle 2010 agustosta tanıstık eylulde ewlenme teklıfımı aldım ekımde sozlendık :52:ve mayıs 2011 de ewlendık suan mayıs 2012
sana yemın edıyorum ılk gunkınden 10 kat daha fazla asıgım ona
ask bıter falan hhıkaya
o senın elınde ve karsı tarafın elınde benm annm babam 26 yıllık ewlı hhala asık annem babama babamda anneme

bıtmıyo dahada koruklenıyor daha yakın oluyosun... ve bn de senın gıbıydım ask bıtıyor ask yok vs derdım ama esımle ılk gorste asık olduk

sen sadce bekle ve bıraz zaman ver kendıne ve suankınıde bırak
o dogru kısı degıl

en ummadgın zamanda cıkıyor ask

Bence de bitmeyen aşk bitmiyor ..
Belki benim bunu söylemem için erkendir 4. yılımızdayız henüz ama ilk günkünden çok daha fazla aşığım ona hoş ben ilk gün de kör kütük aşıktım da.
Ve benim babaannem dedemi öyle bir severdi ki öldükten sonra çok özledim onu onsuz yapamıyorum diye bana ağladığını bilirim.

Bence bazı şeyleri yaşamak için çok acele etmişsin 2 ayı doldurmamış bir ilişki sonuçta bazı şeylerden emin değilsin aynı yatağı paylaşmak bana pek doğru gelmiyor.
Ağustos ayında bile sıcaktan nefret eden biz uyumadan önce sarılıp uyuruz gece de uyku semesinde bazen arkamı dönerim bilemeden hemen hissedip çeker hiç bir şey yapamıyorsa sıcakta bir el veya ayak teması olur, olur bir şey işte ki ben sevdiceğimden önce kardeşim bile yanıma gelse yatarken küçücük çocuk uyuyamazsım asla ..

Bence de bitmeyen aşk bitmiyor ..
Belki benim bunu söylemem için erkendir 4. yılımızdayız henüz ama ilk günkünden çok daha fazla aşığım ona hoş ben ilk gün de kör kütük aşıktım da.
Ve benim babaannem dedemi öyle bir severdi ki öldükten sonra çok özledim onu onsuz yapamıyorum diye bana ağladığını bilirim.

ya ılk gunde asık oluyosun delı gbı ama zaman gecınce askın boyutu farklılasıo ay ne bılım anlatılmazkı sen anladın :52:
4 yıl erken falan degıl bızımde 1 yıl 9 ay oldu tanısalı ozaman benm ıcınde erken:27: ama erken olmadgını gecmıstekı ılıskılerımden bılıyorum 1 ay sonra kapının onundeydı hepsı:33::33::33:

bu arada babannen ıcın cok zor ya allahım kımseyı ayırmasın ölumde bıle
benm butun duam bu ölumde bıle bırlıkte olmayı nasıp etsın allahım

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende pişmanım zaten ama hiç birşeyi geri getirmiyor bu.şimdide durduk yere ayrılamıyorum yani bi patlama olması lazm

ya ılk gunde asık oluyosun delı gbı ama zaman gecınce askın boyutu farklılasıo ay ne bılım anlatılmazkı sen anladın :52:
4 yıl erken falan degıl bızımde 1 yıl 9 ay oldu tanısalı ozaman benm ıcınde erken:27: ama erken olmadgını gecmıstekı ılıskılerımden bılıyorum 1 ay sonra kapının onundeydı hepsı:33::33::33:

bu arada babannen ıcın cok zor ya allahım kımseyı ayırmasın ölumde bıle
benm butun duam bu ölumde bıle bırlıkte olmayı nasıp etsın allahım

Anlamam mı anlamam mııı :16:
Hani evlilik olmadığından henüz erken benim için dedim ama cidden bitse biterdi şimdiye kadar, benim ilk aşkım kendisi ve kimseye evet dememiştim yok düşünmüyorum falan diyordum onu tanıdığımda da düşünmüyordum ama insan hiç mi naz yapmaz :1:
Atlamıştım hemen ..

Cidden çok zor ya dile kolay yaklaşık 55-60 yıllarını beraber geçiriyorlar ve hala öyle büyük bir sevgi, babaannem de vefat etti ama dedem öldükten sonra her gün onun adını sayıklaya sayıklaya ..
Amin canım benim de en büyük isteğim ölüm bile birlikte olsun.
Kalana çok zor ..

Benim anladığım kadarıyla sevgilinizle aranızdaki şeyleri çabuk tüketiyorsunuz. daha sonra kuracağınız samimiyeti bir anda verdiğiniz için
kıymeti bilinmiyor. evet ilk aylar sık sık görmek vakit geçirmek ilişkinizi kuvvetlendirir. ama bazı yaşanacak şeyleri sona saklarsanız ve birbirinizi
özlemeye fırsat verirseniz ilişkiniz kuvvetlenir. bence biraz mesafe koyun. kaçan kovalanır. o gelsin size siz sabırlı olun. ve istediklerini hemen vermeyin.

Neden olmasın ki sevmediğin bir insandan ayrılmak için bir neden gerekli değil bence ..

Ya ne biliyim yazsamda mesajı içim burkuluyo.18 marttan beri beraberiz ama toplasan 5 kez filan gorusmemısızdır.2 3 gun hıc ayrılmadan gecırdıgımız gunler oldu.bı su amelıyatım yuzunden 5 gundur gorusemıyoruz işte.alışkanlık olmustur belkide.şimdi o olmazsa ben kimle gezcem kimle gülücem :(

ya kızlar benimde dengem bozuldu artık.yani saçma bi ilişki oldugunu bılıyorum ama şuan çıkmazdayımmm.ne kadar degesız kız dersenız hak veririm yani size.... ama emin olun suanki hisslerim böyle elimde değil sankii

Sevgili değiştirmeyi seven bir insan değilim mümkünse bir sevgilim olsun tam olsun hep olsun...
Ancakk,son 1 senedir durumlar çok vahim.biri hayatıma girmek istiyor,konuşyoruz anlaşıyoruz..yapılması gereken tüm nazlar cilveler ağırdan satmalar herşey tastamam.ilişkinin ilk 1 ayı güzel.ancak daha sonra ilgisizleşiyolar.ve hep aldatılıyorum.Şuanda bir ilişkim var bu ayın 18inde 2.ayımız olucak daha çok yeni fakat arada bi soğukluk var.bilirsiniz bir bayan hissettimi o soğukluğu erkek ne derse desin elbett bir sorun vardır.ama genelde aldıgınız cevap ''tabikide birşey yok sana öyle gelmiş''.YALAN .suandaki sevgilimde cok farklı hissediyorum.hergun hemen hemen beraberiz ve ona alıştım.ama mutluda değilim çoğu zaman neden ilişkimi hala devam ettirdiğimide bilmiyorum.bende mi sorun var sizce yoksa büyü filan mı var yani onu bile düşündüm artık.kimle bi birliktelik yaşamaya kalksam 1.aydan sonra sorunlar başlıyor ve uzağa gidiyorlar iş için filan.yada denk geliyor bilmiyorum.. napıcam benn :(

canım bende şuanki sevgilimin benimle aşırı ilgilenmesinden rahatsızım açıkcası .. biraz bunaltıyo sanırım .. :((

Benim anladığım kadarıyla sevgilinizle aranızdaki şeyleri çabuk tüketiyorsunuz. daha sonra kuracağınız samimiyeti bir anda verdiğiniz için
kıymeti bilinmiyor. evet ilk aylar sık sık görmek vakit geçirmek ilişkinizi kuvvetlendirir. ama bazı yaşanacak şeyleri sona saklarsanız ve birbirinizi
özlemeye fırsat verirseniz ilişkiniz kuvvetlenir. bence biraz mesafe koyun. kaçan kovalanır. o gelsin size siz sabırlı olun. ve istediklerini hemen vermeyin.

Şuan elimde olmadan kaçıyorum zaten yani böyle mesajlarda aşkm hayatım yazasım filan gelmiyo :s cumartesi gununu beklıyorum okadar aradan sonra suan ona karşı soğukken bakalım ne hissedicem onu görünce...

Ya ne biliyim yazsamda mesajı içim burkuluyo.18 marttan beri beraberiz ama toplasan 5 kez filan gorusmemısızdır.2 3 gun hıc ayrılmadan gecırdıgımız gunler oldu.bı su amelıyatım yuzunden 5 gundur gorusemıyoruz işte.alışkanlık olmustur belkide.şimdi o olmazsa ben kimle gezcem kimle gülücem :(

ya kızlar benimde dengem bozuldu artık.yani saçma bi ilişki oldugunu bılıyorum ama şuan çıkmazdayımmm.ne kadar degesız kız dersenız hak veririm yani size.... ama emin olun suanki hisslerim böyle elimde değil sankii

Bence sadece bir ilişkinin olduğunu bilmek elinin altında birinin olduğunu bilmek sana güven veriyor.
Muhtemelen son zamanlardaki ilişkilerinin sonundan dolayı bir özgüven eksikliği içindesin ama sorunlar yanlışlarla kapatılmaz.
Ne kadar çabuk yapsan iyi olur bunu.
Erkek arkadaşının hislerini bilemiyoruz ama belki gerçekten seviyor ve bu sefer de sen onun ahını alacaksın düşünsene yurt dışındaki çocukla konuştuğunu öğrendiğini.
Aldatmadan başka bir şey değil bu.

Şuan elimde olmadan kaçıyorum zaten yani böyle mesajlarda aşkm hayatım yazasım filan gelmiyo :s cumartesi gununu beklıyorum okadar aradan sonra suan ona karşı soğukken bakalım ne hissedicem onu görünce...

Bence sadece bir ilişkinin olduğunu bilmek elinin altında birinin olduğunu bilmek sana güven veriyor.
Muhtemelen son zamanlardaki ilişkilerinin sonundan dolayı bir özgüven eksikliği içindesin ama sorunlar yanlışlarla kapatılmaz.
Ne kadar çabuk yapsan iyi olur bunu.
Erkek arkadaşının hislerini bilemiyoruz ama belki gerçekten seviyor ve bu sefer de sen onun ahını alacaksın düşünsene yurt dışındaki çocukla konuştuğunu öğrendiğini.
Aldatmadan başka bir şey değil bu.

ama işte eğer seviyorsa bile bana bunu hissettiremıyor yad aben anlıyamıyorum onun dilinden.hiç bi taktik filan yokmudur anlıyalım acaba seviyo mu ?

ama işte eğer seviyorsa bile bana bunu hissettiremıyor yad aben anlıyamıyorum onun dilinden.hiç bi taktik filan yokmudur anlıyalım acaba seviyo mu ?

Neden anlama gereği duyuyorsun ki senin sevmediğin apaçık belli, sevmediğin bir adamın yanında hem de onu aldatırken (!) durman için bir neden mi seni sevmesii ?

eğer bana öküz gibi davranmaya başlamasaydı ben ilk günlerdeki gibi olabilirdim ona karşı.ama bana karşı çok ilgisizleşmeye başladı.e hal böyle olunca noldu bende ilgiyi baska yerde gördüm.ama onuda bırakamadım.sevmıyorum belki (hoş duygularımın en bulanık oldguu dönemlerdeyim bunu bazen ben bile anlıyamıyorum) ama nefrette etmiyorumki.ya ben ilk kez böyle bişiy yaşıyorum ve bn bu duygu fırtınasına ne zaman düştüm biliyormusunuz,bir sorunların oldugunu hissettiğim zaman.sizede olmuyormu hiç? karşı taraf bişiy saklıyor belli ya bi sıkıntısı var bişiy var yani arada görülmeyen duvar var ve hissedersiniz bişiyler yolunda gitmiyo.bunu erkege soyledıgınızdede hiç bişiy yok der hep.ben bu duygumda yanılmam.bi çok iyisek bi çok kötü oluyoruz bu sefer benimde dengem şaştı ve saçma şeyler yapmaya kalktım.

Zaman zaman gerginlikten tabi oluyor ama genelde pek bir şey yok deyip bir şey çıkmaz biz de.
Fakat çıkmış olsa bile kesinlikle bu onu aldatmam için bir neden olmazdı.
İlgisi yetmiyor mu ayrılırsın ilgiyi nerede buluyorsan veya istediğin neyse başka bir yerde ararsın.
Son zamanlardaki ilişkilerinde aldatıldığında onlar hakkında ne düşündün içinden de olsa neler dedin bir düşün bakalım ..

Zaman zaman gerginlikten tabi oluyor ama genelde pek bir şey yok deyip bir şey çıkmaz biz de.
Fakat çıkmış olsa bile kesinlikle bu onu aldatmam için bir neden olmazdı.
İlgisi yetmiyor mu ayrılırsın ilgiyi nerede buluyorsan veya istediğin neyse başka bir yerde ararsın.
Son zamanlardaki ilişkilerinde aldatıldığında onlar hakkında ne düşündün içinden de olsa neler dedin bir düşün bakalım ..

son derece haklısın ama benim şuan ikinci bi ilişkim yokki.yurtdışındaki cocukla arasıra konusuyoruz.hoş bu bile bi aldatma sayılır ama.ya duygularım cok karısık arda bilmedigim göremedigim bir bag var ve ayrılamıyorum

Back
X