- Konu Sahibi cakiltasi35
1yıl sonraya gerek yok suan yurtdısında babamla eniştemin arkdsı beni istiyor ogluna.1bucuk ay sonra zaten gıdıcektım bıde ustune bu olay cıkınca şimdi herkes bizim görüşmemizi beklıyor ve benim ne dicegimi merak ediyolar. arasıra whatsapp tan konusuyoruz o cocukla okadar guzel konusuyoki benimle yani değerimi anlıyorum agzıma bakıyor resmen ne diyicem bişiy mi isiticem ne desem yapmaya hazır. şuan bi ilişkim varken onunlada konusmam dogru degil biliyorum ama bende düşünmek zorundayım sonucta evli değilim bir kızı bin kişi ister bi kişi alır heheh :) ama bide suanki ilişkime bakıyorum böyle itiş kakış bi ilişki saygımızı oldukça yitirdik.5 gündür de görüşmüyoruz alıştım boyle onunla görüşmemeye sogudumda biraz gibi.cumartesi günü arkaşlarımızın nişanı var orya gidicez acaba onu görünce nasıl davranıcam bilmiyorum...
Bir sorum var...;
*Bir erkek gece iyi geceler diyip sırtını dönüp uyursa bu ne demek ? hemde hiç birşey yokken.
Hiç düşünme ve bitir ilişkini başkasını düşünebiliyorsan kesinlikle sevgi falan yoktur.
Düşünsene o yapsa aynı şeyi kimbilir neler derdik.
Sen de daha fazla bekleme bence.
Bunu yanındayken mi yapıyor ?
Aynı yatakta yatıyorsanız ve sırtını dönüp yatıyorsa bence benimsemediğini gösterir..