• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hicbir şey hatırlamıyorum

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
evliliğinde yaşadığım çoğu kötü olay hafızam da yok. ne bilim küfür hakaretler filan aklımda ama olay neydi bilmiyorum. 20 25 gün sonra ilk dava var.
çekişmeli bosananlardan ricam hakim ne sorar neler konuşuluyor bana bi anlatır mısınız? belki biraz rahatlarim ortamı ogrenince. cok geriliyorim kendimi anlatamayacağım diye.
bunamış gibi hissediyorum

evliliğinde yaşadığım çoğu kötü olay hafızam da yok. ne bilim küfür hakaretler filan aklımda ama olay neydi bilmiyorum. 20 25 gün sonra ilk dava var.
çekişmeli bosananlardan ricam hakim ne sorar neler konuşuluyor bana bi anlatır mısınız? belki biraz rahatlarim ortamı ogrenince. cok geriliyorim kendimi anlatamayacağım diye.
bunamış gibi hissediyorum
Sanırım tek tek olaylar anlatılmaz, genel olarak sorunlar neyse ondan bahsedersiniz.

Dava dilekçeleriniz yazılmış demek ki duruşma tarihi verildiğine göre. O yazılanları okuyun, avukatınız da yönlendirir zaten. İlk duruşmaya ben katılmadım mesela avukatım gelmene gerek yok demişti. İlk duruşma da zaten avukatlar konuşuyormuş genelde. Boşanmakta kararlı mısınız, talepleriniz neler diye sonra direkt erteleniyormuş. Varsa tanıklar ve deliller incelenmek üzere, çocuk varsa geçici velayet veya nafaka talebiniz varsa geçici olarak bir miktar belirleyebilirmiş hakim. 2.duruşmaya kadar da kendinizi toparlarsanız biraz daha oturur kafanızda konuşacaklarınız

kötü şeyleri ya da unutmak isteyebileceklerini hafıza kapatıyor. bir anda bir olay sırasında falan hatırlanıyor. yan bunamadın normal.

Dava dilekçeleriniz yazılmış demek ki duruşma tarihi verildiğine göre. O yazılanları okuyun, avukatınız da yönlendirir zaten. İlk duruşmaya ben katılmadım mesela avukatım gelmene gerek yok demişti. İlk duruşma da zaten avukatlar konuşuyormuş genelde. Boşanmakta kararlı mısınız, talepleriniz neler diye sonra direkt erteleniyormuş. Varsa tanıklar ve deliller incelenmek üzere, çocuk varsa geçici velayet veya nafaka talebiniz varsa geçici olarak bir miktar belirleyebilirmiş hakim. 2.duruşmaya kadar da kendinizi toparlarsanız biraz daha oturur kafanızda konuşacaklarınız

aa çok sevindim inanın bende anlatıcam sandim

aa çok sevindim inanın bende anlatıcam sandim
2.duruşmada anlatmamız gereken şeyler olabilir ama. Bizim 2.duruşmaya daha 2,5ay var. Boşanma sebebinize göre de değişir muhtemelen ama o konuda avukatınız da yönlendirir zaten. Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı

Bir psikiyatriste başvurabilirsiniz.Yasadiginiz bir savunma mekanizması....zihniniz başa çıkamayacağını düşündüğü olayları unutmaya çalışıyor.Bence destek alın, maruz birakildiginiz psikolojik yararlanmayı da raporlandirtip davaniza ekletin

Benim de çekişmeli davam vardı. Katılmadım hiçbirine avukatım takip etti her şeyi. Duruşmalara girmenin yıpratacağını düşünüyorsanız katılmayadabilirsin. Avukatın daha iyi bilir tabiki, o derse katılmana gerek yok katılma bence.

Benim de çekişmeli davam vardı. Katılmadım hiçbirine avukatım takip etti her şeyi. Duruşmalara girmenin yıpratacağını düşünüyorsanız katılmayadabilirsin. Avukatın daha iyi bilir tabiki, o derse katılmana gerek yok katılma bence.

detay verebilir mısınız biraz. hala devam ediyor mu süreç nasi gitti
bide siz katılmayıp karşı taraf katılırsa nolacak.

Back
X