- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
farketmemişim bir hata olmuş26 yaşımın yarısına geldim derken
Yirmialtı buçuk..anlamayacak ne var26 yaşımın yarısına geldim derken
Aslında yaşadığınız durum çokta anormal degil, Türkiye şartlarında genelde bu tarz gidiyor yaşam elimizden.!! İş konusunda belirsiz bir ekonominin içindeyiz şuan ama tabi karamsar da olmamak lazım dozunda endişe kaygı yitiçi güç oluşturur. Daha bence yolun başındasın ve hiç zaman umudunuzu kaybetmeyin mutlaka sizinde işiniz ve güzel bir yuvanızı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar merhaba
Bu aralar gerçekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.
Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer üyelerinin de kendi içinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim üstüne bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.
En yakın arkadaşım ev kiraladı güzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir düzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henüz hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok.
Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biri çıksın, bir düzenim olsun diye düşünürdüm. Ama bakıyorum etrafta doğru düzgün biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gün geçtikçe de güzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.
Hep böyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Önceden geleceğimi hiç böyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hiçbir şey görünmüyor.
Ne yapabilirim bilmiyorum
aslında gerçekte kendimi pek kıyaslamam insanlarla ama evet, burada oldukça kıyaslamışım. Benim mutsuzluğum kendimle ilgili istediğim şeyler gerçekleşmediği için odağım diğer insanlara kayıyor doğal olarak.kendinde neyi eksik görürsen, başkalarının o yönlerini görüp kendinle kıyaslar ve kendini kötü hissedersin. şu an işsiz ve aşksız olduğun için işi olanlar, sevgilisi olanlar, evli olanlar sanki dört dörtlük bir hayat yaşıyor gibi, sanki tamamlanmış gibi geliyor sana uzaktan bakınca. ahım şahım değilim demişsin, onlar da değiller ki. düzgün kimse kalmamış diyorsun, partneri ve eşi olanların hepsi %100 düzgün mü ya da o eş ve sevgililer %100 düzgün mü? kendi içlerinde, ilişki içinde nasıllar bu detayları bilemezsin. o işi olan, ev kiralayan arkadaşın işi ve geçimiyle alakalı hiç sorunu olmuyor mu sanki?
bu kıyaslama hatasına düşmemelisin. işini, güzelliğini, aşk hayatını, aile hayatını kıyaslama kimseyle. herkesin hayatında iyi ve kötü şeyler var. kıyas yapıp daha da kötü hissetmek yerine önce gönlüne göre bir iş bulmaya odaklan. aşk meşk evlilik de zaten kısmet, ne zaman geleceği pek belli olmuyor.
Kaymasın. Kıyas işine girecek olursak senin aldığın eğitimi alamamış biri de sana özeniyor. Ailesinden ayrı, uzakta, gurbette olan da ailenle birlikte olmana özeniyor. Belki yaşlı birisi gençliğine özeniyor. Bir de bu açıdan düşün.aslında gerçekte kendimi pek kıyaslamam insanlarla ama evet, burada oldukça kıyaslamışım. Benim mutsuzluğum kendimle ilgili istediğim şeyler gerçekleşmediği için odağım diğer insanlara kayıyor doğal olarak.
Bi yerden başlayın .Karamsarlık daha da karanssr yspar .Bende 32 yasındayım .Boşandım.Hsla hayatla savasıorum .Hayat adıl deıl ama elındekılere sarıl.Aılesını kaybedenler yalnız yasamak zorunda olanlar var .Is konusunda kostur derımArkadaşlar merhaba
Bu aralar gerçekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.
Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer üyelerinin de kendi içinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim üstüne bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.
En yakın arkadaşım ev kiraladı güzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir düzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henüz hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok.
Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biri çıksın, bir düzenim olsun diye düşünürdüm. Ama bakıyorum etrafta doğru düzgün biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gün geçtikçe de güzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.
Hep böyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Önceden geleceğimi hiç böyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hiçbir şey görünmüyor.
Şu an evli misinizYine bir davulun sesi uzaktan hoş geliyor vakası. kızım hiç mi bu sitedeki aile konularını okumuyorsun ? Cinsel hayatı kalmayan, hiç olamamış, hakaretler ,küfürler içinde yaşayan bir sürü kadın var.sen de sanıyorsun ki herkes mutlu evlilikler yaşıyor.sürekli eşim bana yaklaşmıyor, eşimle aramızda hiçbir bağ kalmadı tarzında başlıklar açılıyor. Iktidarsız eşini kolundan tutup zorla çocuk yaptıranlar gördük burada. Sen de sanıyorsun ki sabah akşam ateşli sevişmelerin ürünü o çocuklar. Hepsinin de söylediği ortak şey eşim dışarıdan herkesin hayran olduğu biri. Yani senin gibi işin önünü arkasını bilmeyenleri kastediyor.Seni çok iyi anlıyorum.tam benim 2,3 yıl önceki halim gibisin.bence zamanla sen de anlayacaksın hayatın bu kadar basit birşey olmadığını.
Arkadaşlar merhaba
Hayır.çok isteyenler oldu ama bu sefer de ben istemedim.Şu an evli misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?