- 25 Eylül 2019
- 19
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kelebekk282
-
Ailesi yapmiyorsa bile esin yapmak zorundaydi. Niye bunlari netlestirmeden evlendin ki? Dugun oncesi gidip alisveris falan yapmadınız mi? Hic ailesine suc bulma, esin olacak adamin sucu. Tamam her sey altin, para degil ama bu da bir gelenektir. Hic taki takmadan dugun olur mu? En azindan guzel kolye, bileklik alsaymis.
Ben de bekar paramı bu sürece harcadım ve gönülden harcadım. ama eşim kendi parasını bekarken biriktirdiğim para o dedi. Ev tuttu beyaz eşya koltuk aldı diye her şeyi yaptıgını zannetti. Ve bu aile varlıklı bir aile. Ama aşırı cimrilerBana yapilsa kendime agir hakaret edilmis gibi hissederdim. Yazik olmus...
Kesin sizde taksinlarda ne olursa olsun düsünmüssünüz...
Bende bekar parami butun hazirliklarim icin harcadim bazi seyleri esimin aile yapmasi gerekken. Gerisini de borca yatirdim...
Bende şunu anlamıyorum ailesi takmadı eşim taksın diyosunuz ya eşinizin parası sizin paranız degl mi giderim bi ihtiyacım olan bisey isterim ozaman araba al derim mesela napiym altını yine bozdurulcak
Bekarlık param demiş yaBende şunu anlamıyorum ailesi takmadı eşim taksın diyosunuz ya eşinizin parası sizin paranız degl mi giderim bi ihtiyacım olan bisey isterim ozaman araba al derim mesela napiym altını yine bozdurulcak
Ozaman ayrılın ama bunu nişanlıyken görmeniz lazımdı. Insan karşısndakini tanırAlmıyor işte yapmıyor. Kendi parasına beni de ortak etmiyor. Ekonomik şiddet bu
Evlilik böyle bir şey değil ki. Eşinin ailesi gerekeni yapmadıysa sende ona göre tavır alırsın. Ortada bir birikim varmış sonuçta ve buna sizde ortaksınız. Şimdi eşin sana bilezik alsa atıyorum yarın ev, araba almaya kalksanız o benim diyip bozdurmuycak mısın mesela? Yine aynı kapıya çıkıyor. Ha çok seviyorum, heves ediyorum diyorsanda güzellikle söylersin,illaki alır.
Bekarlık param demiş ya
Koklatmıyor o parayı
Sakın kanmayın.Çocuk olursa diyor. Yani beni eve baglamadan yapmayacak.
Ev kirası falan ödediği için her şeyi yaptıgıgnı sanıyor. Sokakta bana bagırdı nankör diye maddi namkörmüşüm. Evi terk ettim zatenHaklısınız. Altın para mevzularına çok önem veren bir insan değilim ama az da olsa birşeyler yapılmalıydı eşinizin tavrı daha çirkin. Ancak fevri davranmayın biraz zaman verin bence. Bazen insan olayın sıcağıyla hata yaptıgını anlamayabiliyor.güzel uygun bir dille konuşun eşinizle. Altından daha mühim olan eşin tavrı ve bu süreçte asla çocuk yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?