Hiçbir şey takmadılar. Cimri aile..

Düğün yerini bilmiyorum demedim onlar karar verdi dedim. Bana gösterdiklerinde kontratı yapmışlardı ikna ettirmeye çalıştılar. Her ayrıntıyı anlatmadım diye yargılanıyorum. Maddiyat yüzünden değer görülmeyen bir kadın olarak düşünseniz keşke. İnsan başına gelmedwn bilmiyor

Iste dügün yerine bile seçmedin. Seçemedin degil, seçmedin. Maddiyat yüzünden deger görülmeyen kadin degilsin. Maddiyat deger gösterme ile alakali degil. Sende kabul et, insanlar zengin diye, herseylerine evet dedin. Karismak istemedin çünkü "bunlar zengin, zaten iyisini yaparlar" dedin. Evlendigimde rahat ederim dedin, ve fos çikti.

bence neden diye sorgulamak lazım

olağan şartlarda adam önce çocuk olsun sonra ev alırız demez

kv kp maddi durumu olmasa da az çok bir şeyler takar

en azından kendi çevresine ayıp olmasın diye takar

yani sahte altın alır gerekirse ya da kuyumcudan borç ama bunu takar

düğünde takı geline değil konuklara göstermelik takılır

eşiniz ve ailesinin düğünü takiben boşanacağınız ya da altınları alıp kaçacağınıza dair bir düşüncesi mi var

sonuçta bekarlık parasını korumak için bekarken alırsın evi arabayı bekarlık paran korunmuş olur eş hak iddia edemez

burada eşinizin durumu daha da ilginç

para var ama ev kira çocuk olursa belki

yaş farkı mı var karşı taraf ile zıt bir durum mu var

cimrilik farklıdır annenizin yatırımlık takı takın isteği de ilginç

ben şunu takacağım siz de ne uygun görürseniz der geçersin mesela

annen baban takmadı sen tak daha da ilginç

yani bu düğünden önce konuşulur annen baban ne takacak onlar takmıyorsa sen al taksınlar diye

örneğin bana düğünde takılan seti biz aldık eşimle kv kp de birer bilezik taktı görümceler de

kv etrafta geline 4 bilezik taktık dedi takamayacak olsalardı seti daha ucuz alır 14 ayar göstermelik iki bilezik alır verirdim kv kp eline

sizin eşinizle iletişiminiz de olmamış ki hiç

Sorun altından, takıdan çok insana değer verilmemesi. Benim başımdan da aynı şey geçti. Tamam maddi durumunuz olmayabilir ama her insan küçükte olsa hediye alma imkanına sahiptir diye düşünüyorum. İlla altın takı olmasınada gerek yok. Misafirliği bile giderken hediye götürürüz. Düğüne nişana geliyorsun sap gibi. Kasıtlı yapıyorlar. Seninkiler yine almadıkları gibi size yük olmamış. Benimkiler almadıkları gibi herşeyleri yük bize. Kendilerini akıllı sanıyorlar ama hak yediklerinin farkında değiller. Boşanma mevzusuna gelince sonuna kadar haklısın ama boşanacak kadarda büyütme bence. Bizimde şansımız böyleymiş napalım

Şimdi ne kadarlık evlisiniz orayı kaçırdım sanırım.Birde olan olmuş yani evlenmişsiniz tamam derdiniz altın değil verilen sözler vaatler.Ama sizde çok erken başlamışsınız keşke zamana yaysaydınız bu durumu...

Nısanlıyken ne oldugu belliymiş kocanızın göz göre göre evlenmıssınız, herseye sustum yeter ki huzurum olsun kafası en yanlıs kafa
Herseye susunca hem huzur olmuyor, hem kimse size saygı duymuyor keske sesinizi cikarsaydınız.
Ucuz restaurantı esınız izin verdıgı İcin tuttular bu arada, takıyı da kocanızın izniyle takamadilartek sıkıntı Kocanız yani.
Susmaya devam ederseniz mutlu olamazsınız

Haklısın, eşin evlenme sürecinde takmayacaklarını bilmiyor muydu, hadi size sürpriz oldu ona da mı sürpriz oldu? Hatta almaya sizinle birlikte gitmeniz gerekirdi.

hepsi tamamda bekarken biriktirdigi paralarda kanunen bile bir hakkiniz yok esiniz vefatbetmedigi surece o paraya göz dikme konusunda haksizsiniz maalesef
esimin ailesi biz evlenirken baya altin takti millete gosteris yapti dugunden sonra alacaklarini biliyorlardi cunku ben bazi sebeplerden rizali verdim ama sonradan bazi seylerin bana yansitildigi gibi olmadigini ogrendim allaha havale edip kiziniza daha beteri yapilirda anlarsiniz insallah dedim öylede oldu bir bilezigi cok gorduler kizina takilanida geri aldilar
bazi seyler icin evlilik bozulmaz arkadasim evlenmek oyun isi degil havale et allaha merak etme bir haksizlik varsa o cok guzel gozlerine soka soka cikariyor onlardan

Yani aile takmamış eşten istenmesi çok saçma baa göre. Ha eşinizin bankada ev ve araba alacak parası olup bunlar benim bekar param diyorsa size de zerre güveni yok maddi açıdan demek ki. Ama öyle demesi kabul edilir bir şey değil benim için

Göz dikmek ne demek? Parası vaken hiçbir şey yapmamasından bahsediyorum. Verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden yalan söylemesinden bahsediyorum burda. Kadınlar kulubu gerçekten acımasız.

Göz dikmek ne demek? Parası vaken hiçbir şey yapmamasından bahsediyorum. Verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden yalan söylemesinden bahsediyorum burda. Kadınlar kulubu gerçekten acımasız.
hic bir sey yapmadi derken mesela esyalari kim aldi ?
siz neler aldiniz esiniz neler aldi ?

çok üzüldüm adınıza. evlenmeden önce de böyle miydi maddi konularda? hani insanın birikimi olmaz cidden parası olmaz yapamaz anlarım. ama lafı geçer mesela sonra telafi edececğini söyler. eşinizin yatırımı da varmış, size hiç bahsetmedi mi?

Bekarlık param lafı ve bebek olunca harcarım demesi çok itici. Size değer vermiyor. Bana kalırsa alınmayacağının da o düğün yerinin de bilincindeydi. Sizi oyalamış. Epey cimri bir aileler eşiniz de dahil. Bence anne babanın değil de evlenecek kişilerin sorumluluğu bunları yapmak. Benim eşimin ailesi de hiçbir şeyle ilgilenmedi ama umurumda olmadı. Onların sorumluluğu değildi. Eşin kendi yapacaktı ki parası da varmış. Boşan diyemiyorum ama çok sürünürsün bu insanlarla. Keşke biraz gözünü açsaydın.

bahsetti. Sonra o para benim değil dedi sakladı. Sonra itiraf etti evet benim dedi. Ben bir ekmeği bölüşürüm yeri gelir. Benim takıldıgıgm konu yalan söylenmesi değer verilmemesi. Ben tutumlu olarak düşünmüştüm nişanlıyken ama doz arttı..

hem kendinize hem eşinize biraz süre verin bence. sevginizden emin değil mi ki çocuk yapınca harcarım falan demiş. ne alaka? siz karı kocasınız. ailesiniz artık. birbirinizden ayrı gayrınız olmaz. sakin olmaya çalışın. olayın sıcağıyla davranıp haklıyken haksız duruma düşmeyin. karşınıza alıp sakin sakin konuşun. suçlayıcı bi şekilde değil. hislerinizi anlatın. bunu söyledin ve bu bana şöyle şöyle hissettirdi diye... hakkınızda hayırlısı olsun

böyle mıhsıçtı adamlarla da hayat geçmez ki, çok ayıp etmiş eşin olmadıysa da gönlünü rızanı alabilmeliydi

Sen ben mevzularını hıc sevmedım oldum olası. Bekarlık param nedır ya? Yanı ben bunu senınle evlenmeden bırıktırdım senın ne emegın ne hakkın var demek oluyo. Kımsenın aılesı bısey takmak zorunda degıl ama esın yapmalıydı bana gore. Sende aılesıne karsı bı tavır takınırdın guler gecerdın kısasa kısas olurdu. Yaptıgı gercekten cok cırkın. Bebek olursa harcarım ne demek

ASla altıncı paracı bir insan değilim de damat ailesinin de hiçbirşey takmaması gerçekten Onur kırıcı bi davranış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…