Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ataerkilliği dibine kadar yaşayan bir erkek ve ailesi.eee evlenmeden iyi gözlem yapmak lazım.bu saatten sonra adamı nasıl kadın erkek eşitliğine inandıracaksın ki.tavsiyem yok.en fazla alır karşına konuşursun.bu saatten sonra kültürel reform mu yapmaya çalışacaksın koskoca insanlara.

Ayyy aynen.aşırı temiz erkek benim de çok gıcığıma gidiyor.sanki erkekler biraz daha rahat olmalı gibi geliyor bana da.

Sadece bana öyleler. Annesinşn beni ezmeye çalıştığını görmüyor. Cevap verince ben kötü oluyorun. İşlerine gelince çok modernler. Eltimle birlilte kvlere gittiğimizde filan onun çocuklarını oyalayıp yardımcı oluyordu bana gelince ettiği yardımı başıma kakıyo. Benim eksiğimi kapatıyornuş insanşar arkamdan laf etmesin diye uğraşıyormuş.
.

Ayyy aynen.aşırı temiz erkek benim de çok gıcığıma gidiyor.sanki erkekler biraz daha rahat olmalı gibi geliyor bana da.
Aynen yani lafını etme ya. Babamla da yalnız kaldığım oldu bekarken babam bulaşık yıkasa lafını etmezdi bana. Ki babamda ataerkil biri ama böyle değil

Off kv ile mi uyumus her haftasonu yatili misafir evler piril… bence sizin elti de ilginc bi vaka. Bu ailede hic mi normal insan yok. Eltinizin bacisini alsaymis cok memnunlarsa. Allah sabirlar versin cok zor bu aile ile mutlu olmaniz

bebek doğunca eşiyle yatak ayıranı çok duydum da
kayınvalide-gelin yatanı ilk defa duyuyorum. sebep ne ki? gece kayınvalideniz mi bakıyor bebeğe? birlikte yatılmadan yardım edilmiyor muymuş?

bebek doğunca eşiyle yatak ayıranı çok duydum da
kayınvalide-gelin yatanı ilk defa duyuyorum. sebep ne ki? gece kayınvalideniz mi bakıyor bebeğe? birlikte yatılmadan yardım edilmiyor muymuş?
Gece ben uyurken bebeğe bakacak ilgilenecekmiş. Eltim sezaryen doğum yapmış ikisinde de eğilemiyormuş beşiğe ondan dolayı kv yardım etmek için aynı yatakta yatmış. Onlarda adet öyleymiş. eşi salonda yatmış.

Off kv ile mi uyumus her haftasonu yatili misafir evler piril… bence sizin elti de ilginc bi vaka. Bu ailede hic mi normal insan yok. Eltinizin bacisini alsaymis cok memnunlarsa. Allah sabirlar versin cok zor bu aile ile mutlu olmaniz
Eltim en küçükleri ve en son evlenen, kardeşi yerine o alsaymıi tövbe tövbe yaa bazen kıyaslandığımda öyle diyesim geliyor. Evet eltim değişik ve rahat bir insan.

Depresyonunuz değil eşiniz var bence. Ondan bir kurtulsanız kendinize gelecek eski neşenizi bulacaksınız da işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…