- 1 Ağustos 2024
- 50
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Kızlar merhaba. 2024 Kasım ayından beri çocuk deniyoruz. Kan tahlillerimiz, eşimin sperm ve hatta doppler ultrason görüntüleri, benim vajinal ultrasonlarım, son olarak da hsg her şey iyi çıktı. Yapacak bakacak başka şey de kalmadı. Ama hamile kalamıyorum. Etrafımda herkesin hamilelik haberini duyuyorum ve ben bunu yaşayamayacak mıyım diye sürekli bunalımdayım. Yumurtlama takibi de yaptım olmadı. Martın ortasında hsg çekildim. Tam 4 ay geçti yine olmadı. Doktorlar Aralık, ocak ve şubat aylarını saymıyor çünkü o üç ayda benim oto immun sistem hastalığım nüksetmişti (ağır kurdeşen döküyorum) hatta öyle bir hale geldim ki dört bir yanımda lenflerim şişti. Doktorlar bunun hem stresten hem de vücudumun sperm ve döllenmeye hemen alışamamasından olabileceğini söylüyor. Çünkü bağışıklık sistemim genel olarak tepkisel. Ama ben anlamıyorum insanlar ilk aydan gebe kalırken benim vücudum neden kabul etmesin
(
Benim gibi herhangi bir kadın hastalığı olmayan, eşinden de sorun olmayan ama hemen hamile kalamayan var mı

Benim gibi herhangi bir kadın hastalığı olmayan, eşinden de sorun olmayan ama hemen hamile kalamayan var mı