- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Hayır ailesi istediği gibi at kosturamayacaklarını anlasın istiyorumBu sebeple Ayrılma olmaz ki canım . Inat etmek için de basit bi mesele değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ailesi istediği gibi at kosturamayacaklarını anlasın istiyorumBu sebeple Ayrılma olmaz ki canım . Inat etmek için de basit bi mesele değil mi
Kesinlikle ama benim sucum ne sinir oluyorum o görümceye de kafasına göre takılıyor gidin kalın abimlerde falan diyor kp e .sanane ben davet ederim evime canım isterseİpleri vermek nedir ya ne olmuş eşi var artık onun birde böyle karışmazlar mı sinir oluyorum herkesin ailesi var artık anlaşılan diğerine sözleri geçmiyor sizin eşe sarmışlar
Eşim beni kısıtlamıyor bende istediğim zaman dısarı cıkıyorım sadece eltim kadar sosyal değilim ama bu benim karakterimşe alakalı ve kalabalıktan hoslanmam bi iki kafa dengi arkadasım olsun yeter eltime para konularında ve ailesine karsı tutumumda onum gibi olamazsın diyor.dogu görevi bitince ikna olmazsa bosanıcam zatenBence siz de eltiniz gibi olun. .bağımsız ve özgür .ama sizde kapıyı çekip çıkacak cesaret yok. Herşeyi kaybetmeyi göze aldığınız an kazanacaksınız ...
aslında erkekler ailelerin arkasına saklanıyorlar.kesinlikle kaynım eltimi hiç ezdirmez hep arkadasındadır her dediğini yapar ve ezemedikleri icin de kadını feciii kıskanıyorlar
Nafaka heralde boşanmakla tehdit ediyor belki de.ayda 1000 milyar ne oluyor
Çalısır bakarım cocuguma bu zamana kadar hayatımda ilk defa bir seyden pişmanlık duymadım oda karnında bir canlıyla yasamaktan bunu yaptıysam en iyi sekilde de bakmak zorundayım binlerce boşanmıs aile cocugu var böyle düşünüyorum ben cünkü bu şehirde ömür billah kalırsam ne iyi bir anmelik ne de eşlik yapamamBir gün ayrılacağını düşündüğün halde hamile kalıyorsun. Sığınma evi, ailem beni sokakta bırakmaz heralde diyorsun, emin değilsin. Diyelim ki aldılar seni eve. Eve tekrar dönünce şimdikinden daha mı mutlu olacaksın, hele ki kucağında bir çocukla. O zamanda başka sorunların olacak. Bu çocuğun günahı neydi madem mutsuzsun.
Ayrıca kaynın da adam gibi adammış, eşini ezdirmiyor ona değer veriyor. Seninki de malesef odunmuş.
Galiba eltimin hayatına özeniyor gibi anlamıssınız beni ama hayır benim tek derdim kendi cevrem ve ailem inanın eşim bana üstümde baskınlık kuramayacaksın beni yönetemezsin diyor adamı nasıl bir korkutmuslarsa hep onu yönlendirmeye çalıstıgımı düşünüyor oysa öyle bir sey yokaslında erkekler ailelerin arkasına saklanıyorlar.
eşinizin kendi fikri bu dogrusu bu şekilde yaşamak siz bunun mücadelesini verirken ailesini aradan çıkarın bence.
çünkü hiç bir erkek ana babasının sözünü dinlemez işine geldiginde kullanır.
siz istanbula eşinizle gelirseniz emin olun bu hayatın aynısı batıda yaşarsınız.
eltinizin eşi başka biri oldugu için yaşam şartları da farklı.
nafaka ile size kapıyı gösteren adamı çok konuşturmayın sonra saygınız da kalmaz bir birinize
Benim bağımsızlık dediğim dışarı çıkmak değil zaten. ..o olmasa da ayrı bir hayat kurabileceginizi ,harcamalariniza ancak kendinizin karar verebileceğini bilmesi lazım ...bu arada ben de evliyim çok şükür bekar da böyle haybeden sallıyor diye düşünmeyin. Evliliğin tabi ki sorumlulukları var ama bu çok daha farklı bir şey. ..hayatınızın merkezine evliliginizi koymayın. Sadece hayatınızın bir parçası olsun merkezi değil. .boşanıp bosanmamak size kalmış ...hayırlısı olur umarım .Eşim beni kısıtlamıyor bende istediğim zaman dısarı cıkıyorım sadece eltim kadar sosyal değilim ama bu benim karakterimşe alakalı ve kalabalıktan hoslanmam bi iki kafa dengi arkadasım olsun yeter eltime para konularında ve ailesine karsı tutumumda onum gibi olamazsın diyor.dogu görevi bitince ikna olmazsa bosanıcam zaten
oyle düşünmedim kardeş de olsalar farklılar dedimGaliba eltimin hayatına özeniyor gibi anlamıssınız beni ama hayır benim tek derdim kendi cevrem ve ailem inanın eşim bana üstümde baskınlık kuramayacaksın beni yönetemezsin diyor adamı nasıl bir korkutmuslarsa hep onu yönlendirmeye çalıstıgımı düşünüyor oysa öyle bir sey yok
Bu kadın neyle savaşacak Allah aşkına,ne savaşı birde sanki kadını zorla tutuyorlar.eşini dolduran annesi eşinde anne kuzusu
sürekli onun ağzına bakacak
kayıp edenlerden olacaksın
gerçekler hep acıdır
savaşmadan hiç bir şey elde edemiyeceksin
Bir de sen onu o boşanmışların çocuklarına sor bakalım. Mutlumuymuşlar ana ayrı baba ayrı. Seninki bencillikten başka bir şey değil. O çocuğu düşündüğünü mü zannediyorsun gerçekten?Çalısır bakarım cocuguma bu zamana kadar hayatımda ilk defa bir seyden pişmanlık duymadım oda karnında bir canlıyla yasamaktan bunu yaptıysam en iyi sekilde de bakmak zorundayım binlerce boşanmıs aile cocugu var böyle düşünüyorum ben cünkü bu şehirde ömür billah kalırsam ne iyi bir anmelik ne de eşlik yapamam
Oda olabilir ama bilmiyorum kafam cok görümcem eşime ipleri karının eline verme der .kv nişanda baklava aldırtmaz cikolata aldık diye ki bunu düğünden sonra öğrendim eşim benim icinde ailesine rest cekmiş biri beni istemedikleri halde omdan baskasıyla evlenmem deyip karsısına aldı ailesini ama ailesini de dinliyor fakat kötüyle iyiyi ayırt edemiyor benceoyle düşünmedim kardeş de olsalar farklılar dedim
eşinizi ailesi yönettigini de zannetmiyorum yapmak istese gitmek istese gider.
galiba biz eşimizin gerçek huylarına inanamıyoruz.
Ayda yılda görüyorum zaten dediğin insanlar nası at koşturuyorlar acaba merak ettimHayır ailesi istediği gibi at kosturamayacaklarını anlasın istiyorum
evet ben onu düşünmesem eşimi dinleyip aldırtırdım o cocugu anlatabiliyormuyum mutsuz anne baba tablosundansa ayrı ama mutlı bir anne daha verici olabilir bu benim düşüncemBir de sen onu o boşanmışların çocuklarına sor bakalım. Mutlumuymuşlar ana ayrı baba ayrı. Seninki bencillikten başka bir şey değil. O çocuğu düşündüğünü mü zannediyorsun gerçekten?
Telefonla konusarak dolduruyorlar ailesine danısıyor eminim .eşim bana dün söylediği seyi ertesi gün farklı söylüyorAyda yılda görüyorum zaten dediğin insanlar nası at koşturuyorlar acaba merak ettim
Siz bir memleket uğruna adamı bosanmakla tehdit ediyorsunuz.Bence eşiniz iyiyi ve kötüyü iyi ayırt ediyor.Hiç ailesini suçlama sen eşine güven vermemişsin.Oda olabilir ama bilmiyorum kafam cok görümcem eşime ipleri karının eline verme der .kv nişanda baklava aldırtmaz cikolata aldık diye ki bunu düğünden sonra öğrendim eşim benim icinde ailesine rest cekmiş biri beni istemedikleri halde omdan baskasıyla evlenmem deyip karsısına aldı ailesini ama ailesini de dinliyor fakat kötüyle iyiyi ayırt edemiyor bence