- Konu Sahibi Hesappasif
Serseri eltiler gelinler siziEşim de diyor sen serserisin diye, hatta eltime de diyor "serseri gelinler" diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serseri eltiler gelinler siziEşim de diyor sen serserisin diye, hatta eltime de diyor "serseri gelinler" diye![]()
Eşim daha önce dedi zaten abimlerle aynı siteden ev alırız demişti simdi gecinemeyiz diyor ama bence yine kararı değişecek cünkü hep değişiyor eltim de calısmıyorKonu sahibi ilerde şartlar oluşunca esinizin abisinin olduğu şehre gitmeye ikna edebilirsiniz eşinizi.İllaha aile ile olmak istiyorsa o da aile üyesi sonuçta.Eltiniz de çalışıyor mu?
İnat havası var ama Yani tatlı dille yumuşak şekilde konuşuldu mu bu konularAdam benim burda mutsuz oldugumu göre göre orda kalmaya devam ediyorsa tabikide boşarım benim mıtlulugumu gözardı edeni ömür boyu pışpışlayacak değilim söz verip sözünden döndü asıl o bana güven vermiyor bir dediği bir dediğini tutmuyor
Sakinleşmene sevindim:)Haklısınız daha dogu görevinin bitmesine cok var konuyu o zamana kadar kapatcam diyorum ama tutamıyorum kendimi bu sefer geçrekten hiç açmıycam o zamana kadar .cok teşekkür ederim sayenizde sakinleştim biraz![]()
Tabi branşa göre değişir canım, hamile olduğun için mi bilmiyorum ama tek mesele bu ise bu kadar aksi inatçı olmayın birbirinize karşı derim ben, erkenden yıpratmayın birbirinizi.Branş önemli değil mi eşim özel ders de verebilecek bir bransta cünkü
Buradaki başka kv konularını okuyunca bile sinir oluyorum kv ye etkiliyor burasıda insanı gerçekten :) her cümlemize kadar haklısınız ki farkettim ben inatlaştıkca eşim de inatlasıyor ve bekarken hiç düşkün olmadıgı ailesine daha düşkün oluyor o istiyor ki ben hep güleyim mutlu bir yuvam olsun ama ben hep trip atıyormusum sebepsiz yere de kavga etmiyorum ki erkekler cok düz mantık anlamıyorlar cogu :) inşallah dediğiniz gibi olur bende yasarım o mutlulugu :)Sakinleşmene sevindim:)
Kendini kimsenin hayatına göre sartlandırma bu eltinde olabilir kim olursa olsun kendini ve eşini üzme,yıpratma..Ya da burda gaz veren de çok olur..
fakat senin eşin ,bebeğin ve sen teksin,sizin aile dinamitleriniz size özel kimseyi kendinle eşinle kıyaslama..
Tabi bu demek olmuyor ki kendi yolunuzu çizmeyeceksiniz..ve siz artık tek değilsiniz eşiniz var ve bebeginiz olacak her şeyı beraber yapacaksınız.Bırakın başkaları size özensin örnek alsın.
Ve inanın ki oluyor.O sevmediğin yerden de kurtuluyorsun, bebeğin de büyüyor,eşinde kendini törpülüyor bir bakacaksın en çok esin ordan ayrılmak isteyecek.
Bir benzerini yasadım ordan biliyorum.
Umarım her şey gönlunuze göre olur.
Yumusak sekilde konustugumuzda olabilir istanbul demiyor ama batıya gidebilirz diyor ertesi gğn hayır deyince ben kaplan kesiliyorum böyle böyle inada biniyorİnat havası var ama Yani tatlı dille yumuşak şekilde konuşuldu mu bu konular
Başka meselelerde oldu ama su an tek ciddi mesele bu canım belki bir cevrem olsaydı bu ladar takmazdım bunları ama oluyor işte insan bunalıyor gurbettenTabi branşa göre değişir canım, hamile olduğun için mi bilmiyorum ama tek mesele bu ise bu kadar aksi inatçı olmayın birbirinize karşı derim ben, erkenden yıpratmayın birbirinizi.
Ailesi merkezde yasıyor merkeze tasınmak istiyor istemediğimi bile bile o zaman o neden zorluyor buna ki ben inatla merkeze tasınmayacagız diyorum taşınırsak yatakları bile ayırırım diyorum o da istemediğim seyler yapmak istiyor kavga edince tamam gitmeyedebilirz diyor yani bizim evlilik oturmamıs bunun cok farkındayım sadece evlilik değil ikimizde olgun bir birey değiliz ama artık daha sakin olmaya ve düşünerek hareket etmeye karar verdimEvlilik bu kadar ucuz olmamali. İstanbula tasinmazsak senden boşanacam ne demek? Ben erkek olsam o lafin uzerine bosardim. Evlilik demek ortak karar demek, tehdit etmek ne demek ya. Erkek tehdit ettiyinde kiniyoruz, kadina tehdit yakismaz ( bana gore )
Tehditle bisey yapamazsiniz, soylemek istediyim o. Erkek daha da inatlaşir.Ailesi merkezde yasıyor merkeze tasınmak istiyor istemediğimi bile bile o zaman o neden zorluyor buna ki ben inatla merkeze tasınmayacagız diyorum taşınırsak yatakları bile ayırırım diyorum o da istemediğim seyler yapmak istiyor kavga edince tamam gitmeyedebilirz diyor yani bizim evlilik oturmamıs bunun cok farkındayım sadece evlilik değil ikimizde olgun bir birey değiliz ama artık daha sakin olmaya ve düşünerek hareket etmeye karar verdim
Adam mutluluğun formülünü bulmuş resmenkesinlikle kaynım eltimi hiç ezdirmez hep arkadasındadır her dediğini yapar ve ezemedikleri icin de kadını feciii kıskanıyorlar
:)Ben bile burayı okuyunca bazen melek kayinvalideme bileniyorum:)) yazık kadının haberi bile yok.Buradaki başka kv konularını okuyunca bile sinir oluyorum kv ye etkiliyor burasıda insanı gerçekten :) her cümlemize kadar haklısınız ki farkettim ben inatlaştıkca eşim de inatlasıyor ve bekarken hiç düşkün olmadıgı ailesine daha düşkün oluyor o istiyor ki ben hep güleyim mutlu bir yuvam olsun ama ben hep trip atıyormusum sebepsiz yere de kavga etmiyorum ki erkekler cok düz mantık anlamıyorlar cogu :) inşallah dediğiniz gibi olur bende yasarım o mutlulugu :)
Arabanın anahtarını eltime veriyor kaynım kadın aksama kadar geziyor ve herkes ali çalısıyor elif keyf ediyor diye dedikodu yapıyor :):)Adam mutluluğun formülünü bulmuş resmen
Benim gorumceler de islerine gelince kocalarina adam ol da karinin yaninda ol diyorlar..eşime de bi durum olunca adam ol da ana babanin arkasinda dur diyolar..sizin adamlik taniminiz da bi garip dedim isinize geldigi gibi..adamligi esim sizden ogrenecek degil dedim o oldu inaninBir gün ayrılacağını düşündüğün halde hamile kalıyorsun. Sığınma evi, ailem beni sokakta bırakmaz heralde diyorsun, emin değilsin. Diyelim ki aldılar seni eve. Eve tekrar dönünce şimdikinden daha mı mutlu olacaksın, hele ki kucağında bir çocukla. O zamanda başka sorunların olacak. Bu çocuğun günahı neydi madem mutsuzsun.
Ayrıca kaynın da adam gibi adammış, eşini ezdirmiyor ona değer veriyor. Seninki de malesef odunmuş.
Aman hissetmesin bile kadın yazık valla iyi kvlerde var üzmemek gerek onları :) evet ailesine merhamet etmeyen adam başka kimseye merhamet etmez ama o dengeyi kurmak cok önemli kaş yapayım derken göz cıkarmasınlarda :) akrabanız bosandı mı bari affetti mi yoksa .Allah kimseye yastmasın cok kötü bir duygudur . Kimse huzursuz bir eve gelmek istemez cok dogru :):)Ben bile burayı okuyunca bazen melek kayinvalideme bileniyorum:)) yazık kadının haberi bile yok.
Aynen eşinin üzerine gitme bırak ailesini sevsin seni ezmedikten sonra..Ailesini seven adamdan korkmam o esini de cok sever ama ailesinden kaçan adam eşine mutlaka bir hata yapıyor ve çok yakın bir akrabamda yaşadık resmen karısıyla nefes alan,eşininde zorlamasıyla ailesinden kaçan adam güya karısına çok aşıktı ve onu tepesinden indirmeyen adam başka bir hatuna ev tutup gündüz o hatunda gece evinde..Düşün..Rezill oldular utancıda ayrı.. .
Eşinle ,evinle mutlu ol,yüzün gülsün gerçekten sana da bu ruh hali iyi gelecektir
Hem eşin bırak sana daha da bağlansın.
mutlu,huzurlu yuvasına hangi erkek bağlanmaz :)
bencede kıskanıyorlar karısına harcamış arkasinda durmuş cok mu.harcanan paranın kendilerine gelisini mi planliyorlar.bu kafayla devam etsin kocan mutluluğunu da huzursuzluğa cevirsim kendi kaybeder.hatta seni kaybeder.o gazlayan kvalde ve görümceler gtunu döner.ailemi savunayım derken o cok sevdiği ailesi kendin ettin kendin buldun deyip köşeye cekiliverir.kesinlikle kaynım eltimi hiç ezdirmez hep arkadasındadır her dediğini yapar ve ezemedikleri icin de kadını feciii kıskanıyorlar
Teşekkür ederim beni anladıgınız icin haklıyım ama galiba sert ve inatcı davrandıgım icin haksız konumuna düşünüyorum ve hırs tabiki ben aileme uzagım ailemi bırakıp geliyorum ama o sözünü tutmuyor bundan somra daha sakin olucam cünkü eşim cok değişken birisi kendime zarar vermekten baska yaptıgım bir sey yok dogu görevi bitince tekrar konusurum artıkAslında sorun başta verilen sözün hayat şartları nedeniyle tutulmaması falan değil.O sözün tutulması için gereken şartlar gerçekleştiğinde bile ötelenmeye çalışılması.Ve bunun nedeni de ailesinden biri olunca insan ister istemez çekiyor savaş bayrağını.
Ben hak verdim hemde her açıdan
Eşekten düşenin halinden yine eşekten düşen anlar :)Teşekkür ederim beni anladıgınız icin haklıyım ama galiba sert ve inatcı davrandıgım icin haksız konumuna düşünüyorum ve hırs tabiki ben aileme uzagım ailemi bırakıp geliyorum ama o sözünü tutmuyor bundan somra daha sakin olucam cünkü eşim cok değişken birisi kendime zarar vermekten baska yaptıgım bir sey yok dogu görevi bitince tekrar konusurum artık