Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.
Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.