Hiçbir zaman evlenmeyecek olmak

birini bulsan da hayatına sihirli değnek değmeyecek. yalnız öleceğine inanırsan yalnız ölmek için her şeyi yaparsın. bunun tersi de mümkün. hayatını güzelleştir. takıntı olduğunun farkındasın. kendini geliştir.
bunu kendime o kadar çok söylüyorum ki su an biri var hayatında diyelim ne değişecek diye. Ama yukarda da dediğim gibi hayatımda bi bu konu yoluna girmiyor ben de o yüzden iyice takıyorum
Biraz da bu konularda teslimiyet gerekli,çok düşünmekte zararlı olabiliyor.
öyle sanırım
Geleceği yalnızca Allah bilir 🌸o yüzden fala inanipta umutsuzluğa kapılmayın lütfen
Bir nevi içinde bulunduğunuz şey vesvese bu sizi kötü düşünmeye karamsar olmaya itiyor buna izin vermeyin umutlu olun yarının ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez belki de güzel huzurlu günler sizi bekliyor bugun bir sey olmuyor diye üzülmeyin o yüzden
Bu çevre baskısı denilen illete malesef her bekar maruz kalıyor sabredin belki etrafında tek tek senden önce evlenen arkadaşların dan daha mutlu huzurlu bir evliliğin olacak kim bilir 😊
Allah isteyen herkese hayırlı kısmet kapilari açsın insallah 💚🌸
teşekkür ederim insallah 💕💕 dediğiniz gibi çevre de etkiliyor. Her ne kadar takmayacağım desem de benimle alakasız komsu teyze bile yorum yapıyor.

Ah ah at bu düşünceleri aklınızdan atın.
Kismetim yok, içime böyle hisler doğuyor yada karşıma insan çıkmıyor demeyin. Çevrenizi değiştirin.

Kuantum, çekim yasası gibi kavramlar var duymadıysan araştır. Hayatımız çoğu zaman düşündüklerimizi ve inandıklarımızı bize yaşatır böyle düşünürsen evlenemezsin zaten. Güzel düşün. Her gece uyumadan önce kendini gelinlikle hayal et olacağına koşulsuz inanarak en ufak tereddüte kapılmadan hayal et. Sonra sevilmeye layık olduğuna inan değerli olduğunu bil gerisi gelir.

Ah ah at bu düşünceleri aklınızdan atın.
Kismetim yok, içime böyle hisler doğuyor yada karşıma insan çıkmıyor demeyin. Çevrenizi değiştirin.
ah ah diyince sanki siz de bu konudan dertliymişsiniz gibi geldi öyle mi?
Kuantum, çekim yasası gibi kavramlar var duymadıysan araştır. Hayatımız çoğu zaman düşündüklerimizi ve inandıklarımızı bize yaşatır böyle düşünürsen evlenemezsin zaten. Güzel düşün. Her gece uyumadan önce kendini gelinlikle hayal et olacağına koşulsuz inanarak en ufak tereddüte kapılmadan hayal et. Sonra sevilmeye layık olduğuna inan değerli olduğunu bil gerisi gelir.
Çekim yasası var mı gerçekten? Bazen yalan gibi geliyor. ://

Benim de falımda iyi şeyler görünüyor ama gerçek hayatımda hiç alakası olmayan şeyler yaşıyorum. Fala inanmıyorum eğlencesine bir arkadaşıma baktiriyorum. Hayatınızı buna bağlamayın. Sosyallesin gencliginizin tadını çıkarın. Bir de enerji olayına çok inanırım evrene pozitif dusuncelerinizi gönderin olumsuzluk size zarar verir

Deniyim bakalım bu işleri bırakmayı diyeceğim de insallah artık ): :)

Benim takıntı yapma sebebimden biri de şu ukalalık gibi olmasın ama hayatımda sevgili dısında her seyim tam. Bi bu yönden sanssızım ya da ben beceremiyorum o yüzden iyice takıyorum.
Akışa bırakın lütfen.Her sey olmasi gerektigi zamanda ,olmasi gerektigi gibi olur.Siz böyle düşünerek ve takarak kendinize iyilik yapmiyorsunuz inanin.Ayrica herkes evlenecek diye bir kaide de yok.Hayırlısını isteyin.Yoksa Sonu mutsuz olduktan sonra ,her hayal anlamsızdır.

Benim de falımda iyi şeyler görünüyor ama gerçek hayatımda hiç alakası olmayan şeyler yaşıyorum. Fala inanmıyorum eğlencesine bir arkadaşıma baktiriyorum. Hayatınızı buna bağlamayın. Sosyallesin gencliginizin tadını çıkarın. Bir de enerji olayına çok inanırım evrene pozitif dusuncelerinizi gönderin olumsuzluk size zarar verir
Aslında ben de hep inandım enerjimi yolladım yolladım baktım bir şey değişmiyor bu enerji işi de mi yalan diye yine karamsarlaştım :KK53:

Akışa bırakın lütfen.Her sey olmasi gerektigi zamanda ,olmasi gerektigi gibi olur.Siz böyle düşünerek ve takarak kendinize iyilik yapmiyorsunuz inanin.Ayrica herkes evlenecek diye bir kaide de yok.Hayırlısını isteyin.Yoksa Sonu mutsuz olduktan sonra ,her hayal anlamsızdır.
akışa bırakınca olcağını bilsem keşke her ihtimali zorlayasım geliyor 😅😬
Benim de yakin bi akrabam boyle takinti yapti baya kendine 31 yasinda erkek bikac kez intihar etmeyi bile dusundu o kadar takinti yapmak iyi degil bence akisina birakmak lazim nasibin seni bulur.
Ayy tövbe korktum su an 😬

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.

Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
Öncelikle evlilik kaderdir. Mutlu huzurlu bir evililik ödülken zorlukla dolu bir evlilik imtihandır. Dua edin ve hayırlısını isteyin Rabbimden. Bir de kendinize zaman ayırın spor yapın kuaföre gidin. Bir de değerli olduğunuzu unutmayın.

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.

Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.

Çocukken falınızda çıktığı için böyle hissediyorsunuzdur. Çocuklukta inanılan şeyler inanılmaz etkiler bırakıyor.

Böyle inanırsanız, o şekilde olmasına sebep olma ihtimaliniz yüksek, sonra da bak ben biliyordum dersiniz. Buna self fulfilling prophecy (kendini gerçekleştiren kehanet) deniyor.

Çocukluktan gelen bir şey olduğu için hipnoz terapi işe yarayabilir. Bir araştırın.

Son düzenleme:
Öncelikle; fala inanma, falsız da kalma, allahtan başka kimse geleceği "doğru" bir şekilde bilmez.

Hiç kimse yalnız ölmez. Hayatına illaki biri girer. Ama ömür boyunca, ama tülbent kuruyana kadar. Yalnızlık allaha mahsustur.

Aynısını ben de yaşıyordum, eşimle evlenene kadar. Dedim ben hiç evlenemeyeceğim, kim ne yapsın beni? Kendimde çok kusur arardım, özgüven sıfır, çok sessiz sakin biriydim, elime vur ekmeğimi al dercesine, kendimi savunamazdım.

Ama kader, kısmet.

Eşimle tanıştım. Sayesinde bambaşka biri oldum. Özgüvenim arttı, kendimi olduğum gibi kabullendim, olumlu bakmaya başladım herşeye, hayatı pozitif yaşıyorum.

Bir olay olduğunda, aman o ne der, bu ne der, kim ne düşünür'den çıktım, herşey olacağına varır'a girdim diyebilirim.

Kısacası bu benim 25 yılımı aldı. Tam herşey bitti derken, geldi beni buldu.

Şuan bir de kızım var, ellerinden öper.

Yani demem o ki, sen aramayı bırak, o seni bulsun. Farklı bir şekilde karşına çıkacaktır.
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
darısı tüm bekarlara

Bence bu konuda yalnız değilsin senin yaşların da çok kişi vardır böyle düşünen
Şimdiye kadar kim yalnız kalmış ki sen kalasın illaki bir yerlerde kısmetin seni bekliyordur🌼🙃

İnsanların üçte ikisi evlenememe korkusu yaşıyor diye bir haber okumuştum. Üzülme yani.
Takıntılı olduğunu düşünmüyorum Allah o isteği içimize koymuş 25 yaşlarına kadar hiç sevgilim olsun bilmem ne umrumda değilken sonrasında kendime itiraf edemesem de içten içe sevmeye sevilmeye ihtiyacım olduğunu fark ettim. Çünkü kimseye o gözle bakmazken bakmaya başlamıştım. Senin durumun bana kalırsa normal.

Bu arada evlendim. Bende bana kimse bakmaz diyordum hatta ben değil başkaları söylüyordu, çirkin diyordu. Anlican rızkı Allah veriyor

Takıntılı değilsin dedim de bi şeyi çok isteyince de olmuyor onu da belirtiyim yani :KK53: o yüzden düşünmemeye çalış

Sevgilim yok diye konu açanlara onca tavsiyeler
verilirken evlenemiyorum diye konu açanlara evlenip napıcaksın koca meraklısı vs denilmesine sinir oluyorum.

Back
X