Hiçbir zaman evlenmeyecek olmak

Takıntıyı nasıl geçirebilirim bilmiyorum 🤔
Bence hiiç ama hiiç takıntı yapmayın inanın bekar olmak daha güzel belki garip gelecek ama flörtleşmek daha güzel daha heyecan verici, evlilik aşkı gerçekten bitiriyor hiç bir heyecanı kalmıyor aynı eve girince bazen kendini kafese kapatılmış gibi hissediyorsun hatta

akışa bırakınca olcağını bilsem keşke her ihtimali zorlayasım geliyor 😅😬

Ayy tövbe korktum su an 😬
Bu kadar cok mu istiyorsunuz evlenmeyi? Insallah Allah gönlünüzce versin.Bir gün gelip de evlendiginizde şu konunuz icin kendinize öfke duymazsınız umarım.

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.

Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
konunu okuyunca lise yıllarım geldi aklıma :-) o zamanlar kızlarla 3 harfli cagırma falan oynuyorduk güya gelmiş zannederek hrrkes abuk sabuk bişeyler soruyodu ben de kac yasında evleneceğim acaba diye sormustum cünkü benim de flört mlört aram yoktu. cıkan sonuc 80 yasında cıktı :-) :-)

Evlenmek gibi bir hayalim ve isteğim hiç olmamıştı 21 yaşında evlendim. Çocuk hiç düşünmüyordum şimdi çocuğum var. Akademik kariyer hiç aklımda da yoktu başvuru bile yapmıyordum şu an doktora öğrencisiyim. Belki de benim gibi tersten düşünmelisindir :)

Bence hiiç ama hiiç takıntı yapmayın inanın bekar olmak daha güzel belki garip gelecek ama flörtleşmek daha güzel daha heyecan verici, evlilik aşkı gerçekten bitiriyor hiç bir heyecanı kalmıyor aynı eve girince bazen kendini kafese kapatılmış gibi hissediyorsun hatta
evlenmek diye açtım da düzgün bi ilişki yaşamayı da kapsıyor konum. Benimkiler genelde ya en güzel yerinde ya baslamadan bitiyor
Bu kadar cok mu istiyorsunuz evlenmeyi? Insallah Allah gönlünüzce versin.Bir gün gelip de evlendiginizde şu konunuz icin kendinize öfke duymazsınız umarım.
illa evlilik değil sevdiğin kişi tarafındsn sevilmek
konunu okuyunca lise yıllarım geldi aklıma :-) o zamanlar kızlarla 3 harfli cagırma falan oynuyorduk güya gelmiş zannederek hrrkes abuk sabuk bişeyler soruyodu ben de kac yasında evleneceğim acaba diye sormustum cünkü benim de flört mlört aram yoktu. cıkan sonuc 80 yasında cıktı :-) :-)
😂😂 benim ki de o tarz saçma bişey ama dediği diğer şeylr tuttu

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.

Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
Bende aynen böyle düşünüyorum aşk defterimi tamamen kapattım 21 yaşındayım siz kaç yaşınızdasınız isterseniz yazıma bakın??

Canım biz ona hormonların duygusal baskısı diyoruz, bende de var ondan şeediyorum
Kimbilir cidden yalnız ölebilirsin de

Evlenmek marifet mi, zaten yaşınız da çok genç, bu nasıl bir karamsarlıksa... Hani böyle bakıyorsunuz insanlar ikinci, üçüncü evliliklerini bile yapıyor, sonra ne kadar kısmetsiz olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında o insanların çoğu fazla seçici davranmadıkları için sürekli bir ilişki içindeler, akıllarına estiği gibi, evlenelim mi evlenelim modundalar sürekli, bir de bu açıdan bakın. Bu düşüncem yanlış anlaşılmasın, her sürekli evlenen için demiyorum tabi.

Evlenmek marifet mi, zaten yaşınız da çok genç, bu nasıl bir karamsarlıksa... Hani böyle bakıyorsunuz insanlar ikinci, üçüncü evliliklerini bile yapıyor, sonra ne kadar kısmetsiz olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında o insanların çoğu fazla seçici davranmadıkları için sürekli bir ilişki içindeler, akıllarına estiği gibi, evlenelim mi evlenelim modundalar sürekli, bir de bu açıdan bakın. Bu düşüncem yanlış anlaşılmasın, her sürekli evlenen için demiyorum tabi.
Belki de tam ifade edemedim. evlenememek değil korkum. su an istesem sevgilim de olurdu. istediğim gibi birinin asla olmicak olması öyle biriyle olmamak korkum. cunku sevdiğim biri olmicaksa anlamı yok

Belki de tam ifade edemedim. evlenememek değil korkum. su an istesem sevgilim de olurdu. istediğim gibi birinin asla olmicak olması öyle biriyle olmamak korkum. cunku sevdiğim biri olmicaksa anlamı yok

Anladım da ben de sanırım tam anlatamadım. Neyse aslında bu korkuları yaşamanız için çook erken daha ayrıca kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın -eğer ki böyle bir kıyaslama yapıyorsanız- çünkü herkesin kriterleri, beklentileri farklı farklı, işte seçici olmaktan kastım buydu, kimi daha azıyla mutlu olurken kimi çıtayı yüksek tutar, o yüzden aradığını bulamadığını düşünür ve aslında herkes göründüğü kadar da mutlu değildir, kuyruğu dik tutar sadece. ALLAH gönlünüze göre versin inşaallah da daha neler yaşayacaksınız neler. Ben neye elimi attıysam kurudu işte üstelik de yaşım da geçti, otuzdokuzum yani ben korksam yeridir :)) Size abla tavsiyesi; duygusuz olmayın ama mantığınız da her zaman iki adım önde olsun, önce ben deyin anacım, inanın ki iyi niyetli insan genelde kaybediyor, önce kendi çıkarınıza bakın, maddiyata da önem verin, bu yaşımda anladım bunu.

Fazla düşünme. Kendine uğraşacak işler bul.
Kendini geliştir.
Çok boş vaktin olmasın yani.
Enerjini daha faydalı konulara yönelt.
Yazık yani şu yılları bu şekilde tüketmene.
Bana da falcılar hep evleneceğimi söylediler ama 30 yaşındayım ufukta evlilik yok. Fala asla inanma.
O iş nasip.
Bir de dipnot: hoşlanan bir erkek ne olursa olsun adım atıyor genelde.
Bir şekilde iletişime geçiyor.
Yani senin karşılıklı hoşlanma var diye düşündüğün durumlar sandığın gibi olmayabilir.
O yüzden takılma bunlara. Özgüvenli olup kendini sevince çok güzel aşklar yaşayabiliyor insan.
Ama evlilik bambaşka bir olay. Kısmet.

Arkadasımla yasıtız 31e gırdık bu yıl ama ınanın kı dedıgınız cok yanlıs. Ben 25ımde evlendım 30yasında dogurdum ama o hala bekar ve cok mutlu. Inan ayagı yere basmıyor ve hayatında kımseyı ıstemıyor. Esımın kuzenı arkadasımı cok ıstedı adamın petrol ofısı var fakat onu bıle ıstemıyor cok korkuyorum bı ılıskıye baslamaya monotonlasacak yada sonu evlılıge baglanacak dıye dıyor. Bence cokta haklı. Genelı baz alırsak sıddetlı bır sekılde guven problemı yasıyor cogu cıft yanı bu karıyere paraya sükseye bakmıyor.bence korkmayın dogru zamanda dogru ınsan karsınıza cıkacaktır sırf evlenmıs olmak ıcın evlenmeyı dusunmeyın bu gunlerınızı cok ararsınız

Evlendikte noldu.başımız göğe mi erdi.
Saçmalık zaten :)
Şimdiki aklım olsa sperm bankasından çocuk yapardım.
Ki eşimde gayet iyi bir adam yakışıklı vs...
Yok evlilik benim dna ma ters.

• Komik
Reactions: 000
Back
X