Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

Kadınlar güce erkekler güzelliğe aşık olur.
Neden hiçbir zaman güzel olamayacaksin? Saydığın problemlerin çaresi var

Bi erkek için değil kendiniz için guzellesin. Gozlukten rahatsizsaniz lens kullanın. Siyah nokta bantları var kullanin. Nemlendirici kullanin. Kendinize bakin. Önce kendinizi sevin, kabullenin. Sonra biri sizi sevebilir

O adamin fakir, arabanin da kiralik ya da odunc vs olduguna parmak basarim
Uaw tanidigimiz da var kadin cirkin esi yakisikli zengin.hayat guzelikle donmuyor.hatta dezavantaj bile oldugunu gordu bu gozler.zeka ile birlesmeywn guzellik bosa.zeka cekicilik isik bunlar onemli.guzellik gireceli

Uaw tanidigimiz da var kadin cirkin esi yakisikli zengin.hayat guzelikle donmuyor.hatta dezavantaj bile oldugunu gordu bu gozler.zeka ile birlesmeywn guzellik bosa.zeka cekicilik isik bunlar onemli.guzellik gireceli
Erkek için zekanın önemi yok. İçgüdüsel olarak erkek güzelliğe bakar. Kadın da bu adam beni ve çocuklarımi koruyabilir mi diye güce bakar.
Kendimizi kandirmayalim :) elbette çevresel faktörler şunlar bunlar var ama bugun Monica belluci ve Nobel ödülü almış ortalama bir kadını yan yana koyun çok az erkek Nobelli kadını tercih eder.

Monica belluci bence siradan guzellikte
Onu ayri yapan isigi ve durusu.yoksa bneim.yuzhatlarim da monica belluciur benziyor.ama onun isigi bende yok.arti herkes monica belluci olmuyor neden onu farkli kilan baska bisiy.illa zeki opmak icin nobel.odulu almaya gerek yok.nobel odulu alan bi kadin dis goruntusune onem verse o da cekici olabilir.buna vaktini harcamak istemiyor olabilir.emin ol zeka cok onemli.

Höhh monica bellucciye de sıradan güzellikte dersek çarpılırız bence ya Ben çok beğenirim, yüz hatları muhteşem bir kadın. Kadın gibi kadın yani.
Tabiki şimdi biraz yaşlandı, ama bambaşka bir güzelliği var. Beni de gençliğine benzetirler biraz hatta sevinirim yani :) görecelik ama güzellik tabiki. Adriana limayı da güzel görmeyen var neticede.

Guzel olmayi önce kendin icin istemelisin
Aynaya baktiginda iyi hissetmeli bir kadin
Siyah noktali hangimizin burnu öyle degilki devamli her banyoda lif kullanirim bazilari kese yapar
Cilt bakimi ile ilgili videolarla bu işi cozersin
Miyoplukla alakali lens kullanabilirsin durumunuz uygunsa veya kendin calisip para biriktirerek her seyin çaresi var güzel kiz sen yeter ki iste

Kadin gibi kadin yapan durusu aurasi.yagli bi kadin.super bir fizigi yok.yuzu siradan.sadece guzel olmak yetmezz benim fikrim bu

Ben de guzel bir kiz degilim ama eşim yakisikli ve merhametli.
Demek ki neymis, guzellik onemli degilmis.
Aslinda onemli olan ozguvendir.
Universiteden bir arkadasim vardi, kiz guzel degildi ama erkekler etrafinda pervaneydi.
O kadar ozguvenli durusu, konusmasi vardi ki.
Tatlilik da önemli))) Tatli olursaniz dikkat ceke bilirsiniz.

Tamam zeka olmadan tabi ki olmaz, beyinsiz guzelligi kim ne yapsin. O tanidiginiz kisi cok sansliymis, ne diyeyim.

Ah minik kuzum yaşın daha çok küçük galiba. Tam pakete göre değerlendirme zamanın. Ama unuttuğun bişey var. Midye çok çirkin bir varlık ama içinden değerli inci çıkartıyor.

Birde atalar hep doğruyu söyler. İnsanda çirkin şansı olsun diye kendini çirkin buluyosan oh ne mutlu sana şansın açık olsun inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…