Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

Benim bildiğim böyle

"erkekler askerden dönüp hemen olgunlaşıp evlenmek istiyor" çoook büyük bir genelleme.
benim çevremdeki çoğu erkek arkadaşım üni den mezun olur olmaz askere gitti, sonra iş buldu. sonra kazançları ile rahat rahat dünyayı gezdiler. kah erkek arkadaşlarıyla kah sevgilileriyle.
yani bu genellemeye aldanırsan ortalam 25-26 yaşlarında olan bir erkekle görüştüğünde anında evlilik talebine girersin. o yaşlarda da çoğu erkek o modda olmuyor.

Yahu bu devirde 30 yastan kucuk bir erkekle evlenilir mi yahu? Once birakin da hayatlarini yasasinlar, sonra "ayyyy kocam aldatiyoooor" diye isyan ediyorlar. Ay birakin da once bir heveslerini alsinlar, sonra evlenme moduna sokun bu zavallilari

Yahu bu devirde 30 yastan kucuk bir erkekle evlenilir mi yahu? Once birakin da hayatlarini yasasinlar, sonra "ayyyy kocam aldatiyoooor" diye isyan ediyorlar. Ay birakin da once bir heveslerini alsinlar, sonra evlenme moduna sokun bu zavallilari
ben zaten bunu savunmuyorum :)

kaldı ki kadınlar bile bence 30dan önce evlenmemeli. çünkü o yaşlarda insanın beklentileri, hayatı algılaması vs ciddi şekilde ancak oturuyor bence.

Yani burnunuz çok rahatsız ediyorsa ileride estetik ameliyat ile düzeltirsiniz. Gözlükler için de lens diye bir şey var. Ayrıca sevilmek için illa güzel olmaya gerek yok. Bazen çok çok aşırı yakışıklı adamların yanında fiziksel olarak güzel olmayan hatunlar oluyor ve o adamlar sırıl sıklam da aşık oluyorlar. Yani sevilmek için kriter ‘güzellik’ olmuyor... Kişisel bakımınızı aksatmayın temiz olun kalbinizi güzelleştirin kişisel gelişiminize yatırım yapın yeterli.

ben zaten bunu savunmuyorum :)

kaldı ki kadınlar bile bence 30dan önce evlenmemeli. çünkü o yaşlarda insanın beklentileri, hayatı algılaması vs ciddi şekilde ancak oturuyor bence.
Etrafımda bazı insanlar daha doğrusu akrabalar falan bana okul bitince evlenirsin diyorlar
Ben de 30umda evlenmek isterim ama çevrem baskıcı. Özellikle köyde 18 19 yaşlarında evleniyorlar. Ben 30umda evleneceğim desem evde kalırsın derler

o zaman benden bir abla önerisi, başka insanların belirlediği şekilde yaşama. anladığım kadarıyla zaten çevrenin fikirlerinin etkisinde kalıyorsun. dilerim kendi fikrince özgür yaşayabilirsin.

Ahaha kızın falına mı baktın acaba ortalama biriyle evlenecek yani gariban şu konudaki genellemelerin tillahı olmuş ve en saçması üzgünüm

o zaman benden bir abla önerisi, başka insanların belirlediği şekilde yaşama. anladığım kadarıyla zaten çevrenin fikirlerinin etkisinde kalıyorsun. dilerim kendi fikrince özgür yaşayabilirsin.
Akrabalardan çok çektim zamanında...

Ahaha kızın falına mı baktın acaba ortalama biriyle evlenecek yani gariban şu konudaki genellemelerin tillahı olmuş ve en saçması üzgünüm
Yok falina bakmadim, bir matematikci olarak sadece biraz "mantik" kullandim.
Pardon, ortalama biriyle evlenmenin neresi garibanlik? O zaman ben ve benim annem, hatta tum akrabslarim, dostlarim arkadaslarim, ortalama kisilerle evli oldugumuz icin gariban miyiz?? (Valla, hic de degiliz) Konu sahibine "ortalama biri " olur dedim, ezik biri degil.

Ortalama deyince ben vasat, kötünün iyisi gibi olumsuz özellikleri düşünürüm de... kötü bir sıfat gibi geliyor yani

Ya o zaman neden cok guzel arabalarda yakisikli adamlarin yaninda hep cirkin kadinlar var?Allah cirkinnsansi versin der susarim.nerde gudubet var zengin adam araklamis.bu isler isve cilve isik meselesi.agiz burun fizik degil.

Ya o zaman neden cok guzel arabalarda yakisikli adamlarin yaninda hep cirkin kadinlar var?Allah cirkinnsansi versin der susarim.nerde gudubet var zengin adam araklamis.bu isler isve cilve isik meselesi.agiz burun fizik degil.
Allah Allah, ben hic rastlamadim. Belki Turkiyede boyledir. Ne diyeyim, dediginiz gibi olsun madem

Erkekler dışını beğenmediği kadının içini merak etmez. Bu iki kere iki dört kadar açık ve nettir. Erkeklerin güzelliğe bakışı kendisi gibidir. Ne kadar yakisikliysa o kadar güzel kıza ne kadar orta haldeyse öyle bir kıza bakar. Çünki bilir ki bu kız bana bakmaz baksa bile uzun sürmez. Yukarda bahsedilen ben çirkinim eşim yakışıklı laflarınin dahi bir sebebi vardır ki oyle olmuştur o birliktelik. Ya kadın zekidir, adam sanıldığı kadar yakışıklı değildir ya da başka bir ton sebep. Ben sende güzellik dışında bir de saflık, iyi niyet sezdim. Üzgünüm ama yakışıklı adamların bir çoğu artık ne saf ne de iyi niyetli. Haliyle partnerini de kendisi gibi saf olmayan kişilerden seçiyor.
Burada mesele kendini gelistirmen zira akıllı bir adam "çoğunlukla" kadının orta hallisine bakar. Keza akıllı kadın da böyledir. Hani eli yüzü düzgün olsun da benim olsun hesabı yapar. Arkadaşlar hep der sky Sen güzel kizsin bu adamı çok aradın mı diye. Şimdi ben kalkıp yakışıklı adamı kafalasam rahat edemem. Kızların gözü sürekli adamın üzerinde olacak. Yooo ben buna gelemem deyip orta halli, huyu suyu bana yakın birini buluyorum.
Bu arada bu işler özgüven meselesidir. Patlama yasa demiyorum sana ama biraz da güven be kendine. Erkekler seni değil sen erkekleri tercih et.

Acele etme kendisi bilir demekki o değilmiş kaderinde yazılı olan kişi, bekle sen bir arayışta olma doğru kişi gelir seni bulur. Bu süreçte kendinle ilgilen fazla makyajdan kaçın ama hiç yapmamazlık yapma doğal ol, giyimin temiz ve düzenli olsun, saf ve masum görünmek güzel ama kimsenin iyi niyetini suistimal etmesine izin verme, bol bol kitap oku konuşmaların akıcı olur böylelikle sana katkı olur. Hem sen bunları yap sonra bir düşün birine ihtiyacın var mı hâlâ diye inan ki ben kendime yeterim düşüncen olunca üzerine akarlar

Ortalama güzellikteyim ama kendimi çok severim eşimse yakışıklı bir adamdır. Mesleki olarakta benden daha iyi konumdaydı tanıştığımız da.

Sevgiliyken ve hatta nişanlıyken bile gelgitlerim oldu, çok uğraştı benim için. 8 yıldır evliyiz güzel bir evliliğimiz var çok şükür.

Ben bakımla beraber halin ve tavrın da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendinizi tüm eksiklerinize rağmen sevmeyi öğrenmeniz lazım. Derdiniz yakışıklı erkekte olmasın ayrıca. Özellikle evlendikten sonra önemli şey ahlak ve kişilik oluyor. Esimle anlaşamasaydık kara kaşı kara gözü için evli kalamazdim onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…