- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Benim bildiğim böyle
Yahu bu devirde 30 yastan kucuk bir erkekle evlenilir mi yahu? Once birakin da hayatlarini yasasinlar, sonra "ayyyy kocam aldatiyoooor" diye isyan ediyorlar. Ay birakin da once bir heveslerini alsinlar, sonra evlenme moduna sokun bu zavallilari"erkekler askerden dönüp hemen olgunlaşıp evlenmek istiyor" çoook büyük bir genelleme.
benim çevremdeki çoğu erkek arkadaşım üni den mezun olur olmaz askere gitti, sonra iş buldu. sonra kazançları ile rahat rahat dünyayı gezdiler. kah erkek arkadaşlarıyla kah sevgilileriyle.
yani bu genellemeye aldanırsan ortalam 25-26 yaşlarında olan bir erkekle görüştüğünde anında evlilik talebine girersin. o yaşlarda da çoğu erkek o modda olmuyor.
ben zaten bunu savunmuyorum :)Yahu bu devirde 30 yastan kucuk bir erkekle evlenilir mi yahu? Once birakin da hayatlarini yasasinlar, sonra "ayyyy kocam aldatiyoooor" diye isyan ediyorlar. Ay birakin da once bir heveslerini alsinlar, sonra evlenme moduna sokun bu zavallilari
Bence de.ben zaten bunu savunmuyorum :)
kaldı ki kadınlar bile bence 30dan önce evlenmemeli. çünkü o yaşlarda insanın beklentileri, hayatı algılaması vs ciddi şekilde ancak oturuyor bence.
Etrafımda bazı insanlar daha doğrusu akrabalar falan bana okul bitince evlenirsin diyorlarben zaten bunu savunmuyorum :)
kaldı ki kadınlar bile bence 30dan önce evlenmemeli. çünkü o yaşlarda insanın beklentileri, hayatı algılaması vs ciddi şekilde ancak oturuyor bence.
o zaman benden bir abla önerisi, başka insanların belirlediği şekilde yaşama. anladığım kadarıyla zaten çevrenin fikirlerinin etkisinde kalıyorsun. dilerim kendi fikrince özgür yaşayabilirsin.Etrafımda bazı insanlar daha doğrusu akrabalar falan bana okul bitince evlenirsin diyorlar
Ben de 30umda evlenmek isterim ama çevrem baskıcı. Özellikle köyde 18 19 yaşlarında evleniyorlar. Ben 30umda evleneceğim desem evde kalırsın derler
Ahaha kızın falına mı baktın acabaGercek birsey diyeyim: zengin ve yakisikli hayalin varsa, uzgunum bu olmayacak. Ortalamadaki biriyle olup, mutlu olacaksin, tek dogru bu.
Cirkinsen de, buyuyunce begenmedigin yerlerin icin estetik yaptirirsin. He ama bak, cirkin bile olsan, bakimli ol, bakimli kadinin albenisi isigi cidden farkli oluyor.
Akrabalardan çok çektim zamanında...o zaman benden bir abla önerisi, başka insanların belirlediği şekilde yaşama. anladığım kadarıyla zaten çevrenin fikirlerinin etkisinde kalıyorsun. dilerim kendi fikrince özgür yaşayabilirsin.
Yok falina bakmadim, bir matematikci olarak sadece biraz "mantik" kullandim.Ahaha kızın falına mı baktın acabaortalama biriyle evlenecek yani gariban şu konudaki genellemelerin tillahı olmuş ve en saçması üzgünüm
Ortalama deyince ben vasat, kötünün iyisi gibi olumsuz özellikleri düşünürüm de... kötü bir sıfat gibi geliyor yaniYok falina bakmadim, bir matematikci olarak sadece biraz "mantik" kullandim.
Pardon, ortalama biriyle evlenmenin neresi garibanlik? O zaman ben ve benim annem, hatta tum akrabslarim, dostlarim arkadaslarim, ortalama kisilerle evli oldugumuz icin gariban miyiz?? (Valla, hic de degiliz) Konu sahibine "ortalama biri " olur dedim, ezik biri degil.
Kavram karmasasi olmus o zamanOrtalama deyince ben vasat, kötünün iyisi gibi olumsuz özellikleri düşünürüm de... kötü bir sıfat gibi geliyor yani
Aynen erkekler güzellerle eğlenirler yine güzellerle evlenirler ama herhangi bir kadınla aldatırlar... misal eski eş:: aldatma skalasında kendinden 10 yaş büyük teyzeler bile vardı"cirkin ve guzelleri kiskanan kadinlar icin zugurt tesellisi olmus
Evet kıvanç tatlıtuğ gibisini bekleme demek istemişsinizKavram karmasasi olmus o zamanneyse, demek istedigimi anlamissiniz demek ki, sorun yok
Ya o zaman neden cok guzel arabalarda yakisikli adamlarin yaninda hep cirkin kadinlar var?Allah cirkinnsansi versin der susarim.nerde gudubet var zengin adam araklamis.bu isler isve cilve isik meselesi.agiz burun fizik degil.Gercek birsey diyeyim: zengin ve yakisikli hayalin varsa, uzgunum bu olmayacak. Ortalamadaki biriyle olup, mutlu olacaksin, tek dogru bu.
Cirkinsen de, buyuyunce begenmedigin yerlerin icin estetik yaptirirsin. He ama bak, cirkin bile olsan, bakimli ol, bakimli kadinin albenisi isigi cidden farkli oluyor.
Allah Allah, ben hic rastlamadim. Belki Turkiyede boyledir. Ne diyeyim, dediginiz gibi olsun mademYa o zaman neden cok guzel arabalarda yakisikli adamlarin yaninda hep cirkin kadinlar var?Allah cirkinnsansi versin der susarim.nerde gudubet var zengin adam araklamis.bu isler isve cilve isik meselesi.agiz burun fizik degil.
Acele etme kendisi bilir demekki o değilmiş kaderinde yazılı olan kişi, bekle sen bir arayışta olma doğru kişi gelir seni bulur. Bu süreçte kendinle ilgilen fazla makyajdan kaçın ama hiç yapmamazlık yapma doğal ol, giyimin temiz ve düzenli olsun, saf ve masum görünmek güzel ama kimsenin iyi niyetini suistimal etmesine izin verme, bol bol kitap oku konuşmaların akıcı olur böylelikle sana katkı olur. Hem sen bunları yap sonra bir düşün birine ihtiyacın var mı hâlâ diye inan ki ben kendime yeterim düşüncen olunca üzerine akarlarÜniversite okuyorum uluslararası ticaret kazandım
Eski sevdiğim yakışıklıydi hatta beni beğendiğini ama dışarıdan saf gibi göründüğümu ve başkasını sevdiğini söylemişMalesef ben de çirkin şansı da yok
Gecen gun bi adam geldi altinda apor kirmizi ferrari miydi neydi yanindakinkadin gudubettt suratsizzz nemruuuttt.Allah Allah, ben hic rastlamadim. Belki Turkiyede boyledir. Ne diyeyim, dediginiz gibi olsun madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?