Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Adam gibi biri seni olduğun gibi sever...

Gerçek sevgiyle güzelliğin uzaktan yakından alakası yok. Başkalarına çirkin gelen biri gözünüze öyle güzel gelir ki o zaman anlarsınız güzellikle sevginin ne kadar alakasız olduğunu. Birinin benimle güzelliğim için birlikte olmasındansa beni sevdiği için herkesten güzel görmesini tercih ederim.

Gerçek sevgiyle güzelliğin uzaktan yakından alakası yok. Başkalarına çirkin gelen biri gözünüze öyle güzel gelir ki o zaman anlarsınız güzellikle sevginin ne kadar alakasız olduğunu. Birinin benimle güzelliğim için birlikte olmasındansa beni sevdiği için herkesten güzel görmesini tercih ederim.
Simdi bütün erkekler manken gibi kız istiyorlar maalesef :(

Simdi bütün erkekler manken gibi kız istiyorlar maalesef :KK43:
İçlerinde öyle olmayanlarda var :) kızlarda da manken gibi erkek hayalleri kuranlar var erkeklerde de, sonuç olarak birçoğu hayallerindekinin çok dışında birine aşık olup evleniyor. Herşey istemekle olmuyor yani :)

Nick yorum uyumsuzluğu; kendini pazarlamayı bilirsen beklentilerini düşük tutarsan yerine göre sonuca ulaşırsın.
Ha sen alfa erkeklerle olmak istiyorsan dediğin doğru onlar şekilcidir ve sana bakmazlar büyük olasılıkla görünüm itibarıyla tabi ama başka yeteneklerin,konumun,gücün vs vardır o zaman işler değişebilir tabi.

Nick yorum uyumsuzluğu; kendini pazarlamayı bilirsen beklentilerini düşük tutarsan yerine göre sonuca ulaşırsın.
Ha sen alfa erkeklerle olmak istiyorsan dediğin doğru onlar şekilcidir ve sana bakmazlar büyük olasılıkla görünüm itibarıyla tabi ama başka yeteneklerin,konumun,gücün vs vardır o zaman işler değişebilir tabi.
Konum derken? Kariyer gibi mi mesela?

Manken gibi değil de ortalama olmalı kendine bakmalı
Eski sevdigim bana göre çok yakışıklıydi ama arkadaşlarım hiç beğenmezdi mesela
Yani Allah çirkin sansi versij diye dua ediliyor.
Sonra cok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar çok guzel kızların yaninda cirkin erkekler var sans.
Gupseyle sevgilisi misal ama bence dengi dengine en iyisi. Çirkinseniz adam yakisikli olunca kendinizi yiyeceksiniz kiskancliktan belki. Bide pazardan meyve secmiyoruz. Ortalama olsun iyi olsun böyle olsun şöyle olsun diye. Ismarlama aşk olmaz

Konum derken? Kariyer gibi mi mesela?
Mesela seni diğerlerinden üstün yapacak,öne çıkarak bişey olmalı kariyerde bunlardan biri düşün ünlü bir oyuncu,güçlü bir iş kadını olursan o zaman sen seçecek hale gelirsin çünkü talep çok olur.

Yüzüm biraz büyük ve çenem yamuk gibi. Çene kayması da olabilir
Cizdirmesem bile lens takacağim ama korkuyorum
Korkacak bısey yok herkes dört dörtlük degıl bende burnumu ve gıdıgımı sevmiyorum ama makyajla falan halledıyorum herseyın bır yöntemi var üzülme ayrıca erkekler sen dünya guzelıde olsan muakak üzerler çünkü hepsı öküz boşver

Back
X