Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

İnanın bu siyah noktalar için elimden geleni yapıyorum ama geçmiyorlar bir türlü
Cildim düzenli olarak temizliyorum temiz olunca güzel ama sonra siyah nokta doluyor yaglaniyor
Kyk bursu çıkarsa iyi markaların ürünlerini alacağım
İyi marka ürüne gerek yok ki sende demişsin temizlenince güzel oluyor. Demek ki yeteri kadar sık yapmiyorsun. Düzenli hangi peelingi alirsan al ise yarıyor sert al ama ve maske yap dogal maskelerde var arastir. Birde kriterlerini acilen düşürmen gerek.😃 Gercekci ol kamu spotu gibi oldu😃

Hep verdiğim bir örnek var.

Üniversitede şişman bir arkadaşım vardı, hatta ön dişleri ayrık falandı. Sevgilisi taş gibi bir oğlandı. Kıza da ölüp bitiyordu, jestler, hediyeler...
Tipten ziyade yaydigin enerjiyle ilgili. Önce sen kendini sev, kendinde begendigin şeyler bul. Gerisi gelir.

Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?
Aşık olduğum çocuk çok yakışıklı değildi ama ben onu tipi için sevmemistim. O ne yaptı? Başka kızlarla çıktı suan antidepresan kullaniyorum
Asik oldugunuzdan adamin haberi var miydi? Platonikse baskalariyla cikmasindan daha dogal ne var
Ayrica bunun gibi sacma bi sebepten antidepresan kullaniyorsaniz bunyenize yazik

Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?
Aşık olduğum çocuk çok yakışıklı değildi ama ben onu tipi için sevmemistim. O ne yaptı? Başka kızlarla çıktı suan antidepresan kullaniyorum
Ay çok merak ettim çocuğun bundan haberi varmıydı yoksa bu onun hatası değil çünkü de.

Güzelligine bakipta evleniyorsa zaten o kisiyle evlenme ve sevilen her insanda güzel olmak zorunda degildir mühim olan klasik olacak ama kalp güzelligi .
Bosuna 'Yüzü güzele kırk günde doyulur; huyu güzele kırk yılda doyulmaz dememisler'.

Tercih coksa kafa karışıyor bak ünlülere kim kiminle belli değil ortada kalmak en masumu. Benim idolum su samurlari ve angutlar😃
Ooo hayvanlar alemine girdik tek eşli yaşayan hayvanlar var ama favorim tabiki de erkek denizatı çünkü çocuk doruyor daha napsın,bir de şu yumurtabaşını bekleyen erkek penguinler var onlarda çok cefakar:KK200:

Asik oldugunuzdan adamin haberi var miydi? Platonikse baskalariyla cikmasindan daha dogal ne var
Ayrica bunun gibi sacma bi sebepten antidepresan kullaniyorsaniz bunyenize yazik
Ay çok merak ettim çocuğun bundan haberi varmıydı yoksa bu onun hatası değil çünkü de.

Biliyordu bana umut verip o kızla çıktı ilişkisini gözume gözüme soktu. Sevgimle alay etti benimle instagram canlı yayınında dalga gecti
O şerefsiz hakkında konuşmak istemiyorum ama karşıma hep onun gibi pislikler çıktığı için antidepresan kullaniyorum

Ooo hayvanlar alemine girdik tek eşli yaşayan hayvanlar var ama favorim tabiki de erkek denizatı çünkü çocuk doruyor daha napsın,bir de şu yumurtabaşını bekleyen erkek penguinler var onlarda çok cefakar:KK200:
Ben de kedilere aşığım en azından erkekler gibi aglatmiyorlar :D

Çok yakışıklı bir eşe sahibim ama öyle çok güzelde değilim😊 Kısmet diyorum ben.Yakışıklı olunca dünya sizin olmuyor.Çirkinde sevdik yani kalp bu kime atıcağı belli olmaz😋

Ay penguenler cok sapsal ya ❤kimisi tas koyup bekliyor dayanamayip cocuk çalıyor 😃😃 erkek deniz atlari fav evet 😃😃

Biliyordu bana umut verip o kızla çıktı ilişkisini gözume gözüme soktu. Sevgimle alay etti benimle instagram canlı yayınında dalga gecti
O şerefsiz hakkında konuşmak istemiyorum ama karşıma hep onun gibi pislikler çıktığı için antidepresan kullaniyorum
Oha herife bak adres ver gelelim ganka bu nasıl bişeymiş sinirlendim bak şimdi neyse çocukluğuna veriyorum küçük daha yaşlar heralde hayattan haberi yok.

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Siyah noktalarından kurtulabilirsin. Miyop olmak kötü bir şey değil sana ait bir özellik. Tıpkı ağzın, burnun, gülümseyişin, sinirli bakışların, mimiklerin gibi. Gözlük sevmiyorsan ve miyoptan kurtulmak istiyorsan ilerleyişi durduğu zaman ve imkanin olduğu zaman ameliyatla kurtulabilirsin. Kuru cildine burnun hariç nemlendirici uygulayabilirsin, kayısı kremleri kuru cilt için bire bir bilgin olsun. Şalını ya da eşarbını ne için yaptığını düşünebilirsin öncelikle, sanırım kapalısın, istiyor musun istemiyor musun ona karar verebilirsin.
Nice güzel kadınlar meymenetsiz adamlar tarafindan harcanıyor bu dünyada. Güzelliğe bakmıyor o konu. Karakterli ya da karaktersiz insanlarla karşılaşma yüzden aynı.
Sen çirkin değilsin, sadece onaylanmaya ihtiyacın var.

Çok yakışıklı bir eşe sahibim ama öyle çok güzelde değilim😊 Kısmet diyorum ben.Yakışıklı olunca dünya sizin olmuyor.Çirkinde sevdik yani kalp bu kime atıcağı belli olmaz😋
Ouuu anlatsana talım biraz daha ayrıntı isteriz çikin yakışıklı demeden sarışın esmer farketmez didar33 affetmez durumu gibi bişey var mı biz mi abartıyoruz :KK70:

Hep verdiğim bir örnek var.

Üniversitede şişman bir arkadaşım vardı, hatta ön dişleri ayrık falandı. Sevgilisi taş gibi bir oğlandı. Kıza da ölüp bitiyordu, jestler, hediyeler...
Tipten ziyade yaydigin enerjiyle ilgili. Önce sen kendini sev, kendinde begendigin şeyler bul. Gerisi gelir.
Kendi konuna da cevap vermiş oldun böylece annacim😃 heralde artık ayni konuyu acmazsin bak ne güzel demissin

Aklıma İpek Ongun’un Bir Genç Kızın Gizli Defteri romanındaki baş kahraman Serra Noyan geldi 🙂 o da fazla kilolarından ve gözlüğünden şikayetçiydi sonra kilo vermeye başlayıp lens filan takıyordu 🙂 saydığınız sorunların hepsinin de çözümü var.Siyah noktalar için yağlı cilt için kuru cilt için kürler,maskeler,kremler mevcut.Bunun yanında kendinizi sevmeniz değiştiremeyeceğiniz yanlarınızı kabullenmeniz lazım.Güzellik kavramı çok göreceli üstelik.Neden kendinizi üzüyorsunuz ki? :KK6:
İpek ongun u sevmezdim zaten baksana cirkin bettyden arak yapmış 😃😃

İpek ongun u sevmezdim zaten baksana cirkin bettyden arak yapmış 😃😃
Aaa ben çok severim o serinin tüm kitaplarını okudum en sevdiğim yazar kendisi 😄 ama sanırım o kitap bettyden önce çıkmış 😬 zaten böyle genel bi tema işlenmiyor mu?diş telli gözlüklü kilolu kız birden afete dönüşüyor herkes peşinden koşuyor filan 😂

Back
X