- Konu Sahibi txuxrlxux txuxrlxux
-
MERHABA
5 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum.çocukluğumda oynadığım bebeklerim gibi bebek istedim hep,20 yaşlında hep 35 yaşına geldiğimde çocuk çucuğa kavuşur,oooo neler diyordum.5 yıl yani 60 ay her ay bir beklenti ,aşılamalar,tüp bebek denemeleri hala oyuncak bebeklerinleyim.Açıklanamayan kısırlık.Bir kayıp ...........
Hiçbir sözümüz ve yazımız içindeki o yanardağ gibi patlayan dr un yüzüne söylediklerini değiştirmez.
hepimizin hayallerinin içinde bebekler var.Biz anne olamayan anneler yarınımızın ne getireceğini bilmediğimiz anneler,şimdi düştün,acının içinde kıvran .SONRA YİNE AYAĞA KALK,çünkü sanada bu hayatta ihtiyaçı olan canlar var.benim ve diğerlerimiz gibi.
eşinle senin aşkın bir bebeğe can veremedi şu anda ama ,verebileceğin biri var mutlaka belki yarın belki 5 yıl sonra....
Can bedenden çıkmayınca hala umut var, Allahın bildiği bir şey var ..........
seni hepimiz anlıyoruz ve hepimiz zaman zamanda senin duyğularının içine girip , sonra tövbe edip yeniden başlıyoruz.Yoksa hamiş arkadaşlarımız nasıl başardı sanıyorsun.
Düştük ve kalktık..
SELAM
Artık tanımasakta birbirlerimizi yaşadıklarımız hep aynı .
İçimizdeki o özlemle dolup taşan yanardağız herbirimiz göz yaşlarımız hep aynı özlem için dökülmüyor mu.?
Başaracağız ,zaman alacak uzun sürecek ,canımız her defasında biraz daha yanacak ama , içimizdeki
anlatamadığımız bir kaynak yok mu? ve çok uzak derinden seslenmiyor mu ? Devam olacak devam diye..
Bu hayat kartında karşımıza bu çıktı,aslında ne kadar yıpratıcı ve yaralıyıcı olsa durumumuz , hayat devam ediyor vazgeçilemiyor hayallerden ...
Ben vazgeçmiyeceğim ve sizlerde kenetlendik hepimiz dualarımız birbirimiz için sevinçleriniz sevimçimiz artık
VAZGEÇME GULŞEHRİ BİZİM İÇİN
nasıl oldun canım biraz daha iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?