Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbirşey paylaşmadığınız bir eşle ayrılırmıydınız. benim için önemli arkadaşlar fikirleriniz, zor bir karar vermek üzereyken
hiçbirşey paylaşmadığınız bir eşle ayrılırmıydınız. benim için önemli arkadaşlar fikirleriniz, zor bir karar vermek üzereyken
ortak konuşma yapamıyoruz ortak karar veremiyoruz onun için hayat işinden ibaret. evet 2 çocugumuz var zaten beni zorlayanda bu ama daha 33 yaşındayım ben artık bu mutsuzluğa dayanamıyorum
aslında başından beri böyle ama ben göremiyordum. kendimce onu alıştırmaya çalıştım ama olmuyor bir insanı değiştiremiyorsun bunu anladım
değilim haklısınız onlara bunu yaşatmak istemiyorum ama ben bu durumda ne yapabilirim farklı olarak destek aldık. ama işe yaramadı adamın yapısı bu kadın dilinden felan anlamıyor. suskun evi otel gibi kullanıyım ama eşim bana hiç ses etmesin diyen bir tip. düşünün durumumu ve empati kurun lütfen
evet bende sizin gibi düşünüyorum çocuklar mutsuz bir evlilikte daha çok yaıpranıyor. babalarını çok seviyolarlar ayrı kalınca yıpranırlarmı bu benim endişem. kafam karamakarışık sadece bir konuda netim artık eşimle aramızadki evlilik cüzdanını sonlandırmak istiyorum