ben ortada bir boşanma sebebi göremedim. Avukat arkadaşa kızmışsınız ama ben de ona katılıyorum. Evde kavga gürültü yok. Şiddet yok hem ekonomik hem fiziksel anlamda. Adamın çocuklarla arası iyi karşılıklı sevişiyorlar. Eee o zaman neden arkadaşlar çocukların huzursuz ortamda büyümesi daha kötü yazmış kiben ortada bir huzursuz ortam göremiyorum:26:
Sadece konu sahibi hayalindeki evliliği bulamamış.Olabilir ben bu basit bir şey demiyorum belli ki bu durum konu sahibini yıpratıyor. Ama 8 yıl sonra yuvayı sadece bu nedenle yıkmak kusura bakmayın ama biraz bencilce geldi.'' Değişir sandım'' bir bahane olamaz evlendiğinizde çocuk değildiniz insanların değişmeyeceğini bilmeniz gerekirdi. Bu zan üzerine 2 çocuk yapılmaz kusura bakmayın.
İçinden çıkamadığınız bu durum için bence psikolojik destek alın. Bu şekilde belki rahatlar ve çift taraflı düşünürsünüz.
hanımefendi çocuklarla arası iyi benimle değil kafanıza göre bir tablo çizmişsiniz kendiniz yaşıyormuşsunuz gibi,alakasız yorumlar yapmışsınız evet evlendiğimde farkındaydım ama şuan ayrılmayı düşündüm ne olacak şimdi. çocuklarımı siz benden daha çok düşünemezsiniz zaten bencilce düşünsem buraya konu açıp fikirlere açık olmazdım heralde. psikolojik destek için de tşkler yaşam şartları zor sizde alın o desteği herkesin ihtiyacı oluyor bir şekilde