Ben size bir şey diyeyim mi, sizin bu evlilikten malesef bir cacık olmaz. Siz düğün yapıp, ev kurup evlenseniz de buraya daha çok konu açarsınız o cimri ve enteresan nişanlınız ve ailesi ile ilgili.
Konuya gelecek olursak, mantıklı düşünmüyorsunuz. Dışarıya verdiğiniz izlenim 20 yaşında evlenme meraklısı genç kız. Çalışmıyorsunuz, belli ki bir birikiminiz yok, sevgiliniz deseniz etliye sütlüye karışmaz belli ki maddi olarak ondan da bir şey çıkmaz, çıksa da yapmaz hesabı bile böldürüp işsizken size ödetiyor. Sizin işiniz ailelere kalmış. Kaldı ki adamın ailesi de düğün yapmaya, ev düzmeye pek meraklı değil ki ne yapacağız, nasıl bir yol izleyeceğiz diye aramıyorlar bile. Şuan üç maymunu oynuyorlar.
Önce şunu bir kavrayın, aileler çocuklarını evlendirmek, ev düzmek, düğün yapmak zorunda değiller. Ha maddi durumu el veriyordur, gönlünden kopar yardım eder, düğün yapar ama kesinlikle ailesi yapacak diye bir olay yok bunu bir anlayın önce. Aile evladını büyütür, okutur, iş sahibi olunca da elini eteğini çeker üzerinden. Diğer bir mevzu ise, sizin nişanlınız ailesine gidip "baba, anne ben yazın düğün düşünüyorum, fikriniz nedir, nasıl yapalım, bi karşı tarafla da görüşüp konuşalım, netleştirelim bu mevzuyu " diye alır karşısına konuşur, bir yol izler. Ama bence sizin nişanlınızda da pek evlenme, düğün yapma hevesi yok ki bekliyor sadece. Ee bekleyerek bir yere varılmaz, insanlar konuşa konuşa anlaşıyor ya hani...
Şu adamla da evlenirseniz yakacaksınız başınızı, demeden geçemeyeceğim.