- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Ya bu x in bakışlarını yakalamıştım ama psikolojim bozuk ya bu konuyla ilgili ona bağlamıştım. Yani eşli dördümüz otururken bi anda benim eşime hiç gözünü kırpmadan odaklanarak bakıyordu. Bi de bu y ile ben görüşmeyi kestiğimde bana laf arasında bu y eşinle ve benle ilgili bişey demedi diye mi diye sordu. Bu y biraz fesat tuhaf bi kadın diye mi dedi offf bilmiyorum. Ben de Yok canım deyip kapadım konuyu aylar aylar önce.Çok zor bi durum gerçekten. Kime inanacağını şaşırır insan. Eşinize güveniyorsanız, yani daha önce güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa dedikodudan da ibaret olabilir. Ama kimseye de gözü kapalı güvenmek doğru değil maalesef eş bile olsa.. Eşinizle x'in birarada olduklarında tavırları fln nasıldı farklı bi elektrik sezdiniz mi bunları hatırlamaya çalışın. X den bi hamle bi ses çıkmasını bekleyin..
Ya bu x in bakışlarını yakalamıştım ama psikolojim bozuk ya bu konuyla ilgili ona bağlamıştım. Yani eşli dördümüz otururken bi anda benim eşime hiç gözünü kırpmadan odaklanarak bakıyordu. Bi de bu y ile ben görüşmeyi kestiğimde bana laf arasında bu y eşinle ve benle ilgili bişey demedi diye mi diye sordu. Bu y biraz fesat tuhaf bi kadın diye mi dedi offf bilmiyorum. Ben de Yok canım deyip kapadım konuyu aylar aylar önce.
Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişeyValla öbür konunuzu da okudum da baştan aşağı saçma geldi bana. Bu y olan komşunuz herşeyi nereden biliyor kocanız salak mı sitede samimi olsun o kadınla. Asansörde nasıl kamera kaydı oluyor asansörde kamera mı olur önceki koununda kamera kaydı var demişsiniz, burada da asansör bir aşağı bir yukarı inip çıkmış da içinde x ile eşiniz varmış diyorsunuz demek ki kayıt yok ve o da saçma apartmanda kamera olduğunu biliyorlar, kaldı ki biri asansör çağırmak için bekleyebilir böyle birşey yapmaları mümkün mü? ayrıca bu y olan komşunuz asıl çok iyi niyetli değil.
Neden gidip o y kişisine bunun hesabını sormadınız? neden sen gidip benim eşimle ve x ile olan şüpheni kuaförlere kadar anlatırsın demedin. En baştan o demiş dikkat et diye kocanız göz önünde yaşar mı hiç bunları.
Yok saçını boyatmış yok çok geziyormuş yok dar giyiniyormuş bu x'in kocana göz koyduğunu mu ispat eder? ikisiyle de görüşmeyin eşinizi de takibe alın nedir bu yaa kuaförlere kadar olay düşmüş. X neden size gelsin ki y' ye gitmesi lazım ben yalan yere dedikodumu neden yapıyorsun diye ilginç yani.
Y ye gidip kaseti iste ve izleGünaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur
Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişey
Ya kapıma geldi telefon undan bişeyler göstermeye çalıştı eşimin ayağı falan görünüyordu ama siyah beyaz net değil. O esnada eşim eve geldi ve gitti o. Sonrası da ben bişey yapmadım kendimi yedim sadece. Kuaför bana böyle böyleymiş demeseydi yine bu konuyu kapatacaktım içimde. Ama olmadı.
Ya kapıma geldi telefon undan bişeyler göstermeye çalıştı eşimin ayağı falan görünüyordu ama siyah beyaz net değil. O esnada eşim eve geldi ve gitti o. Sonrası da ben bişey yapmadım kendimi yedim sadece. Kuaför bana böyle böyleymiş demeseydi yine bu konuyu kapatacaktım içimde. Ama olmadı.
Bu Y sizin yuvanızı düşünüyor veya korkuyor olsa sağda solda bu kadar rahat konuşabilir mi?Ayrıca eşiniz ve X de çok enteresan.Birileri benim hakkımda böyle iftira atacak,dünyayı ayağa kaldırırım.İkisi de hiçbir şey yapmıyorlar,çok ilginç.Konuda kişilerde çok tuhaf.Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişey
Y ye de gitmedi işte ben de artık xi hiç aramıyorum neden diye sormadı bile. İşte bu kayıtlar asansörle ilgilidi. Y ye çok sordum hesabını ama belki korktuğun dan benim yuvam için bilmiyorum göstermedi bişey. Bilmiyorum ya sonuçta x y ve ben yıllardır komşuyuz niye yapsın niye desin ki durduk yere böyle bişey
Ya bu x in bakışlarını yakalamıştım ama psikolojim bozuk ya bu konuyla ilgili ona bağlamıştım. Yani eşli dördümüz otururken bi anda benim eşime hiç gözünü kırpmadan odaklanarak bakıyordu. Bi de bu y ile ben görüşmeyi kestiğimde bana laf arasında bu y eşinle ve benle ilgili bişey demedi diye mi diye sordu. Bu y biraz fesat tuhaf bi kadın diye mi dedi offf bilmiyorum. Ben de Yok canım deyip kapadım konuyu aylar aylar önce.
Çok kolay o kanıt var diyor ya bak bakayım gercek miGünaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?