Hiçbişey Anlamıyorum

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
Günaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur

Nasıl bir yer nasıl bir kuafor oncelikle cok saskınım kuaforum benımle boyle konuları konusmayı bırakın ki asla bir daha oraya gıtmem boyle bırsey olsa sacım ve gundelık konular dısında bırsey konusamaz bır de gelecek bana kocan ile x beraber dıyecek sizin orda yapmanız gereken baskaydı asıl.

Diger konuya gelınce, bılemıyorum ınsanlar cok kolay ıftıra atabılır yalan soyleyebılır siz esinizden x den suphelenıyor musunuz? Yani bana pek mantıklı gelmedi.. madem y nın elinde goruntu varmıs sıze gondersin.

Kuaför le ben de asla böyle sohbetlere girmem ama bu y gidip anlatınca adam uyardı beni. 2 ay sonra da falan x i uyarmış işte bu y böyle konuşuyor etrafta diye. Ama x bunu duyunca hiçbişey yapmadı ne bana geldi ne de y ye gidip cıngar çıkardı. Ben bunu anlayamıyorum

Her şeyden önce dedikodu mu değil mi onu anlamak lazım. Eşiniz inkar ediyor xden ses yok biraz daha sabredin çok yakında bir yerden patlak verir.
Diğer esas konu eşinizle ne tür bi bağlantısı olduğundan bahsediyorlar? Görüşmüş mü, buluşmuş mu? Bi yerde mi rastlamış 'y'.?

Asansörde bişeyler yaşanmış. Bu y de yönetici. Kameradan görmüş. Asansör durmadan bi onların katına bi bizim kata çıkıp durmuş falan. Bu y cin gibi bişey. Ben zaten y ile hiç görüşmedim sonra.

Ben de saf saf entrika dizilerini gerçekten uzak ve saçma buluyorum.
Ne gerçekten uzağı, geri bile kalıyorlar ya şu olaylara bak.
Birinin kocası birinin karısı hakkında dedikodular çıkıyor.
Ses kayıtları havalarda..
Kuaförlere sır veriliyor.

Bölüm bölüm ifşa oluyor inanılır gibi değil.

E sana göstsrmedi mi kayıtları direk?

Reyting kaygısına düşmüş gibi
Ne diye uzatıp duruyor konuyu?

Ya haklısınız İnan'ın ben de asla kondurtmadım ama size sadece bu x Pazartesi den beri duydu öğrendi hakkında konuşulanlar neden sessiz neden bunu soruyorum

Eğer eşinin seni aldattığını kesinleştirip boşanacaksan kamera kayıtlarını filan izle bu gerçekle yüzleşeceksen yap bunu.Yok ayrılmayı düşünmüyosan bence hiç buı konuyu irdeleme çünkü hala anlamıyorum vs... diyip duruyosun.Hayır daha neyi anlayacaksın.Kimse kimseye durduk yere iftira atmaz.

Çok zor bi durum gerçekten. Kime inanacağını şaşırır insan. Eşinize güveniyorsanız, yani daha önce güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa dedikodudan da ibaret olabilir. Ama kimseye de gözü kapalı güvenmek doğru değil maalesef eş bile olsa.. Eşinizle x'in birarada olduklarında tavırları fln nasıldı farklı bi elektrik sezdiniz mi bunları hatırlamaya çalışın. X den bi hamle bi ses çıkmasını bekleyin..

türkçe o kadar zor bi dil değil. ayrıca herkes eski konularınızı bilmiyor. kısa bi özet geçmek zor olmasa gerek.

şimdi benim anlamadığım nokta şu. bu kadın sana kamera kaydı var dedi ama izletmedi. hoş çoktan silinmiştir ya varsa bile. sen kocanın elinden tutup kadının kapısını çalmadın mı aha kocam burda aç izlet diye. varsa korkudan açardı yoksa zaten söylerdi.

bence ortada aldatma var. deidğin gibi böyle bi dedikodu dolanacak da herkes susup oturacak.

Ya haklısınız İnan'ın ben de asla kondurtmadım ama size sadece bu x Pazartesi den beri duydu öğrendi hakkında konuşulanlar neden sessiz neden bunu soruyorum
Sen asansör kayitlarini ıste kocanında dünyayı başına yik nasil bukadar sakinsin onun kocasi hasta diye duymasin diyorlar senin ruh sagligini kimse düşünmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…