Hiçbişey olmamış gibi devam edebilecekmiyim..

İnşallah geçer acımız.
Çok teşekkür ederim desteğin için..
İyi geldi yazdıkların..

Açıkçası benim çektiklerim artık 2 seneyi tamamladığı için geçeceğine dair bir beklentim kalmıyor bazen.. Bir buçuk sene ondan ayrı olmanın acısı son bikaç aydır da onu kaybetmenin verdiği hal :s Sonra diyorum ' Kendine gel zavedime. Saçmalama. Ne demek eskisi gibi olmıycak. O kim ki seni böyle değiştirebilir. ' . Seninkiyse daha yeni bir olay anladığım kadarıyla. Umarım çok fazla uzamaz.

Ve en büyük yapacağın hata Sadece onu beklemek olur. İçin onunla dolduğunda bunu hatırla ve hemen bi silkele kendini çeki düzen ver. Bu duygunun seni ele geçirmesine izin verme. Sen bekliyceksen yine bekle. Ama bu sırada normal yaşantına da devam et.. Hayatının orta yerine onu yerleştirip te sadece onu düşünme sadece onu bekleme. Hayatı erteleme sakın.. Bir gününü bile böyle harcama. Sonra alışkanlık oluyor ' o ' merkezli yaşamak ve insan birden nasıl toparlayacağnı bilemiyor.. Geride kalan en güzel yılların oluyor..

Son düzenleme:
''yalnızlığa elbet alışır bedenim,
yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim..
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim.
' sensizlik ' benim canımı acıtan..
''

Son düzenleme:
''ne zaman bitecek tanrım bu acı..
yarını olmayan günlere kaldım.
dünyamı ben yıktım kendi elimle
aşkıma bir yuva kuramıyorum.
'' :43:

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı,
işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....
Hz.Mevlana

hepinize çok teşekkür ederim..
bu aralar ne facebook ne msn hiçbirini kullanmıyorum.
nette bir tek kk ' ya giriyorum desem yeri.
iyi ki sizler varsınız.. ii ki kk var..
o kadar destek oluyosunuz, yol gösteriyosunuz ve moral veriyosunuz ki kendimi daha iyi hissediyorum. güç buluyorum.

Allah her zaman hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. :)

Sana bana ulasman ıcın maıl adresımı vermek ısterdım, en azından bır dert ortagı bulmus olurduk ama ozel mesaj gonderemedıgımden, yazamıyorum kusuruma bakma.. Ins burada bızlere yardımcı olan herkese ALLAH en guzel ve en mutlu gunlerı ıhsan eder.

maalesef ben de özelden msj gönderemiyorum canım :(
bunun için belli bir msj sayısı olması gerekiyo sanırım.. :)

bazen diyorum geçicek elbet.
bazen de diyorum niye bu kadar süründürdü o zaman.
niye bu denli uzadı..

aslında niye uzadığını da biliyorum.. inandırdı çünkü.. hissettirdi..
gözlerimi kapattığımda sevginin, huzurun, teslim olmuşluğun sakinliği sarıyordu tüm bedenimi. yüzümü mutluluğun o kocaman gülümsemesi..
onunla konuşmamız bu etkiyi yaratıyodu her seferinde. o öyle olmasını istiyodu çünkü. öyle de oluyodu..
bu yüzden bu kadar sardı beni.. bu yüzden bu kadar sürdü..
çünkü ruhu ruhumu hiç bırakmadı. ruhum ruhunu bırakmadı.

şimdi belki bikaç aydır hiç konuşmamış görüşmemiş olabiliriz. ama ben biliyorum ki beni karşısında gördüğünde yine bana çekilicek. koşulsuz, kayıtsız, düşünmeden ve sorgulamadan. bundan eminim..

ama artık olmaz zavedime.
sen hep iradeli ve kararlı bi kızdın.
olma ihtimalini düşünmiyceksin bile !
o bunca zaman süren sadakati sona erdirdi.!

ne olursa olsun bunu yapmamalıydı.
ne için olursa olsun yapmamalıydı..

eğer başka biriyle birlikteyse artık umut yok demektir.
çok sevdiğin içindekileri anlatmandan belli ama emin ol geçecektir.
5 ay 10 ay belki birkaç sene sonra ama elbette geçecek.
bi acı ilk günkü gibi kalsa kim gülebilirdi ki ?
çok kötü bir zamanımda en yakın arkadaşım kadıköye git demişti. gittim ve bana bak şimdi etrafına dedi. emin ol hepsi ömründe bikez aynı acıları yaşamıştır ama hala yaşıyorlar. unuttu bile bazısı bunu dedi. çok doğru geçti,gitti.

teşekkür ederim beni geçeceğine inandırdığınız için :)

burda neler okudum, neler gelmiş geçmiş, insanlar neler yaşıyorlar.. her okuduğumda da şükrettim halime.
anladım ki insan zaman geçtikçe kabulleniyor alışıyor herşeye..
zaman geçtikçe düzeliyor herşey.. :)

ve en önemlisi Allah çok büyük.. :)

Son düzenleme:
Gıtmedıgımız yer mı kalmıs Istandul'da.. hayır.. her mekana gırmısız sankı bır omur sıgdırmısız o 1 senelık zamana.. Sımdı her mekan ıcımı acıtan, her konusma onun hakkında olan, her gulen sevgılıler.. Ama ne yazık kı bıttı.. Elbet gececek acısı.. Ilk gunku gıbı hıssetmesemde agrısını, her gun bıraz daha bosalıyor ıcımden sankı.. Gozum hala telefonda, hala saatlerde sankı 21:21 olsa benı dusunuyormuscasına.. Inanmak en buyuk sey.. Bır gun hersey guzel olacak ınanıyorum arkadasım.. Sende ınan.. Inan kı guzel gunler cıksın onumuze..
Mevlam her guneşe yenı umutlar saklarmıs.. Bız kulları ne kadar acele etsekte, O acele etmez. Dogru zamanı geldıgınde, acımızı cekıpte sıneye bıseyler kattıgında bıze.. Ogrettıgınde yenı seyler bıze cvp verır.. Sadece sabretmek elde olan ve ınanmak..

Insallah cok mutlu olursun ve bu gunlerı gulumseyerek hatırlarsın.

bir çok arkadas bi adım at demiş ama ben böyle düşünmüyorum o niye senin elinden tutmadı bi çaba harcamadı biz kızlar neden hep kendimizi suçluyoruz. bende antideprasan kullanmaya basladım sevdiğim hayatımda iken sadece onun bana yasattıklarını unutamadığım için sorunları daha çok deşip zarar görmemek için doktora basvurdum onun isteği ile ama ne oldu o ilaçlar bi tek bana zarar verdi ben uyuştum final zamanları idi aksam8 de uyuyordum ama o ise arkadasları ile sokakta orada burada gülüp eğleniyordu. bi arkadasım çok yalvardı o ilaçları kullanma kendi kafanda bitir bi mercimek tanesi kadar hap mı ii edecek oda kullanmıs ve sonrasında ellerinde titremeler kalmış. dinledim arkadasımı ve bıraktım antideprasanı bi kutu bile bitirmedim ama sonuç benimde ellerimde titremeler oluyo ve o ilacı içmeden sorunlarımla bas etmeyi öğrendim. kendin isteyerek o ilacı içmedende herseyin üstesinden gelebilirsin

Gıtmedıgımız yer mı kalmıs Istandul'da.. hayır.. her mekana gırmısız sankı bır omur sıgdırmısız o 1 senelık zamana.. Sımdı her mekan ıcımı acıtan, her konusma onun hakkında olan, her gulen sevgılıler.. Ama ne yazık kı bıttı.. Elbet gececek acısı.. Ilk gunku gıbı hıssetmesemde agrısını, her gun bıraz daha bosalıyor ıcımden sankı.. Gozum hala telefonda, hala saatlerde sankı 21:21 olsa benı dusunuyormuscasına.. Inanmak en buyuk sey.. Bır gun hersey guzel olacak ınanıyorum arkadasım.. Sende ınan.. Inan kı guzel gunler cıksın onumuze..
Mevlam her guneşe yenı umutlar saklarmıs.. Bız kulları ne kadar acele etsekte, O acele etmez. Dogru zamanı geldıgınde, acımızı cekıpte sıneye bıseyler kattıgında bıze.. Ogrettıgınde yenı seyler bıze cvp verır.. Sadece sabretmek elde olan ve ınanmak..

Insallah cok mutlu olursun ve bu gunlerı gulumseyerek hatırlarsın.

çok teşekkür ederim arkadaşım :) yazdıkların gerçekten çok güzel. ben de inanıyorum.. ve birbirimize destek oldukça herşey daha da güzel oluyor. amaaan önceden onlar mı vardı hayatımızda :) dimi =)

bir çok arkadas bi adım at demiş ama ben böyle düşünmüyorum o niye senin elinden tutmadı bi çaba harcamadı biz kızlar neden hep kendimizi suçluyoruz. bende antideprasan kullanmaya basladım sevdiğim hayatımda iken sadece onun bana yasattıklarını unutamadığım için sorunları daha çok deşip zarar görmemek için doktora basvurdum onun isteği ile ama ne oldu o ilaçlar bi tek bana zarar verdi ben uyuştum final zamanları idi aksam8 de uyuyordum ama o ise arkadasları ile sokakta orada burada gülüp eğleniyordu. bi arkadasım çok yalvardı o ilaçları kullanma kendi kafanda bitir bi mercimek tanesi kadar hap mı ii edecek oda kullanmıs ve sonrasında ellerinde titremeler kalmış. dinledim arkadasımı ve bıraktım antideprasanı bi kutu bile bitirmedim ama sonuç benimde ellerimde titremeler oluyo ve o ilacı içmeden sorunlarımla bas etmeyi öğrendim. kendin isteyerek o ilacı içmedende herseyin üstesinden gelebilirsin

doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama hiç bir adım atmadım zaten şimdiye kadar. :( ayrıldıktan sonra ( son birkaç ay hariç ) hemen hemen hergün konuştuk ama ben aramıyordum yada ben yazmıyodum. hep o aradı hep o yazdı.. ben sadece cvp verdim.. konuşmalarımız da diğer normal arkadaşlarımla olduğu gibi hiç deildi. sanki birbirimize aşıkmışız ama ayrıymışız gibiydi.. sanki birbirimize aşıkmışız ama söyleyemiyomuşuz gibi.. ' naber iyi senden naber iyi ben de ' gibi bi konuşma hiç geçmedi aramızda mesela. çok farklıydı.. hep çok özeldi onunla herşey :s antidepresana gelince hiç içmedim zaten canım :) bazen içsem mi acaba diye düşünmüyor deilim. öyle zamanlar oluyor ki ' yapamıyorum işte yarın sabah kesin başlıycam ' diyorum kendi kendime. sonra bişey oluyor, yüzüm gülüyor, kendimi daha iyi hissediyorum ve vazgeçiyorum hemen. yakıştıramıyorum da kendime. üniversite 2. sınıfa kadar ben dünya yansa ördeğin ne umrunda modunda hiçbişeyi kafasına takmayan gülen eylenen biriydim çünkü. hem ben ilaçla sahte mutluluk istemiyorum ki ! aklıma kötü bir düşünce gelince hemen değiştiriyorum onu mutlu güzel anılarımı düşünüyorum. Allahıma bin şükür ailem yanımda.. arkadaşlarım var.. sahip olduklarımı ve olacaklarımı düşünüyorum. kendi kendime atlatabilirim diyorum. insanlar neler yaşıyorlar diyorum. Allahıma güveniyorum, kendime güveniyorum, dualarıma güveniyorum =) gerçekten de her geçen gün kendimi daha sakin ve daha alışmış hissediyorum.. :)

arkadaşlar bir de ben dün gece bi gizli numara tarafından arandım :s
o bu numaramı bilmediği için onun olabileceği ihtimalini düşünemiyorum bile :s
ama bu numaramı bilen kişiler çok az ve onlar da gizli numaradan arayıp ta sesimi dinliycek kişiler asla deil..
ailem ve çok yakın arkadaşlarımda var numaram sadece.. :)
o yüzden kafam karıştı biraz :s

bugün de akşamüstü bilmediğim bi numara aramış beni.
ama telefonum sessizde olduğu için ben sonradan gördüm bunu. açamadım yani :(
kim bilmiyorum.. :s

arkadaşlar bir de ben dün gece bi gizli numara tarafından arandım :s
o bu numaramı bilmediği için onun olabileceği ihtimalini düşünemiyorum bile :s
ama bu numaramı bilen kişiler çok az ve onlar da gizli numaradan arayıp ta sesimi dinliycek kişiler asla deil..
ailem ve çok yakın arkadaşlarımda var numaram sadece.. :)
o yüzden kafam karıştı biraz :s

bugün de akşamüstü bilmediğim bi numara aramış beni.
ama telefonum sessizde olduğu için ben sonradan gördüm bunu. açamadım yani :(
kim bilmiyorum.. :s

Belkı ayrıldıgını duyan katılımcı arkadasların vardır :3::3::3::3::3::3::52::52::52::52:

:D:D:D :9: istemem ki ben başka, zor toparlanıyorum baksana. bu aşk denilen şey beni fena yapıyor :p :16: şuan düşündüğüm istediğim kimse de yok zaten. mümkünse kimse sevmesin beni bir müddet hıh.

Back
X