Hıçkırıyor mu ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Hanımlar 3,4 defa kasık bölgemde pıt pıt pıt pıt pıt pıt saniyede bir birşey atıyor ben böyle olduğu zaman kızım hıçkırıyor diyorum. Diğer hareketlerini az çok ayırt edebiliyorum bu çok farklı. Şuan ve sabahın 7 sinde yapmıştı sonra geçiyor. Doğru düşünüyorum değil mi annem de diyor ki ayak parmağıyla bastiriyodur 32 haftaligiz bu arada.

Benim kızım devamlı hıçkırırdı bu bazen 5-6 dk sürerdi . Aynı yerde pıt pıt pıt sonra rahatsız olup hareket ederdı yine kesilmezdi pıt pıt . Eşimle gülerdik hep eşimde hissediyordu

Hickirik degilde amniyom sivisinin icinde hareket ettikce suyun sesini duyuyor olmayasiniz?? Benim aklima bu geldi.

Hickirik degilde amniyom sivisinin icinde hareket ettikce suyun sesini duyuyor olmayasiniz?? Benim aklima bu geldi.
Yok Can'ım bildiğin hıçkırık tam kafasının olduğu yerde ve 2 sn arayla Bi kaç dk süren bişey. Hatta bebeğim rahatsız olup kafasını çevirirdi çevirdiğinyerde aynı pıtmala devam.

Genelde yemeklerden sonra oluyor bende :))) pıt pıt başlıyor 2-3 dk sürüyor :)) ben konuşup sakinleştiriyorum onu ama çok kızıyor belliki tekmeleri daha sert geliyor :))) Allah'ın mucizesi işte çok şükür

Evet annesi hickiriyor dogru hissediyorsun.
Cnku cigerleri ve diyaframi gelisiyor. Agzini actgnda yuttugu amniyon sivisi onu hickirtiyor. Bunun bebise hic bir zarari yok aksine yuttugu amniyon yerine yeni amniyon geldigi icin kese suyu tazeleniyor. Ayrica hickirik emme refleksini guclendiriyor bu sayede dogumdan sonra beslenmesi kolaylasiyor. Anneler yemek yedkten sonra ortaya cikar zaten bebiste de hickirik :)

Hıckırık o hissettiğin bizde de çok oluyor bu ara bizde 31+2 olduk

Evet şu an oğlum da haykırıyor.Dr. söylemişti zaten hareketlerini sayarken kalp atışı gibi ritmik şekilde hissediyorsan hickiriyordur bunu hareketten saymayacaksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…