- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yok Can'ım bildiğin hıçkırık tam kafasının olduğu yerde ve 2 sn arayla Bi kaç dk süren bişey. Hatta bebeğim rahatsız olup kafasını çevirirdi çevirdiğinyerde aynı pıtmala devam.Hickirik degilde amniyom sivisinin icinde hareket ettikce suyun sesini duyuyor olmayasiniz?? Benim aklima bu geldi.
Ayy ne tatliYok Can'ım bildiğin hıçkırık tam kafasının olduğu yerde ve 2 sn arayla Bi kaç dk süren bişey. Hatta bebeğim rahatsız olup kafasını çevirirdi çevirdiğinyerde aynı pıtmala devam.
Genelde yemeklerden sonra oluyor bende :))) pıt pıt başlıyor 2-3 dk sürüyor :)) ben konuşup sakinleştiriyorum onu ama çok kızıyor belliki tekmeleri daha sert geliyor :))) Allah'ın mucizesi işte çok şükür
Hayyy allahim neler ogrenicem daha :)))))Evet hickiriyor :) bizim de günde 2 3 kere oluyor
amin inşallah :)Hayyy allahim neler ogrenicem daha :)))))
Saglikla alin hepiniz minnaklarinizi kucaginiza:))
Hıckırık o hissettiğin bizde de çok oluyor bu ara bizde 31+2 oldukHanımlar 3,4 defa kasık bölgemde pıt pıt pıt pıt pıt pıt saniyede bir birşey atıyor ben böyle olduğu zaman kızım hıçkırıyor diyorum. Diğer hareketlerini az çok ayırt edebiliyorum bu çok farklı. Şuan ve sabahın 7 sinde yapmıştı sonra geçiyor. Doğru düşünüyorum değil mi annem de diyor ki ayak parmağıyla bastiriyodur32 haftaligiz bu arada.
Ben ultrasonda gordum hickirdigini tekmesini ve hickirmasini hangi ayda hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?